شکستی استخوان
-
سلام
ص 40 و41 کتاب گفته
استخوان های بدن به پیوسته دچار شکستگی های میکروسکوپی میشن که نتیجه حرکات معمول بدن هستن، شکستگی های دیگر هم در اثر ضربه یا برخورد
در ادامه گفته در این حالت ( منظورش کدوم حالته؟؟)یاخته های نزدیک به محل شکستگی، یاخته های جدید استخوانی
میسازند و پس از چند هفته بهبود پیدا میکنه.
@تجربیا -
سلام
ص 40 و41 کتاب گفته
استخوان های بدن به پیوسته دچار شکستگی های میکروسکوپی میشن که نتیجه حرکات معمول بدن هستن، شکستگی های دیگر هم در اثر ضربه یا برخورد
در ادامه گفته در این حالت ( منظورش کدوم حالته؟؟)یاخته های نزدیک به محل شکستگی، یاخته های جدید استخوانی
@تجربیاMaryam Nateqi برای هر دوتا صدق میکنه ولی این جمله فک کنم مربوط به تعریف دومی میشه
-
سلام
ص 40 و41 کتاب گفته
@تجربیاMaryam Nateqi
سلام برای هر دوتا عموما میشه هم میکروسکوپی ها که خیلی کمه دیگه زود خوب میشه ولی چون کتاب گفته بعد چند هفته آسیب بهبود پیدا میکنن منظورش حالت دومیه هست. فقط تنها شکی که دارم راجب قسمت ب شکل ۴ عه چون شکستگی خیلی زیاده و اصلا استخوان از جاش کنده شده بازم یاخته ها باتقسیم خوبش میکنن یا نه. اما خوب الفش واضحه که میشه از نوع شکستگی میکروسکوپی هم نیست -
Maryam Nateqi برای هر دوتا صدق میکنه ولی این جمله فک کنم مربوط به تعریف دومی میشه
Asal M 2
آها منم دومی رو در نظر گرفتم چون شکستگی های در اثر ضربه یا برخورد خیلی طول میکشه اما توی یه تست انگار گفته بود شکستگی های میکروسکوپی
غلط گرفته، یعنی شکستگی های میکروسکوپی چند هفته طول میکشن درست شن؟ -
Maryam Nateqi
سلام برای هر دوتا عموما میشه هم میکروسکوپی ها که خیلی کمه دیگه زود خوب میشه ولی چون کتاب گفته بعد چند هفته آسیب بهبود پیدا میکنن منظورش حالت دومیه هست. فقط تنها شکی که دارم راجب قسمت ب شکل ۴ عه چون شکستگی خیلی زیاده و اصلا استخوان از جاش کنده شده بازم یاخته ها باتقسیم خوبش میکنن یا نه. اما خوب الفش واضحه که میشه از نوع شکستگی میکروسکوپی هم نیستMehrsa 14
آره خب ولی من موندم تفاوت در بهبود شون در چیه؟
توی مدت زمانه یا شیوه بهبود؟
البته این تستی که زدم با توجه به تصویر رادیوگرافی گفته فکر میکنم چون تسته درباره اونه
اما در حالت کلی چی؟
الان مدت زمان چند هفته رو برای کدوم شکستگی در نظر بگیریم؟ -
Mehrsa 14
البته این تستی که زدم با توجه به تصویر رادیوگرافی گفته فکر میکنم چون تسته درباره اونه
اما در حالت کلی چی؟
الان مدت زمان چند هفته رو برای کدوم شکستگی در نظر بگیریم؟Maryam Nateqi
ببین فکر کنم مدت زمانه. اون شکستگی های میکروسکوپی دائما اینجاد میشن میکروسکوپیه دیگه با یه تقسیم کوچولو سلولا سریع خوب میشن. دومیه رو کتاب گفته چند هفته. مگه جایی چیزی دیدی در مورد اینکه برا اونا هم بیشتره و چند هفتس؟ -
Maryam Nateqi
ببین فکر کنم مدت زمانه. اون شکستگی های میکروسکوپی دائما اینجاد میشن میکروسکوپیه دیگه با یه تقسیم کوچولو سلولا سریع خوب میشن. دومیه رو کتاب گفته چند هفته. مگه جایی چیزی دیدی در مورد اینکه برا اونا هم بیشتره و چند هفتس؟Mehrsa 14
نه ندیدم ولی خب اون تسته اومده گفته چند هفته طول کشیدن برای بهبود مال شکستگی میکروسکوپی یه جورایی
-
Asal M 2
آها منم دومی رو در نظر گرفتم چون شکستگی های در اثر ضربه یا برخورد خیلی طول میکشه اما توی یه تست انگار گفته بود شکستگی های میکروسکوپی
غلط گرفته، یعنی شکستگی های میکروسکوپی چند هفته طول میکشن درست شن؟Maryam Nateqi در شکستی استخوان گفته است:
Asal M 2
غلط گرفته، یعنی شکستگی های میکروسکوپی چند هفته طول میکشن درست شن؟الان این گزینه رو نادرست گرفتن
Mehrsa 14 -
Mehrsa 14
اما در حالت کلی چی؟
الان مدت زمان چند هفته رو برای کدوم شکستگی در نظر بگیریم؟Maryam Nateqi
این هر دوتا تصویر شکل الف شکستگیه یعنی میکروسکوپی نیست خوب پس راجب اینجور چیزا تست گفته.
آها راستی چرا نماز شک دار تو رفتم دیدم تو درسنامه کتابم نوشته هم ماکروسکوپی هم میکروسکوپی با تقسیم سلولیه که خوب میشه پس انگار فرقش در مدت زمانه و اینه دومیه بیماری محسوب نمیشه همیشه تو بدنمون رخ میده -
Maryam Nateqi در شکستی استخوان گفته است:
Asal M 2
غلط گرفته، یعنی شکستگی های میکروسکوپی چند هفته طول میکشن درست شن؟الان این گزینه رو نادرست گرفتن
Mehrsa 14Maryam Nateqi
آها میدونی چرا. چون تو اولین جوابم یادته گفتم راجب مورد ب شکل ۴ شک دارم چون شکستگی خیلی عمیقه دیگه با تقسیم سلوله هم اصلا با عقل جور نیست باید عملی چیزی بکنن تا خوب بشه واسه همینه نگا اصلا استخوان ها به هم اتصالی ندارن مثل قسمت الف که بشه با تقسیم کاریش کرد -
Maryam Nateqi
این هر دوتا تصویر شکل الف شکستگیه یعنی میکروسکوپی نیست خوب پس راجب اینجور چیزا تست گفته.
آها راستی چرا نماز شک دار تو رفتم دیدم تو درسنامه کتابم نوشته هم ماکروسکوپی هم میکروسکوپی با تقسیم سلولیه که خوب میشه پس انگار فرقش در مدت زمانه و اینه دومیه بیماری محسوب نمیشه همیشه تو بدنمون رخ میدهMehrsa 14
آها خب آخه اومده مدت زمان چند هفته رو براش غلط گرفته اصلا باشه بگیم این چند ماه طول بکشه
ولی اومده چند هفته رو یجورایی برا میکروسکوپی درست گرفته فکر میکنی دلیلیش چیه؟ -
Maryam Nateqi
آها میدونی چرا. چون تو اولین جوابم یادته گفتم راجب مورد ب شکل ۴ شک دارم چون شکستگی خیلی عمیقه دیگه با تقسیم سلوله هم اصلا با عقل جور نیست باید عملی چیزی بکنن تا خوب بشه واسه همینه نگا اصلا استخوان ها به هم اتصالی ندارن مثل قسمت الف که بشه با تقسیم کاریش کردMehrsa 14
آره آره این ممکنه حتی روی هم، هم نیستن استخوان ها بعد اینکه شکستن -
Mehrsa 14
آها خب آخه اومده مدت زمان چند هفته رو براش غلط گرفته اصلا باشه بگیم این چند ماه طول بکشه
ولی اومده چند هفته رو یجورایی برا میکروسکوپی درست گرفته فکر میکنی دلیلیش چیه؟Maryam Nateqi
اره راست میگی الان پاسخنامشو دیدم. نباید اینطوری میگفته آخه شکستگی های میکروسکوپی اصلا بیمار محسوب نمیشن چون برا همه ی افراد هست و طبیعیه این یه نکته دومشم اینکه اینجور شکستگی های بزرگتر هم بالاخره باید با همین تقسیم خوب شه دیگه مگه نه؟ نظر تو چیه به نظرت امکان نداره که تست اشتباه کرده باشه؟ -
Mehrsa 14
آره آره این ممکنه حتی روی هم، هم نیستن استخوان ها بعد اینکه شکستنMaryam Nateqi
در کل میدونی حس میکنم این جمله غلط بودنش غلطه ولی توجیهی که کرده براش درست نیست حالا بازم میخوای صبر کن ببین بقیه چه نظری دارن خدای نکرده اشتباه نگم بهت حالا -
Maryam Nateqi
اره راست میگی الان پاسخنامشو دیدم. نباید اینطوری میگفته آخه شکستگی های میکروسکوپی اصلا بیمار محسوب نمیشن چون برا همه ی افراد هست و طبیعیه این یه نکته دومشم اینکه اینجور شکستگی های بزرگتر هم بالاخره باید با همین تقسیم خوب شه دیگه مگه نه؟ نظر تو چیه به نظرت امکان نداره که تست اشتباه کرده باشه؟Mehrsa 14
آره بالاخره استخوانه ترمیم میشه توی کتاب تست منم گفته کتاب تستت خیلی سبزه؟
واسه من خیلی سبزه گفته ترمیم میشه
بنظرم یا تست اشتباه کرده یا یه نکته ریزی هست و ما نمیدونیم -
Maryam Nateqi
در کل میدونی حس میکنم این جمله غلط بودنش غلطه ولی توجیهی که کرده براش درست نیست حالا بازم میخوای صبر کن ببین بقیه چه نظری دارن خدای نکرده اشتباه نگم بهت حالاMehrsa 14
آها باشه مرسی لطف کردی -
Mehrsa 14
آره بالاخره استخوانه ترمیم میشه توی کتاب تست منم گفته کتاب تستت خیلی سبزه؟
واسه من خیلی سبزه گفته ترمیم میشه
بنظرم یا تست اشتباه کرده یا یه نکته ریزی هست و ما نمیدونیمMaryam Nateqi
آره مال منم خیلی سبزه.
ارهه احتمالا یکی از این دوتاس -
Mehrsa 14
آها باشه مرسی لطف کردیMaryam Nateqi
خواهش میکنم -
M Maryam Nateqi marked this topic as a question on
-
Asal M 2
غلط گرفته، یعنی شکستگی های میکروسکوپی چند هفته طول میکشن درست شن؟Maryam Nateqi اینجا توی شکل که حالت دومی (شکستگی کامل)منظورشه ولی فک نمیکنم یه هفته طول بکشه برای میکروسکوپی ها.اونا باید زودتر خوبشن
-
Maryam Nateqi اینجا توی شکل که حالت دومی (شکستگی کامل)منظورشه ولی فک نمیکنم یه هفته طول بکشه برای میکروسکوپی ها.اونا باید زودتر خوبشن
Asal M 2
بله درسته ولی تحلیل تسته یه طوری گفته انگار که شکستگی میکروسکوپی چند هفته طول میشه یا یه نکته دیگه این وسط وجود داره شایدم اشتباه شده