Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
صفر تا صد ریاضی تجربی
-
سلام دانش آموزان آلا :bowtie:
همیار سبحان هستم
خواهش میکنم این تاپیک رو همه تا آخر بخونیییید
خب یه معرفی کوچیک در مورد این همیار بودن میخوام بکنم !
امسال سایت آلا یه طرحی داره برای حل مشکلات درسی شما و برای دروس مختلف همیارایی گذاشته که تا جایی ک ممکنه ب شما دوستان کمک بشه
از فواید این طرح اینه که کسی ک پشت کنکوریه و ب معلم دست رسی نداره میتونه مشکلشو حل کنه
ولی @همیار ها نباید تو پی وی جواب بدن و باید توی انجمن جواب بدن ک اگه سوال کسه دیگه ای هم بود اون شخصم بتونه استفاده کنه (من نمیگم کلا همینطوریه و در ضمن نترسید ک وای سوالم مزخرفه و نپرسم و زشته !این طرز فکر ماله بچهاست نه دانش آموزای آلا )
این تاپیک من حالا جریانش چیه ! اینجا کلیییییی کار قراره انجام بدیم
هرچی سوال درسی در مورده ریاضی دارید تاپیک بزنید من رو یا همیار ها رو تگ کنید ما میایم جواب میدیم
توی این تاپیک هم من نکات مهم رو برسی و یاد آوری میکنم بهتون
حتی اگه بشه شب قبل ازمون قلم چیتون برسی ازمون مشابه سال قبلشو یا نکات اون ازمونشو (درس ریاضی دیگه ) براتون میذارم ک مطمئنن بدرد ازمون فردای اون روزتون میخوره
فقط یه نکته رو من اشاره کنم اینکه بخواید سوالات سطح خیلی بالا برای ضایع کردن ما همیارا بپرسید دور از انصافه
من سعی میکنم هر شب یا صبح پاشم هرچی سوال اینجا پرسیده شده رو جواب بدم
حالا میتونه سوال در مورد حل سوال باشه
سوال مشاوره ای در مورده درس ریاضی باشه ک چی رو بخونم چی رو نخوندم چطوری بخونم برای فلان درصد چ مباحثی رو حذف کنم و از این قبیل سوالات
یه اتفاق دیگهم ک قرارهتوی این تاپیک بیوفته چون اکثریتمون قلم چی میریم من بعد شنبه بعد از آزمونای قلم چی (چون خودم توی خونه از خودم آزمون میگیرم در نتیجه آزمونم میمونه برای شنبه و نمیتونم جمعه سوالات رو نگاه کنم) یا تحلیل کل سوالات ریاضیش یا سوالات چالش برانگیزش ک برای شما سخت بوده رو توضیح میدم
فقط یه خواهش دارم ازتون بجای ترسیدن از ریاضی باهاش رو در رو شید ! شاید خوشتون اومد
یه چیز ک جدیدا زیاد میشنوم میگن تجربی ریاضی ضریب 2 داره زیست 4 برید بجای ریاضی زیست بخونید :| چه کاریه آخه ؟ ریاضی با تمرین بدست میاد! دیگه هرچی سوال و بحث و اینا دارید زیر همین تاپیک انجام بدید
با دنبال کردن تاپیک میتونید سوالات دوستانتونو ببینید شاید مشکلی داشتید و خودتون خبر نداشتید و اینطوری مشکلتون حل شد !
مرسی ک وقت گذاشتید و خوندید
@خیرین-کوچک-دریا-دل @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @ناظم @ادمین -
درود خسته نباشید
-
ممنون از لطف شما و ممنون از وقتی که میذارید
خودم یه تنه تا آخر سال انقدر سوال ریاضی ازتون بپرسم که دیگه خسته بشید ! -
HossEin freedom در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
ممنون از لطف شما و ممنون از وقتی که میذارید
خودم یه تنه تا آخر سال انقدر سوال ریاضی ازتون بپرسم که دیگه خسته بشید !من در خدمتم دوست عزیز
-
سلام دکتر سبحان عزیز
به مشاوره و راهنمایی شما احتیاج دارم!
من 5-6 سال پیش دیپلم تجربیمو گرفتم و این مدت کلا از درس و کتاب دور بودم و تقریبا بجز 4 عمل اصلی و یه سری نکات ساده مثل ریشه معادلات و ... هیچی از ریاضی یادم نمونده بود ولی حدوداً یک ماهی هست که دارم روزی 3-4 ساعت ریاضی کار میکنم و شروع کردم به جزوه نوشتن از روی فیلم های 0 تا 100 ریاضی تجربی آقای امینی راد و تا امروز 78 جلسه از فیلم های ایشون رو دیدم و جزوه نویسی کردم ( تا اول مبحث انتگرال )
به امید خدا همینطوری که پیش برم تا یک هفته دیگه کل ریاضی کنکور رو ( بجز هندسه و آمار ) یک دور خوندم و برام یادآوری شده و جزوه ش رو نوشتمحالا بنظرتون بعد از اینکه فیلم های آقای امینی راد رو تموم کردم ( یعنی بعد از اتمام مقاطع مخروطی ) چکار کنم؟
برم فیلم های آمار رو هم ببینم و جزوه ش رو بنویسم یا این مباحثی رو که خوندم و جزوه ش رو نوشتم یک دور دیگه مرور کنم و بعدش برم سراغ تست زنی، یا اینکه برم از اول دوباره سراغ مبحث به مبحث خوندن جزوه م و تست کار کردن
کلاً توصیه شما چیه؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنیدراستی! با عرض پوزش باید به سمع و بصر شما برسونم که من میخوام هندسه رو حذف کنم!! چون با توجه به 4تا سوالی که ازش میاد هم وقت گیره و هم توش ضعیفم و هم سوالاتش توی چندسال اخیر خیلی چالشی شده و سر جلسه وقتمو میگیره! درکل بنظرم نمیصرفه!
بدون هندسه هم اگه من بقیه مباحث رو بخونم 86 درصد ریاضی کنکور میشه. این 86 درصد رو خوب کار کنم و حسابی تست بزنم فکر کنم به امید خدا سر جلسه بتونم یه 50-60 درصدی ازش بگیرم -
سلام دکتر سبحان عزیز
به مشاوره و راهنمایی شما احتیاج دارم!
من 5-6 سال پیش دیپلم تجربیمو گرفتم و این مدت کلا از درس و کتاب دور بودم و تقریبا بجز 4 عمل اصلی و یه سری نکات ساده مثل ریشه معادلات و ... هیچی از ریاضی یادم نمونده بود ولی حدوداً یک ماهی هست که دارم روزی 3-4 ساعت ریاضی کار میکنم و شروع کردم به جزوه نوشتن از روی فیلم های 0 تا 100 ریاضی تجربی آقای امینی راد و تا امروز 78 جلسه از فیلم های ایشون رو دیدم و جزوه نویسی کردم ( تا اول مبحث انتگرال )
به امید خدا همینطوری که پیش برم تا یک هفته دیگه کل ریاضی کنکور رو ( بجز هندسه و آمار ) یک دور خوندم و برام یادآوری شده و جزوه ش رو نوشتمحالا بنظرتون بعد از اینکه فیلم های آقای امینی راد رو تموم کردم ( یعنی بعد از اتمام مقاطع مخروطی ) چکار کنم؟
برم فیلم های آمار رو هم ببینم و جزوه ش رو بنویسم یا این مباحثی رو که خوندم و جزوه ش رو نوشتم یک دور دیگه مرور کنم و بعدش برم سراغ تست زنی، یا اینکه برم از اول دوباره سراغ مبحث به مبحث خوندن جزوه م و تست کار کردن
کلاً توصیه شما چیه؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنیدراستی! با عرض پوزش باید به سمع و بصر شما برسونم که من میخوام هندسه رو حذف کنم!! چون با توجه به 4تا سوالی که ازش میاد هم وقت گیره و هم توش ضعیفم و هم سوالاتش توی چندسال اخیر خیلی چالشی شده و سر جلسه وقتمو میگیره! درکل بنظرم نمیصرفه!
بدون هندسه هم اگه من بقیه مباحث رو بخونم 86 درصد ریاضی کنکور میشه. این 86 درصد رو خوب کار کنم و حسابی تست بزنم فکر کنم به امید خدا سر جلسه بتونم یه 50-60 درصدی ازش بگیرمسلام ممنون ک خیلی خوب وکامل سوالتونو توضیح دادید
اینکه شما بتونید این هفته تموم کنید فیلم ها رو تا انگرال یه سری خوبی ها داره
یکیش اینکه یه ته تصویری تو ذهنتون تشکیل میشه (یعنی تصور نداشته باشید الان تست میزنید خوب و مسلط باشید)
بعدش اگه بتونید تا هفته بعد تموم کنید من توصیهم ب شما اینه ک برید جزوه رو مسلط بشید
یه سری کاغذ a4 هم بردارید خلاصه نویسی بکنید و اککیدا توصیه میکنم چیز های بیهوده روی خلاصهاتون ننویسید و نکات مهم رو یاد داشت کنید
حدودا یک ماه رو بذارید برای تسلط کامل و زدن چند باره تستای جزوه و فهمیدن تستا
توی ریاضی اولین قدم فههمیدن اینه ک سوال چی میگه و بابت خواستهاش چه چیز هایی بهمون داده و همیشه هم میدونیم مهم ترین قدم اولین قدمه
تسلط روی فرمولا با رو خونی فرمول بدست نمیاد پس سعی کنید تست هایی حل کنید و از خلاصه هایی ک نوشتید برای تسلط روی فرمولا استفاده کنید
پس کل حرفام این میشه ک فعلا جزوه رو مرور کنید و تسلطتون رو روی برخورد با مسائل و تسلط روی فرمولا بالا ببرید و خلاصه های خودتون رو یاد داشت کنید
فعلا هم برای کتاب تست کتابی خریداری نکنید ! چون اگه تسلط روی جزوه داشته باشید میتونید از مهر موازی با ازمونی ک خودتون میخواید شرکت کنید با یه کتاب تست خوب برای بالای 70 درصد بجنگید
در مورده هندسه هم باید بگم ریاضی بچهای تجربی دو تا مبحث نسبتا دشوار داره یکی هندسه و اون یکی مقاطع هست
توصیه من به شما ک از درس هم دور بودید حذف این دوتا مبحث و تسلط روی بقیه مباحث (حداقل فعلا این کارو بکنید حالا بعدا اگه خواستید برگردید سر این مباحث )
فقط این نکته همیشه یادتون باشه مثلثات در کنکور مثه جدول ضرب میمونه بلد نبودنش باعث میشه اکثر سوالات رو از دست بدید پس روی مثلثات خیلی مانور بدید و تست زیاد حل کنیید تا دستتون راه بیوفته
باز هم اگه سوالی هست من در خدمتم دوست عزیز -
@dr-sobhan
ممنون، توصیه های خیلی خوبی بود واقعاً استفاده کردم حتماً همین کارهایی که شما فرمودید رو انجام میدمیعنی واقعاً مقاطع مخروطی انقدر سخته؟؟ من هنوز بهش نرسیدم! هر ساله 2-3 تا هم تست داشته
-
@dr-sobhan
ممنون، توصیه های خیلی خوبی بود واقعاً استفاده کردم حتماً همین کارهایی که شما فرمودید رو انجام میدمیعنی واقعاً مقاطع مخروطی انقدر سخته؟؟ من هنوز بهش نرسیدم! هر ساله 2-3 تا هم تست داشته
خوشحالم براتون مفید بود
هیچی سخت نیست فقط از بقیه فصل ها بیشتر کار داره بذارید بعدا بهتره ! -
@dr-sobhan
خداروشکر آقای امینی راد توی مبحث مثلثات حسابی کار کردند و جای حرف و حدیثی رو باقی نذاشتند!
اتفاقا ایشون هم همین توصیه رو کردند که به هیچ وجه نمیشه از زیر مثلثات در رفت! توی همه مباحث سرک میکشه لامصب -
@dr-sobhan
خداروشکر آقای امینی راد توی مبحث مثلثات حسابی کار کردند و جای حرف و حدیثی رو باقی نذاشتند!
اتفاقا ایشون هم همین توصیه رو کردند که به هیچ وجه نمیشه از زیر مثلثات در رفت! توی همه مباحث سرک میکشه لامصبآره واقعا آقای امینی توی مثلثات ترکوندن !خیلی خیلی خیلی خیلی خوب بود تدریسشون
-
شروع کردم به جزوه نوشتن از روی فیلم های 0 تا 100 ریاضی تجربی آقای امینی راد و تا امروز 78 جلسه از فیلم های ایشون رو دیدم و جزوه نویسی کردم ( تا اول مبحث انتگرال )
ممنون میشیم جزوه هاتون رو با دوستای آلایی به اشتراک بزارین
این کار رو می کنین؟ -
M.an
همین دفتری که نوشتم؟
خیلی زیاده ها !! تا لان حدود 150 صفحه ای میشه اشکال نداره ؟فقط قبل اشتراک گذاری صفحات رو شماری گذاری کنید خیلی خوب میشه و اینکه با کیفیت باشه ک بشه پیرینت گرفت
-
HossEin freedom
نه چ اشکالی داره
تازه خوشحال هم میشیم
عکس بگیرین تبدیل به pdfبکنین و آپلود کنین
اگه اسکن کنین هم خوب میشه -
M.an
اسکنر که خودم ندارم ! ولی یکی از آشناهام فکر کنم داره ببینمش همین کار رو میکنم ولی خب معلوم نیست چند روز دیگه بتونم ببینمش که ببرم دفترمو اسکن کنم! اسکن خیلی کیفیتش از عکس گرفتن بهترهحتماً همین کار رو میکنم، باعث خوشحالیمه ولی خب شاید چند هفته دیگه طول بکشه ها! اشکالی نداره؟
-
HossEin freedom
چند هفته؟
هرچقدر زودتر باشه بهتره -
M.an
اسکنر که خودم ندارم ! ولی یکی از آشناهام فکر کنم داره ببینمش همین کار رو میکنم ولی خب معلوم نیست چند روز دیگه بتونم ببینمش که ببرم دفترمو اسکن کنم! اسکن خیلی کیفیتش از عکس گرفتن بهترهحتماً همین کار رو میکنم، باعث خوشحالیمه ولی خب شاید چند هفته دیگه طول بکشه ها! اشکالی نداره؟
خیلی این کارتون میتونه کمک کنه دستتون درد نمیکنه
عجله نککنید فقط کیفیت بالا باشه عالی و کافیه -
@dr-sobhan
اگه اسکن بگیرم که شک نکنید کیفیتش عالی میشه!