Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
صفر تا صد ریاضی تجربی
-
حساب کردم اگه برم شیمی های مبتکرانو بفروشم و آی کیو رو 20 درصد تخفیف بگیرم با سی تومن جامع شیمی رو میتونم بگیرم
-
aaalizadeh79 ناکام میمونم:(
-
fazix در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan میگم این کتاب آی کیو گاج که من دارم جامعه ینی مال پیش و پایه باهمه تموم میشه زود.واسه هرسال جدا جدا نداره؟
تو همونو بزن تموم شد من بهت میگم چ کتابی بخری !!! اگههههههه تموم شد ! خودش کلی کار داره نگران آینده نباش
-
aaalizadeh79 در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
حساب کردم اگه برم شیمی های مبتکرانو بفروشم و آی کیو رو 20 درصد تخفیف بگیرم با سی تومن جامع شیمی رو میتونم بگیرم
ایکیو رو سایت بعضی وقتا 55% تخفیف میزنه !هر روز سر بزن ب گاج هر وقت 55% تخفیف زد بخر
-
@dr-sobhan فسیل میشم اونجوری، اصفهان جمعه بازار کتاب داره میری میفروشی میخری جای باحالیه راحتم هس
-
تستای بقیه درسا تغییر نکرده؟
-
@dr-sobhan فسیل میشم اونجوری، اصفهان جمعه بازار کتاب داره میری میفروشی میخری جای باحالیه راحتم هس
آخه دسته دوم آیکیو پیدا نمیشه ! اگه شد بخر حتما
-
تستای بقیه درسا تغییر نکرده؟
داداش من شب میام مفصل جواب میدم ! الان باید برم شرمنده !
-
@dr-sobhan نو رو 20 درصد تخفیف میدن دست دوم چهل درصد، همون نو میخرم چون کتاب جدیدیه تغییر قیمت چندانی نداره.
-
aaalizadeh79 خوده سایت گاج خرید کنی 25 % تخفیف میده
-
@dr-sobhan در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
aaalizadeh79 خوده سایت گاج خرید کنی 25 % تخفیف میده
یه سوال کردم از سینتیک نمیتونی کمکم کنی؟
-
http://uupload.ir/files/5ydc_۲۰۱۷۱۰۰۹_۱۴۰۱۴۲.jpg
سلام کسی میدونه چرا اینجا یک دهم ضرب شد در دو دهم
تست سراسری ۹۵ داخل؟؟ -
خاتون در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
http://uupload.ir/files/5ydc_۲۰۱۷۱۰۰۹_۱۴۰۱۴۲.jpg
@dr-sobhan
چرا اینجا یکدهم ضرب شددر دو دهم
سراسری داخل ۹۵؟؟میشه صورت سوال رو بفرستید ؟
-
@dr-sobhan سلام. بنظر شما اگ یکی از درسا عمومیو ۱۰۰ بزنه ی نفر چقد تاثیر میزاره رو رتبش؟خیلی میکشونه پایین رتبرو یا کم. چجوریه اصن
-
Alizadeh.M در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan سلام. بنظر شما اگ یکی از درسا عمومیو ۱۰۰ بزنه ی نفر چقد تاثیر میزاره رو رتبش؟خیلی میکشونه پایین رتبرو یا کم. چجوریه اصن
برنامه ریزی برای 100 زدن یه درس عمومی رو اصلا توصیه نمیکنم! تلاش کردن براش خوبه ولی اینکه بگی حتما باید 100 بزنم باعث میشه استرس بگیری !سوالاتی ک شک داری و بلد نیستی رو الکی بزنی و چه بسا درصدت خیلی بیاد پایین !
ولی 100 زدن مطمئنن خیلی خوبه ! ولی باید رتبه رو هم دید بقیه دروس رو هم دید ! یه تراز بین درصد ها بشه خیلی خیلی بهتره تا یکی رو 100 بزنی یکی رو 30 !!! -
@dr-sobhan انگلیسیم همیشه خوب بوده و هست. سال ۹۵ازمایشی کنکور دادم ۷۵زدم بدون اینکه سال چهارمو خونده باشم اصن.چون دگ همه میدونن تقریبن کله کنکور از سال چهارمه.اکثر اوقاتم تو ازمونا قلمچی نخونده درصدام یا ۱۰۰ بودن یا بالا۸۰. ینی چیزه محالی حس میکنم نیس. ی ذره وقت بزارم رو متن و کلوز حل میشه:)