Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
صفر تا صد ریاضی تجربی
-
Alizadeh.M
ببخشید جوابم طولانی شد چون میخواستم جامع و کاربردی باشه
اگه جاییشو باز سوال دارید من در خدمتم -
@dr-sobhan خیییییلی ممنونم ازتون بابت وقتی ک گزاشتید. کاری ک گفتیدو انجام میدم حتمن. الان من از مهروماه جامع استفاده میکنم. ینی اونو ول کنم تستا کنکورو بزنم ؟۳۰سال ریاضی تجربیو دارم از قلمچی. یهو ی سوال میاد ۷۹ انقددم سختن بعضی سوالاش بیشتر میترسم اینجوری.بنظرخودم مهروماه سوالاش اسون تره ازکنکور.کدومارو حل کنم حالا؟! و اینکه من قلمچی میرم. با برنامه اون ک نمیتونم تا قبله عین ببندم ریاضیو:( و درادامه صحبتتون ک گفتید ب کمتره ۴۰ قانع نمیشم من همین الانش ب همه دورو وریام گفتم اگ من ریاضیو ۱۵درصد بزنم ب همه شام میدم. اگ ۴۰ ۵۰ بزنم هرکی هرچی بگه انجام میدمانقد حالم خرابه از ریاضی دارم هزیون میگم مدام:|
-
Alizadeh.M در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan خیییییلی ممنونم ازتون بابت وقتی ک گزاشتید. کاری ک گفتیدو انجام میدم حتمن. الان من از مهروماه جامع استفاده میکنم. ینی اونو ول کنم تستا کنکورو بزنم ؟۳۰سال ریاضی تجربیو دارم از قلمچی. یهو ی سوال میاد ۷۹ انقددم سختن بعضی سوالاش بیشتر میترسم اینجوری.بنظرخودم مهروماه سوالاش اسون تره ازکنکور.کدومارو حل کنم حالا؟! و اینکه من قلمچی میرم. با برنامه اون ک نمیتونم تا قبله عین ببندم ریاضیو:( و درادامه صحبتتون ک گفتید ب کمتره ۴۰ قانع نمیشم من همین الانش ب همه دورو وریام گفتم اگ من ریاضیو ۱۵درصد بزنم ب همه شام میدم. اگ ۴۰ ۵۰ بزنم هرکی هرچی بگه انجام میدمانقد حالم خرابه از ریاضی دارم هزیون میگم مدام:|
30 سال نه !اگه میخوای بزنی تستای 88 به بعد داخل و خارج
اگه شما نمیتونی تست زیاد بزنی من توصیهم ب شما تستای کنکوره ولی اگه میتونی تست زیاد کار کنی نه همه مهر و ماه رو نصف تستای مهر و ماه رو هم بتونی بزنی خیلی خوبه (یعنی مثلا مضارب زوج رو بزنی)
اکثر بچها با برنامه قلم چی میرن جلو منم برنامه بعد عیدم اول مباحثیه ک بچها تا عید خوندن بعد بقیه مباحث اگه با قلم چی بتونید جلو بیاید اجرای برنامه من براتون خیلی راحت تر خواهد بود
باور کنید درصد بالای 40 تو ریاضی کار دشواری نیست -
@dr-sobhan مقاطع هذلولی از سال چهارمو نخونم؟ سخته مگ اون؟:|| چون سرکلاسش نرفتم نمیدونم خودم:|
-
@dr-sobhan مقاطع هذلولی از سال چهارمو نخونم؟ سخته مگ اون؟:|| چون سرکلاسش نرفتم نمیدونم خودم:|
کلا مقاطع چ هذلولی چ دایره و بقیه نسبت ب بقیه مباحث ریاضی از سطح بالاتری برخورداره
-
@dr-sobhan سعی میکنم برسم ب برنامه قلمچی. خیلی ممنونم از راهنماییاتون.امیدوارم بتونم ۴۰ ۵۰ بزنم:))))) اگ زدم از اولین کسی ک تشکر میکنم شمایید. حرفاتون اخه بم انگیزه داد فک میکردم خیلی خنگم تو ریاضی:|
-
Alizadeh.M دبیر دیفرانسیلمون خوب حرفی زد، گفت همینکه نهایی رو پاس کردید ینی از خیلیا جلو ترید و پایش رو دارید
-
@dr-sobhan سعی میکنم برسم ب برنامه قلمچی. خیلی ممنونم از راهنماییاتون.امیدوارم بتونم ۴۰ ۵۰ بزنم:))))) اگ زدم از اولین کسی ک تشکر میکنم شمایید. حرفاتون اخه بم انگیزه داد فک میکردم خیلی خنگم تو ریاضی:|
هیچکس تو ریاضی خنگ نیست !ماها میترسیم ازش بعد توقع داریم موفق بشیم توش ! شم با عشق یاد گیری برو سمت حل تستا بعد ببین حتی حل کردن تستا چ لذتی میده بهت ! هر جا هم ب کمک نیاز داشتی من درخدمتم
تشکر لازم نیست فقط برام دعا کن از همه چیز بیشتر به دعا نیاز دارم ... -
aaalizadeh79 در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
Alizadeh.M دبیر دیفرانسیلمون خوب حرفی زد، گفت همینکه نهایی رو پاس کردید ینی از خیلیا جلو ترید و پایش رو دارید
نهایی خیلی شیرینه من حسابان و هندسه 2 رو 20 شدم ! جبر یادم نمیاد چند شدم !!!
-
@dr-sobhan برا ما شمشیر رو از رو بستند طراحان محترم. هندسه و جبر رو 17 شدم و حسابان رو 18
-
@dr-sobhan برا ما شمشیر رو از رو بستند طراحان محترم. هندسه و جبر رو 17 شدم و حسابان رو 18
خداییش من هندسه رو طوری جواب داده بودم 100 تا دبیر هم میخواستن نمیتونستن 20مو بکنن 19 و 75 !! دو برگه اضافه گرفتم یعنی همهههه چیز رو نوشته بودم
-
@dr-sobhan من با ممارست این نمره رو گرفتم واقعن با استدلال هیچیشو نمیتونستم حل کنم، همش نمونه سوال بود، دو تا سوال جدید هم که دادن نتونستم حل کنم سر جلسه
-
من یکی از شیرین ترین خاطراتم اینه ک رفته بودم گزینه 2 ثبت نام کنم بعد کسایی ک برای ثبت نام بودن گفتن کی تو مدرسهتون حسابان رو 20 شده بعد من گفتم خوده من یعنی اونقدر اون لحظه لذت داشت ک هنوز باهاش حال میکنم
-
@dr-sobhan منم امسال که تو کلاس نمرمو گفتم همه تعجب کردن خیلی حال داد ولی حسابان 18 بود الان دیفرانسیلو بیست خواهم گرفت
-
@dr-sobhan منم امسال که تو کلاس نمرمو گفتم همه تعجب کردن خیلی حال داد ولی حسابان 18 بود الان دیفرانسیلو بیست خواهم گرفت
پیش دانشگاهی نهایی رو بذار کنار !من دیف رو هم 19 و نیم شدم کمک خواستی بگو البته دو سال پیش بود هیچی دیگه یادم نیست
-
@dr-sobhan در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
پیش دانشگاهی نهایی رو بذار کنار !من دیف رو هم 19 و نیم شدم کمک خواستی بگو البته دو سال پیش بود هیچی دیگه یادم نیست
بعد شیمی رو فکر کنم 13 شدم !یعنی میخوام بگم فقط اونایی ک نهاییه رو بخون
-
من یکی از شیرین ترین خاطراتم اینه ک رفته بودم گزینه 2 ثبت نام کنم بعد کسایی ک برای ثبت نام بودن گفتن کی تو مدرسهتون حسابان رو 20 شده بعد من گفتم خوده من یعنی اونقدر اون لحظه لذت داشت ک هنوز باهاش حال میکنم
#شوخی خودِ من درسته
-
@dr-sobhan چشم حتمن:)
-
#شوخی خودِ من درسته
یعنی تو دعا دعا کن یه روزززییییی من ادمین نشم تو آلا اگه اخراجت نکردم
-