سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
صفر تا صد ریاضی تجربی
-
M.an در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
حالا خوبه درخواست ندادم کلا , یه شوخی بود فقط بحث رو چرا عوض میکنید ؟
من قبل صحبت شما داشتم اینو تایپ می کردم
درخواست بدین بررسی میشه یادتونه که مراحل اداری و اینانه همیاری با کلاس تره
ایشالا بعد کنکور وقتی یه رشته و دانشگاه خوب آوردم بعد -
ایشالا بعد کنکور وقتی یه رشته و دانشگاه خوب آوردم بعدان شا الله خیلیم خوش حال میشه آلا موفقیت دانش آموزاشو ببینه
-
ایشالا بعد کنکور وقتی یه رشته و دانشگاه خوب آوردم بعدان شا الله خیلیم خوش حال میشه آلا موفقیت دانش آموزاشو ببینه
بقیه دوستان هم لطفا دعا کنن , دیگه واسه من باید یه کشور دست ب دامن خدا بشه بلکه فرجی بشه
امروز رفتم دکتر یه دکتر با کلاس و خوشتیپ و خوش برخورد :| من دکتر بشم قطعا میخوام مثل اون بشم خیلی خوب بود :| هرکی تاپیکمو دنبال میکنه دعا کنه برام -
Dr.Lila در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء برا ازمون 19 ابان قلم چی توابع و معادلات بازه معادله و نامعادله هس برا دیدن این قسمت از فیلم های اقای امینی باید کدوم قسمتارو ببینم منون میشم ج بدید
-
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء برا ازمون 19 ابان قلم چی توابع و معادلات بازه معادله و نامعادله هس برا دیدن این قسمت از فیلم های اقای امینی باید کدوم قسمتارو ببینم منون میشم ج بدید
جلسه 16 و 17 و 18 میشه معادله و نامعادله و تعیین علامت پایه و
مبحث s,p تابع پیش
یه راهش این هست که جزوات سایت رو نگاه کنید و ببینید اون مبحث میشه کدوم جلسات -
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @dr-sobhan برا ب دست آوردن سینوس و کسینوس ۱۸۰_۲۷۰_۳۶۰..... چجوری حساب میکنیم
-
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @dr-sobhan برا ب دست آوردن سینوس و کسینوس ۱۸۰_۲۷۰_۳۶۰..... چجوری حساب میکنیم
این زوایا زوایای معروفی هستند که شما باید حفظ باشین. البته حفظ کردن نه به اون معنا که درک نکنید. دایره مثلثاتی رو به ذهنتون بیارید. دایره مثلثاتی شعاعش یک هست. و همچنین این رو هم باید بدونید که محور X توی دایره کسینوس هست و محور Y سینوس. مثلا زاویه 0 درجه رو که میبینید کسینوس داره و کسینوسش یک هست چون کسینوس و سینوس نهایت 1 و منفی 1 میتونن باشن. به همین ترتیب زاویه 0 یا 360 کسینوسش 1 هست ولی سینوس نداره میگیم سینوسش 0 هست
-
mohammadhassan اها الان گرفتم یادم رفته بود از روی دایره باید پیداش کنم مرسی از راهنماییتون
-
mohammadhassan اها الان گرفتم یادم رفته بود از روی دایره باید پیداش کنم مرسی از راهنماییتون
خواهش میکنم
-
سلام.یه سوال از قدرمطلق برام پیش اومده بود هنوزم نفهمیدمش سوالم خیلی ضایع س روم نمیشد بپرسم:|
تو جزوه دبیرمونم نگا کردم از یه روش دیگه رفته بود و جواب کلا غلط:|
تو نامعادلات قدرمطلقی که x رو هم داخل قدرمطلق داریم هم خارج قدرمطلق،آقای امینی راد اومدن ریشه رو تو قدر مطلق به دست آوردن بعد یه بار کوچیکتر از ریشه و یه بار بزرگتر از ریشه گرفتن و بعد هرکدومو حل کردن و اشتراک گرفتن :|
چرا باید اینطوری حل کنیم؟
دبیر ما همون اول میرف سر اصل مطلب ریشه به دست نمیاورد ولی جوابشم غلط میشه -
@zahra_asd در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
سلام.یه سوال از قدرمطلق برام پیش اومده بود هنوزم نفهمیدمش سوالم خیلی ضایع س روم نمیشد بپرسم:|
تو جزوه دبیرمونم نگا کردم از یه روش دیگه رفته بود و جواب کلا غلط:|
تو نامعادلات قدرمطلقی که x رو هم داخل قدرمطلق داریم هم خارج قدرمطلق،آقای امینی راد اومدن ریشه رو تو قدر مطلق به دست آوردن بعد یه بار کوچیکتر از ریشه و یه بار بزرگتر از ریشه گرفتن و بعد هرکدومو حل کردن و اشتراک گرفتن :|
چرا باید اینطوری حل کنیم؟
دبیر ما همون اول میرف سر اصل مطلب ریشه به دست نمیاورد ولی جوابشم غلط میشهقدر مطلق همیشه برای ما یه رازه شاید داخلش ایکس یا حتی یه تابع ببینیم ولی تا از قدر مطلق نیاد بیرون نمیدونیم چیه
مثلا شما قدر مطلق رو یه جعبه شیشه ای در نظر بگیر ! شاید ما بتونیم داخل جعبه رو ببینیم ولی تا جعبه باز نشه نمیتونیم از وسایل داخل جعبه استفاده کنیم
قدر مطلق هم تا تکلیفش مشخص نشه نمیتونیم کاری با داخلش انجام بدیم -
@dr-sobhan نمیفهمم
اگه ریشه رو به دست نیاریم چرا غلط میشه؟
مثلا تو این: |2x-1<|x اگه xرو یه یه بار بزرگترمساوی صفر و یه بار کوچیکتر مساوی صفر نگیریم آخرش جواب اشتبا میشهسوال رو نفهمیدم اصلا
واضح تر بگید -
javad-mahdizadeh در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan نمیفهمم
مثلا تو این: |2x-1<|x اگه xرو یه یه بار بزرگترمساوی صفر و یه بار کوچیکتر مساوی صفر نگیریم آخرش جواب اشتبا میشهسوال رو نفهمیدم اصلا
واضح تر بگیدمن میگم چرا نمیایم مستقیما قدرمطلق رو برداریم و یه بار عبارت رو بزرگتر از x و یه بار کوچیکتر از x- بگیریم؟
دبیر ما اینطوری حل میکرد و جواب غلط میشه
ولی آقای امینی راد ریشه عبارت قدرمطلق رو به دست میاره و یه بار x رو بزرگتر از ریشه و یه بار کوچیکتر از ریشه میگیره و اشتراک میگیره. -
javad-mahdizadeh در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan نمیفهمم
واضح تر بگیدمن میگم چرا نمیایم مستقیما قدرمطلق رو برداریم و یه بار عبارت رو بزرگتر از x و یه بار کوچیکتر از x- بگیریم؟
دبیر ما اینطوری حل میکرد و جواب غلط میشه
ولی آقای امینی راد ریشه عبارت قدرمطلق رو به دست میاره و یه بار x رو بزرگتر از ریشه و یه بار کوچیکتر از ریشه میگیره و اشتراک میگیره.ببیند ما همیشه با قدر مطلق مشکل داریم اصلا به خونش تشنه ایم و همون اول کار برش میداریم خب
حالا برای برداشتنش راهکار داریم اینکه
عبرات داخل قدر مطلق یا مثبته بوده که قدر مطلقش شده مثبت یا منفی بوده که قدر مطلقش شده مثبت
حالا شما اولا میای اونطوری بازی بندی میکنی که ایکس های بزرگتر از صفر که ایکس خودش بیرون میاد و میشینید عبارت رو حل میکنید
یا منفی ایکس بیرون میارید و نامعادله رو حل میکنید
وقتی جواب ها اومد باید اشتراک بگیرید
فهمیدید چی گفتم اصلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
javad-mahdizadeh آهانننن راس میگین درواقع این همون قانون کلی قدرمطلقه.
آره فهمیدم:)
دبیرمون گمراهم کرده بود:/
مرســـــــــــــــــــیییی -
javad-mahdizadeh آهانننن راس میگین درواقع این همون قانون کلی قدرمطلقه.
آره فهمیدم:)
دبیرمون گمراهم کرده بود:/
مرســـــــــــــــــــییییهمانا شما را از تاریکی های گمراهی برهاندم : )
خواهش