سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
صفر تا صد ریاضی تجربی
-
elhame.H سوال 220 ک واضحه گزینه دو میشه
بیشتر به نمودار شناسی ربط داره
وقتی زاویه از 0 درجه تا 90 درجه تغییر میکنه هرچه بزرگ تر بشه کسینوس کوچکتر و سینوس بزرگتر ( عدد های 0 و 30 و 45 و 90 رو امتحان کن )
توی سوال بعدی : از 0 درجه تا 45 درجه کسینوس بزرگتر از سینوسه
پس عبارت داخل قدر مطلق منفیه
پس اگه بخواد بیاد بیرون باید در یک منفی ضرب بشه
یک دوم ( میشه منفی سینوسی ایکس به علاوه کسینوس ایکس ) + یک دوم ( سینوس ایکس به علاوه کسینوس ایکس )
مخرج مشترکه پس میشه دوتا کسینوس ایکس بر روی دو ک میشه کسینوس ایکس -
asal-pn در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan من مشتق حدوامارومجانب تقریبا مسلطم کاربرد مشتقم تازه تستاشو زدم تابع قبلا فیلمای اقای امینی رو دیدم ولی تست نزدم احتمالم میخوام فیلماشو ببینم یکمی از قبل بلدم ولی .الان برم تابعو کامل کنم یا انتگرال بخونم؟
بسته به توانایی و تصمیم خودتون
اگه تسلط کامل دارید میتونید برید فصل های دیگه رو هم به داده هاتون اضافه کنید میتونید هم وقت تلف نکنید و بجاش برید سر وقت یه درس دیگه و روی اون وقت بذارید -
-
elhame.H ببخشید ولی مشکل اساااااااااااااااااااسیت اینه میخوای حفظش کنی !
مثلثات دایره مثلثاتی باااااید تو ذهنت باشه
اگه نیست باید یجا بکشی و ببنی منظور سوال چیه
به نظظظظر من کسی ریاضیش خوبه ک سوال رو بفهمه بقیهش بچه بازیه برای اینکار هم باور کن سوال بوده 10 بار پشششت سر هم به دقت خوندم تا فقط بفهمم چی میگه و چی داده
این کتابم 10 سال کنکور قلم چیه نه ؟ بهترین کتابه برای این مدت مونده -
elhame.H
ببین دوست عزیز خب میدونی که توی 45 درجه سینوس و کسینوس برابرن..حالا قبل از 45 کسینوس بیشتر از سینوسه و بعد از 45 سینوس بیشتر از کسینوسه..مثلا میتونی زاویه ی 30 درجه رو مثال بزنی که قبل از 45..سینوسش یک دوم و کسینوسش رادیکال سه دوم..مشخصه که کسینوسش بزرگتره..حالا 60 رو در نظر بگیر که دقیقا برعکس 30..
کلا میدونی که محور x ها نمودار کسینوسه و محور y ها نمودار سینوس..حالا مثلا روی دایره ی مثلثاتی هرچی به زاویه به صفر نزدیک باشه x بیشتره ینی کسینوس و برعکس..
منظورت توضیحات کتابتم دقیقا همینه ک تو ربع اول هرچی زاویه بزرگتر شه سینوسش بیشتر میشه و کسینوسش کمتر میشه
عکس پایینو ببین
تو شکلی ک کشیدم روی محور x و y مشخصه که کسینوس 30 از 60 بیشتره و سینوس 60 از 30 بیشتر
حالا تو میتونی بجای 30 و 60..همون 40 و 50 رو در نظر بگیری هیچ فرقی نداره -
@shiva-tr در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
elhame.H ببخشید من دیروز قصد ناراحت کردنتو نداشتم ! ولی به این عکسه نگاه کن
به محور x ها دقت کن
محور ایکس ها معادل کسینوسه
هرچه زاویه از 0 تا 90 زیاد بشه این قسمت کسینوسه هم کوچیکتر میشه
سینوس معادل محور yهاست پس هرچه زاویه بیشتر بشه y بیشتر پس سینوس بزرگتر میشه
در مورد تانژانت برای اینکه قاطی نشه موضوع میتونی تانژانت رو به صورت سینوس بر روس کسینوس تصور کنی و از طرفی مثلا میدونیم مخرج بزرگ شه کسر کوچیک میشه یا صورت کسر بزرگ شه کسر بزرگ میشه و این حرفا -
پروانه در برنامه برای درس ریاضی تو 3 ماه مونده (مختص دکتر ها ) گفته است:
@dr-sobhan یعنی اول با این برنامه پیش بره بعد اونا رو بخونه؛
شما چقدر خوب برنامه میریزن،دانشجویین؟نه پشت کنکوریم ( ملقب به سردار آزمون )
نه میتونی مثلا تغییر بده مباحث رو
الان شما خودت چیا رو خوندی ؟