این سوال رو ببینید
fa842efc-12c2-427f-989e-85d36fc4c66e-image.png
0ad5e566-b06f-4c8a-adbb-f7269ec48a29-image.png
اینجا نکته اینه که اگه تابع تو فرم اصلی خودش باشه (سینوس یا کسینوس) باید a رو همیشه مثبت در نظر بگیریم یا تو این شرایط b و a باید با هم هم علامت باشن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
صفر تا صد ریاضی تجربی
-
http://s8.picofile.com/file/8320451692/20180227_001952.jpg
@dr-sobhan سوال ۳۰اگه میشه جواب بدین -
elhame.H در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
http://s8.picofile.com/file/8320451692/20180227_001952.jpg
@dr-sobhan سوال ۳۰اگه میشه جواب بدینسلام.سبحان چند وقته نمیاد انجمن. برای همین من جواب دادم بجاش..
-
سوال که میگه کدوم گزینه همواره مثبته. یعنی صفر یا منفی نمیشه هیچوقت.
تغیراته سینوس ایکس و کسینوس ایکس همیشه بین -1 و +1 هستش. یعنی همون ماکزیمم و مینیممی که میتونن قبول کنن روی محور y ( از روی نمودار معلومه. همون تغییراتی که روی محور y میکنن) یعنی ما به x هر عددی بدیم. همیشه y بین مثبت یک و منفی یک میشه.
اما تغیراته تانژانت و کتانژانت از منفی بینهایت تا مثبته بینهایته. یعنی به ازای xهایی که بهشون میدیم. هر y یی رو میتونن بهمون بدن. اینم از نمودارش معلومه.
بعدش اینکه وقتی ما تی کمان عدد (1 یا 2 یا 3 یا ...)بذاریم. یعنی برحسب رادیانه. مگر اینکه مشخص باشه برامون که منظور از 1 ، یک درجه هست. هر 3.14 رادیان میشه 180 درجه. حالا مثلا اگه بهمون بگن سینوسه 1 چی میشه؟ باید تبدیلش کنیم به درجه. برای اینکار هم یک تناسب میزنیم. 3.14 میشه 180 درجه. پس 1 میشه؟ 180 درجه تقسیم بر 3.14 کهحدودا درمیاد 53 درجه.
اما اگه بهمون بگن سینوس 1 درجه چنده؟ میگیم یک عدد نزدیک به صفر(چون سینوس 0 درجه میشه صفر). مثلا میشه 0.01 -
توی گزینه اول کمانه سینوس چیه؟ تانژانت. پس باید محدوده ی تغییراته تانژانت ایکسو حساب کنیم. بعدش بذاریم بجای خود تانژانت. یعنی اینجوری میشه: سینوسِ عدد هایی از منفی بینهایت تا مثبت بی نهایت. حالا ما مثلا صفر رو انتخاب میکنیم. یعنی سینوس صفر رو حساب میکنیم. میشه صفر. پس همین میشه مثال نقضی برای اینکه بگیم این عبارتی که سوال داده همواره مثبت نیست. چون اینجا صفر بدست آمد.
-
گزینه دوم میگه به ازای عددهایی که برای سینوس بدست میاد( همه ی عدد های بین +1تا -1) ما این عددهارو بذاریم داخل تانژانت و ببینیم چی بهمون میده. بازم اگه ما ازبین این عددها صفر رو انخاب کنیم جوابمون میشه صفر. یعنی تانژانت صفر درجه(یا صفر رادیان)میشه صفر. پس این گزینه هم غلطه.
(عبارتی که همواره مثبته ،نباید صفر یا منفی بشه) -
گزینه 4: تغییراته سینوس که همیشه بین -1 تا +1 هستش.
این 1 و -1 برحسب رادیان هستن. اگه تبدیلشون کنیم به درجه میشه بین منفی 53 درجه تا مثبت 53 درجه. یعنی زاویه هامون میفتن توی ربع اول و چهارم. اینجاها هم که کسینوس مثبته همیشه. کسینوس صفر هم که میشه 1 . پس همین جوابمونه -
چه جالب این تایپیک هنوزم فعاله فک کنم تو شهریور شروع کرد پس نتیجه میگیریم تایپیک خوبیه
-
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار
یا حسین
Dr.Saraaa
Sobhan.1999
@njzamin
Zahra M
@zahra-m1999
@faezeh-lay
fatma.vorodi97
@javadm328
Dr.Saraaa
@romisa1234
@afshani
@zahra_asd
setare1999
afsaneh.m
mrz
negwin
RAHIL_28
Dr.Lila
خاتون
@dr-yassi
rose77
@اسمان-ابی
@پشت-کنکوریه-خسته
@zohre-nowrouzi
@tajrobi-nil
@afshani
HossEin freedom
Dr.fatiسلام بچها !
خوبید ؟
آقا میخوایم یه برنامه بریزیم برای درس ریاضی ک تو این مدت مونده بتونیم دیگه یه 40 درصدی رو کاسب بشیم
فقط فکر کنم از 500هزار نفر 2_3 هزار نفر ریاضی رو بالای 50 میزنن ! پس کسب کردن درصد حداقل 40 میتونه یه سکوی پرتاب باشه
کسایی ک میخوان بهم خبر بدن چون نمیخوام مثل برنامهی های #آشغال داخل بازار بشینم تو خونه یه برنامه بریزم بگم شماهم انجام بدید !یارو تبلیغ میکنه برنامهی 2 ماه و نیمه ! بابا دیگه بسته دیگه !دزدی تا به کجا ! -
من نیزهستم