Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
صفر تا صد ریاضی تجربی
-
@dr-sobhan در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
aaalizadeh79 در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan منم امسال که تو کلاس نمرمو گفتم همه تعجب کردن خیلی حال داد ولی حسابان 18 بود الان دیفرانسیلو بیست خواهم گرفت
پیش دانشگاهی نهایی رو بذار کنار !من دیف رو هم 19 و نیم شدم کمک خواستی بگو البته دو سال پیش بود هیچی دیگه یادم نیست
بعد شیمی رو فکر کنم 13 شدم !یعنی میخوام بگم فقط اونایی ک نهاییه رو بخو
سعیمو میکنم -
من دیگه بخوابم فردا دیف و شیمی داریم
-
aaalizadeh79 در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
من دیگه بخوابم فردا دیف و شیمی داریم
موفق باشی خدا نگه دار
-
سلام سلام خسته نباشید
لطفا منو راهنمایی کنید چجوری ریاضی بخونم:(
از یکی از آشناهامون که ریاضی رو 60 زده بود امسال پرسیدم گف من اصلا درسنامه نمیخوندم فقط تست میزدم فقط اونوقت برا من سوال پیش اومد مگه میشه هیچی بلد نباشی یکاره بری سره تست:/
من فیلمای آموزشی کودوم استاد رو به عنوان درسنامه بخونم بعدش تست بزنم میتونم درصد خوبی بگیرم؟
ریاضیم دوست دارم مخصوصا احتمال و مثلثات ربطی هم نداشت دوس داشتم بگم همینجوری:)
#راهنمایی لطفا -
fazix در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
سلام سلام خسته نباشید
لطفا منو راهنمایی کنید چجوری ریاضی بخونم:(
از یکی از آشناهامون که ریاضی رو 60 زده بود امسال پرسیدم گف من اصلا درسنامه نمیخوندم فقط تست میزدم فقط اونوقت برا من سوال پیش اومد مگه میشه هیچی بلد نباشی یکاره بری سره تست:/
من فیلمای آموزشی کودوم استاد رو به عنوان درسنامه بخونم بعدش تست بزنم میتونم درصد خوبی بگیرم؟
ریاضیم دوست دارم مخصوصا احتمال و مثلثات ربطی هم نداشت دوس داشتم بگم همینجوری:)
#راهنمایی لطفاآره واقعا من خودمم اصلا درسنامه نمیخونم فقط دارم سعی میکنم یه جزوه جم و جور برای بعد عید بچها تهیه کنم یکم مجبور میشم درسنامه بخونم (البته بابت این جزوه قولی نمیدم ولی دارم تمام سعیمو میکنم ک اکی کنمش )
بدترین چیز توی درس ریاضی وقت تلف کردن توی خوندن درسنامهست
حالا شما پرسیدی چطوری بدون درسنامه تست زد ؟ شما اول فیلم های آقای امینی راد رو تماشا کنید خوبیه ایشون علاوه بر تدریس عالی حل تست های مهمه ... برای جزوه نویسی هم نیاز نیست وقت تلف کنید تو تاپیک جزوه ریاضی ای ک گذاشتم میتونید جزوات فیلم های ایشون رو دانلود و پیرینت بگیرید
بعدش برید سر وقت تست
تو کامنت ها هم اگه خونده باشید توضیح دادم وقتی چطوری باید توی درس ریاضی تست زد و تستایی ک بلد نیستیم رو چطوری باهاش برخورد کنیم
با رعایت اون مورد وو کارایی ک اینجا گفتم با توجه ب اینکه مثل خیلی ها از ریاضی فراری نیستی من قول نمیدم ولی واقعا امید دارم حتی از اون آشناتون ک 60 زد هم بالا تر بزنی تو کنکور -
@dr-sobhan ممنووووووون:)
من از هیچ درسی فراری نیستم میخوام برا همشونم نهایت تلاشمو بکنم:/
فیلمای آقای امینی کلاس کنکوره؟
ببخشیدا زیاد سوال میپرسممعذرت خواهی چرا بابا !من اینجا هستم ک بهتون کمک کنم فقط اگه حرفام براتون مفید بود برام دعا کنید
هرجاهم مشکلی داشتید بپرسید من در خدمتم براتوون توضیح میدم حالا سوال در مورد حل سوالی بود یا طرز خوندن یا منابع و هرچیزی ک از دستم بر بیاد من در خدمتم
فیلم آقای امینی راد هم ک گفتم این لینکشه :
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/32/26/
اینکه از هیچ درسی فراری نیستی و میخوای تو همهشون همه تلاشتو بکنی عالیه !!! جدی میگم خود این قدم بزرگیه برای پیروزی -
@dr-sobhan خدا خیرتون بده مرسی
من پارسال که پیش بودم اصلا درس نخوندم باورتون نمیشه حتی وقتی هفته پیش سینتیک رو برا ازمون قلمچی میخوندم همه چیز برام تازه بود در این حد بیخیال بودم رتبمم افتضاح شد 21هزار:/ تازه اونم با سهمیه 5درصدی پرستاری هم میخواستم ولی قبول نشدم دیگه امسال قول دادم عین بوق بخونم پرستاری قبول بشم به امید خدا واسه همین به مشاورای خوبی مثل شما نیاز دارم و مطمئن باشید اگر قابل باشم دعاتون میکنم -
این لینکی که برای ریاضی اقای اقاجانی فرستادید همون جزوه هایی که برای هرقسمت گذاشته رو دانلود کنم کافیه؟
ن آقاجانی ک شیمیه !من لینک ریاضی رو دادم
آره جزوه هایی ک گذاشته شدن جزوه هایی هستن ک من قبلا تو انجمن گذاشتم
ولی فکر کنم کامل گذاشته نشده میتونید با گشتن تو تاپیک زیر جزوه تمام مباحث رو پیدا کنیدhttp://forum.alaatv.com/topic/4386/جزوه-کامل-ریاضی-آقای-امینی/209
-
@dr-sobhan خدا خیرتون بده مرسی
من پارسال که پیش بودم اصلا درس نخوندم باورتون نمیشه حتی وقتی هفته پیش سینتیک رو برا ازمون قلمچی میخوندم همه چیز برام تازه بود در این حد بیخیال بودم رتبمم افتضاح شد 21هزار:/ تازه اونم با سهمیه 5درصدی پرستاری هم میخواستم ولی قبول نشدم دیگه امسال قول دادم عین بوق بخونم پرستاری قبول بشم به امید خدا واسه همین به مشاورای خوبی مثل شما نیاز دارم و مطمئن باشید اگر قابل باشم دعاتون میکنمایشالا ک امسال میترکونید من یه سوال داشتم ازتون اگه امکانش هست ب من پیام بدید تو خصوصی چونکه تا منو فالو نکرده باشید من نمیتونم پیام بدم
-
خ سبز حامع
-
-
aaalizadeh79 عههههههه؟؟؟؟؟ آسون نباشه هیچ پیشرفتی نکنم:/
-
@dr-sobhan never ever
-
بازم سلاااااام آقا من رفتم امروز واسه ریاضی کتاب تست بگیرم ولی دست از پا درازتر برگشتم دوس داشتم همشونو بگیرم تستاشو بزنم ولی برای صرفه جویی در هزینه گفتم باز مشاوره بگیرم:/ کودوم کتاب دکترجان؟
http://forum.alaatv.com/topic/4260/منابع-دروس-اختصاصی-برای-پزشکای-آینده
این تاپیک رو مطالعه کن بعد باز جایی رو سوال داشتی من در خدمتم