سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
صفر تا صد ریاضی تجربی
-
RAHIL_28 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءreplied to sobhawn on آخرین ویرایش توسط RAHIL_28 انجام شده
@dr-sobhan یک دنیا ممنونم
فقط یه چیزی مثلا توی سوال میگه مجموع جواب های یه معادله مثلثاتی بدست بیاریم توی بازه صفر تا دو پی، از کجا میفهمیم باید کی k=0،1،2 جایگذاری کنیم؟؟
-
Dr.Lila چون صورت سوال بهمون تانژانت داده بر کسینوس تقسیم میکنیم که تانژانت بدست بیاد
-
@meysam_bahrami مرسی عای بود گرفتم کجا بود اشکالم
-
Dr.Lila خواهش
-
RAHIL_28 در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
فقط یه چیزی مثلا توی سوال میگه مجموع جواب های یه معادله مثلثاتی بدست بیاریم توی بازه صفر تا دو پی، از کجا میفهمیم باید کی k=0،1،2 جایگذاری کنیم؟؟
ببین مثلا میگه از 0 تا دو پی بعد ما داریم کا پی دوم خب 5 کا پی دوم بیشتر از بازده میشه دیگه
اون سوالات عدد گذاری حل نمیشه !باید سوال رو کامل حل کنی بعدش بیای کا ها رو جا گذاری کنی -
RAHIL_28 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءreplied to sobhawn on آخرین ویرایش توسط RAHIL_28 انجام شده
@dr-sobhan در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
ببین مثلا میگه از 0 تا دو پی بعد ما داریم کا پی دوم خب 5 کا پی دوم بیشتر از بازده میشه دیگه
اون سوالات عدد گذاری حل نمیشه !باید سوال رو کامل حل کنی بعدش بیای کا ها رو جا گذاری کنیمیدونم کامل حلش میکنم فقط تو جایگذاری عدد های کا میمونم پس قاعده خاصی نداره که بگیم تو فلان بازه کا فلان مقداره؟؟
-
@dr-sobhan در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
اون سوالات عدد گذاری حل نمیشه !باید سوال رو کامل حل کنی بعدش بیای کا ها رو جا گذاری کنیمیدونم کامل حلش میکنم فقط تو جایگذاری عدد های کا میمونم پس قاعده خاصی نداره که بگیم تو فلان بازه کا فلان مقداره؟؟
نه ! کاملا به معادله ای ک بدست میاری و بازدهت بستگی داره
-
مثلثاته امینی رادو کامل دیدن ؟
-
@meysam_bahrami بله فقط تستای مثلثاتی که حل کردن ندیدم
-
@dr-sobhan باشه ممنونم
-
RAHIL_28
نظرتون راجب تدریسش ؟من دیدمش به نظرم کامل نیست
البته چند سال پیش تدریسه سورش مویینی و منتظری و مسعودی هم دیدم
-
@meysam_bahrami به نظر من که کامل بود منی که از مثلثات متنفر بودم الان تستاشو حل میکنم البته بعضی جاها اشکال دارم اونم با تست زیاد رفعش میکنم
مسعودی که فقط باید نکات حفظیشو حفظ کنی
-
-
@meysam_bahrami
آریان حیدری هم تعریفشو خیلی شنیدم ولی هنوز پیدا نکردم تدریسشو -
@meysam_bahrami در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
RAHIL_28
نظرتون راجب تدریسش ؟من دیدمش به نظرم کامل نیست
میدونم از من نپرسیدید ولی واجب دیدم منم جواب بدم
آقای امینی برای رفتن و تست زدن عالین ! اینکه بخوایم دنبال یه تدریسی بگردیم ک بعدش همه تستا رو بزنیم و نکته ای توی تستا پیدا نکنیم چندتا ایراد داره
1 باید توی تست نکات رو بفهمیم تا یادمون بمونه
2 اگه چنین فیلمی کسی ضبط هم بکنه قطعا خیلی زمان بر میشه
3 اگه چنین فیلمی کسی داشته باشه تنبل میشه و تست نمیزنه و دستش تو ریاضی کند میشه
4 مغز تنبل میشه و میگه من چرا برم نکته پیدا کنم خودت فیلمشو ببین -
@dr-sobhan
خوب کاری کردی جواب دادی
نفهمیدم انلاینی
درسته ولی برا کسی که ضعیف باشه زیاد جالب نیست
-
@meysam_bahrami در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan
خوب کاری کردی جواب دادی
نفهمیدم انلاینی
درسته ولی برا کسی که ضعیف باشه زیاد جالب نیست
ذات ریاضی اینه ک باید خود شخص بره باهاش درگیر بشه و یاد بگیره
من بخوام نظر بدم به نظر من کسی ک روی فیلمای آقای امینی مسلط بود میتونست توی کنکور درصد بالای 50 بزنه اگه دستش کند نمیبود
آقای امینی تستای کنکور رو تحلیل میکنه این عالیه ! توی درس ریاضی حداقل تا کنکور 96 سوالات سبکش تکراری بود ! پس تسلط روی کنکورا مهمه !من خودم وقتی یه فیلمی از آلا رو ببینم بعدش نتونم تست بزنم (تو هر درسی فرقی نمیکنه ) میشینم دوباره فیلمه رو از اول میبینم تا متوجه بشم تدریس معلم رو -
@meysam_bahrami تلقین هم خودش خیلی مهمه من خودم اصلا دور و بر تستای مثلثات نمیرفتم جوری بود هندسه میخوندم ولی مثلثات و حد کلا حذف بود در صورتی ک طبق نظر همه بچه ها ساده ترین مباحث بود ب هنظرم یه چند بار ببینی قسمت ب قسمت تستاشو بزنین نظرتون عوض شه