Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
صفر تا صد ریاضی تجربی
-
m.rashidi در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
توی بخش احتمال / مجموع اعداد رو شده تو پرتاب دو تاس رو اقای امینی کامل توضیح داد.ولی از حالت های موجود توی جمع کردن اعداد سه تاس چیزی نگفت.من خودم یه حساب سر انگشتی کردم این اعدادو بدست اوردم
جمع اعداد ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸
تعداد حالت ها ۱ ۳ ۶ ۱۰ ۱۵ ۲۱ ۲۵ ۲۷ ۲۷ ۲۵ ۲۱ ۱۵ ۱۰ ۶ ۳ ۱
کاملا مطمین نیستم اگه کسی میدونه دقیقا چه تعداده ، کمک کنهیه بحثی اینجا هست ! آقا تو سوالات کنکور چندبار تاحالا سوال از 3 تاس اومده ؟ما داریم ریاضی میخونیم و ریاضی حفظ کردنی نیست !توی بخش دو تاس هم چون خیلی اعداد راحت بود حفظ کردشون و خیلی روتین بود ما حفظ میکردیم وگرنه لازم نیست همیشه همه چیز رو حفظ کرد
ولی اعدادی ک بدست آوردی هم درسته ! ولی حفظ کردنشون واقعا نمیشه گفت بدردت میخوره یا نه ! -
سلام یه سوال من اگه سوال درسی حالا راجب هر درسی مثلا اینکه ریاضی رو از کدوم مبحث شروع کنم بخونم و چطور بخونم وچطور تست بزنم و... باید توی کدوم قسمت انجمن مطرح کنم چون من تازه با این سایت آشنا شدم تازه درس خوندن رو شروع کردم و قبلا اصلا انگیزه ای نداشتم چون میدیدم که چطور بقیه آزمون میرن و کلاس و من توان مالیش رو نداشتم ولی الان با این فیلم های که توی این سایت پیدا کردم یکم روحیه گرفتم و میخوام از اول شروع کنم کنکور امسال رو هم خراب کردم اگه مشاوره هم بخوام از کی و کجا میتونم بگیرم؟ببخشید که خیلی طولانی شد.سپاس
-
elhame.H در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
من سوال ۱۵و۱۶واقعا نمیدونم اصن حل نمیشه کسیم نمیدونه هرچی پرسیدم @dr-sobhanبا دید سنگین بودن سوال نرو سمتش باعث میشه نتونی حلش کنی
سعی کن سوالات ریاضیی رو باهاش بازی کنی !
مثلا سوال 15 میگه اگه n بزرگتر از 2 باشه اون عبارت چه عدید رو بهمون میده ؟ خب تو بجای n 3 بذار ! خیلی راحت حل میشه -
من سوال ۱۵و۱۶واقعا نمیدونم اصن حل نمیشه کسیم نمیدونه هرچی پرسیدم @dr-sobhanسوال 16 چون بین گزینه ها نا مشخص هم داریم یکم باید بهش شک کنیم ! شما هم بجای n یک بذار هم دو بعد ببین توی گزینه ها هم اگه این اعداد رو بذاریم با کودوم گزینه هم خوانی داره
وقتی n برابر با یک باشه صورت سوال میشه ریشه سوم 4 ! چون توی جز صحیح است پس برابر یک میشه (گزینه 2 و 3 رد میشه ! چون تو این گزینه ها n اگه برابر یک باشه عبارت برابر یک نمیشه)
حالا دوباره توی صورت سوال یه عدد دیگه مثل دو رو میذاریم تا از بین گزینه 1 و 4 یکی رو انتخاب کنیم
بجای n عدد دو رو قرار میدیم , زیر رادیکل میشه عدد 20 جز صحیح ریشه سوم 20 میشه 2 , گزینه یک اگه بجای n دو بذاریم بهمون عدد 2 رو میده ! پس گزینه 1 درسته -
من سوال ۱۵و۱۶واقعا نمیدونم اصن حل نمیشه کسیم نمیدونه هرچی پرسیدم @dr-sobhanسوال 15 فکر کنم با راهنمایی که کردم بتونید جواب رو خودتون بدست بیارید اگه نتونستید بگید براتون دوباره توضیح بدم
سوال دیگه ای هم اگه دارید من درخدمتم -
8+مصطفی+7 در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
سلام یه سوال من اگه سوال درسی حالا راجب هر درسی مثلا اینکه ریاضی رو از کدوم مبحث شروع کنم بخونم و چطور بخونم وچطور تست بزنم و... باید توی کدوم قسمت انجمن مطرح کنم چون من تازه با این سایت آشنا شدم تازه درس خوندن رو شروع کردم و قبلا اصلا انگیزه ای نداشتم چون میدیدم که چطور بقیه آزمون میرن و کلاس و من توان مالیش رو نداشتم ولی الان با این فیلم های که توی این سایت پیدا کردم یکم روحیه گرفتم و میخوام از اول شروع کنم کنکور امسال رو هم خراب کردم اگه مشاوره هم بخوام از کی و کجا میتونم بگیرم؟ببخشید که خیلی طولانی شد.سپاس
ایکه هر درسی رو از کجا بخونید رو شدیدااا توصیه میکنم با یه آزمون جلو برید
http://forum.alaatv.com/topic/2080/چگونه-سوالات-و-موضوعات-خود-را-در-انجمن-مطرح-کنیم
این تاپیک هم مطالعه کنید -
@dr-sobhan اهاااا متوجه شدمممم مرسی.جز صحیح ریشه سوم ۲۰ بدست نمیاد چطورشد ۲؟
3 به توان 3 میشه 27 و 2 به توان 3 میشه 8 ! ریشه سوم 20 میشه 2 و خرده ای ! وقتی میره داخل جز صحیح خرده ایش ک ما بدست نیاوردیم و نیازی هم بهش نداریم خط میخوره
-
خب الوعده وفا
اولین آزمون مرحله ی قلم چی حدود 2 هفته دیگهست
حالا من یه چیز میگم ک تو طول سال بتونه کمک کنه
ببینید شما از روز جمعه ای ک آزمون میدید همون روزم استراحت میکنید غروباشو (نمیکنید هم بکنید خیلی خوبه استراحت بعد آزمون ) تا جمعه بعد 13 روز خام وجود داره
یه روزشو بذارید آزمون قبلی رو تحلیل کنید شنبه بعد آزمون توی تاپیک مربوطهش تحلیل آزمون میذارم ک هرکسی سوالی از درس ریاضی ک براش مبهم بوده و نتونسته حلهش کنه رو بیاد بپرسه و کامل من یا دوستان هر کسی ک بلد بود براش توضیح میدیم
تحلیل آزمونی ک شما بعد آزمونتون میکنید شامل حل دوباره یا یادگیری سوالات نیست فقط
شما باید دلیل موفق نشدنتونو بنویسید
مثلا بنویسید من ازین آزمون نتیجه گرفتم تسلطم رو فرومولا پایینه یا مثلا ازین ازمون نتیجه گرفتم سرعت تست زنیه ریاضیم پایینه و ...
الان میمونه 12 روز
5 روز اولشو رو پایه مانور بدید و سعی کنید یه خلاصه هم از نکات و فرمولا داشته باشید در حد یه برگ
5 روز بعد مباحث پیش رو بخونید و خلاصه رو هم بنویسید همزمان باهاش هر روز در حد چند دیقه خلاصه پایه رو نگاه کنید
2 روز مونده تا آزمونیه روز بعد از تسلط روی خلاصه ها برید آزمون سال قبل مشابه رو بزنید بعد ک ایرادتون در اومد حالا شما یه روز وقت دارید و دقیقا میدونید ایراد کارتون کجاست
رفعش کنید آزمون رو هم بترکونییید : )این یه خلاصه برای برنامه ریزی درس ریاضی در آزمون های قلم چی بود
حالا هرکسی سوالی چیزی داره من درخدمتم
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل -
سلام، خسته نباشید
من دی ماه امتحان ریاضی سوم تجربی دارم. اگه میشه این صفحه ی آموزش آقای مهدی امینی راد رو ببینید و بگید تو قسمت "تابع، مشتق و حد و پیوستگی" کدومشون جزء "ریاضی سوم تجربی" هستند. و بگید بیشتر از چه بخش هایی سوال میاد که اونارو بخونم.
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/32/26/
ممنون از شما.