هر آنچه باید درمورد رشتهی داروسازی بدانیم (پاسخ به سوالات)
-
سلام دوستای آلایی؛ خوبید؟ خوشید؟ پرانرژی دارید میخونید؟
از امروز میخواییم شروع کنیم به سوالهاتون درمورد رشتهی داروسازی جواب بدیم.
خانم دکتر Saba.h فارغالتحصیل رشته داروسازی در کنارمون هستن و به سوالها جواب میدن.
Saba.h ممنونیم ازتون که همراهمون هستید.
لطفا تا زمانی که تمام سوالات تاپیک پرسش تکمیل نشده اینجا سوال نپرسید.@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دهم @یازدهم @دوازدهم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @راه-ابریشمی-ها-زیست
-
@sania-andiravan
بله تقریبا درسته -
Yegane Dehqan %(#ff0000)[:]
من سوالم اینه که اگه بخوای به عنوان دانشجو بری ترکیه ، به زبان ترکی باید اونجا درس بخونی یا انگلیسی؟
( با حرف زدن ترکی و انگلیسی مشکلی ندارم فقط اگه میشه رفت که عالیههه)
و اینکه از ترم چند میشه رفت؟؟ -
@Dr-yegane-N-dehqan
والا اگر ایران دانشگاه قبول بشید دیگه نمیتونید منتقل بشید به جایی
اگر قصد تحصیل درکشور دیگه ای و دارید باید از همون ابتدا برید و یا بعد از فارغ التحصیلی که من اصلا پیشنهاد نمیکنم چون مهاجرت برای گروه علوم پزشکی به طور کلی سخته
فکر میکنم زبان دانشگاهشون انگلیسی باشه -
@N-n-good در حین دانشجویی ترم های اخر هم امکان کار هست
نه شرکت ها ازمون ندارند با توجه به اعلام نیازشون میرین
در ابتدا حقوق کمتری از داروخانه ها میدن برای همین خیلی برای همه جذاب نیسن! -
atena abolhasani و Reza Panahi %(#ff0000)[:]
سلاممم بسی خوشحالم از دیدن این تایپیکتاپیک خیلی عالیه
بنظر من اول با اطلاعات روتین شروع کنید اینکه چند سال باید درس خوند، چه درس هایی رو باید خوند، چند واحد ، میزان سختی هرکدوم از درس ها ، چند سال باید درس بخونیم و.... که بیشتر بچه ها تقریبا اینارو میدونن .
_و خب سوالی که ذهن منو درگیر کرده درمورد شغل بعد از تحصیله؛ یعنی آیا ایران ظرفیت اینو داره که همه ی دانشجو های داروسازی رو وارد حیطه ی کاری کنه؟ منظورم کار در داروخونه نیست منظورم کار در صنعت یا کار به عنوان داروساز بالینی در بیمارستان ها و ایناست.
و خب سوالی که بعدش مطرح میشه اینه که درمورد داروسازی بالینی توضیح بدین اینکه دقیقا تو بیمارستان چکار میکنن و اینکه فقط محیط کاریشون بیمارستان هست؟؟؟
_و سوال بعدیم اینه که آیا داروساز هایی رو میشناسین که تو ایران موفق شده باشن و الان اونا دارن چکار میکنن لطفا معرفیشون کنین.
_و در آخر (اگه سوال دیگه ای به ذهنم نرسه) کدوم دانشگاه ها تو ایران رتبه ی برتری از نظر داروسازی دارن؟
-
atena abolhasani
این که همه وارد صنعت بشن؟!سوال عجیبیه خب طبیعتا همه ی فارغ التحصیلان نه علاقه دارن وارد صنعت بشن و نه این ک ظرفیتش باشه
داروساز بالینی کسی هست که تخصص بالینی گرفته طبیعیه که ظرفیت قبولی در این رشته ی تخصص محدود هست و همه داروساز بالینی نمیشن
کار داروساز بالینی به طور خلاصه شرح حال گیری از بیمار در زمینه داروهای مصرفی شخص قبل از مراجعه ب بیمارستان و در ادامه تجویز داروهای لازم در کنار پزشک متخصص. -
mohammad m 1 %(#ff0000)[:]
سلام
برای قبول شدن در داروسازی نیازه حتما زمین هم درصد بزنیم؟ ۲_آیا رشته داروسازی بازار کار کمتری نسبت به دو رشته دندان و پزشکی دارد؟ ۳_ در صورتی که تخصص هم در این رشته بگیریم درامد ما چطور خواهد بود؟۴_آیا با توجه به حرف بقیه که میگن بازار کار دارو خوب نیست ماهم مثل بقیه وارد رشته های پزشکی و دندانپزشکی بشیم؟؟ ۵_کسی که تخصص بگیرد در یکی از تخصص های داروسازی آیا در صورت پژوهش و تحقیق میتواند درامد عالی داشته باشد؟۶_اگه این رشته درامدش کمه پس چرا علی رغم سختی دروس دانش اموزان اون رو انتخاب میکنن حتی کسانی که در سه رشته تاپ مجاز هستند؟۷_مقایسه سختی های پزشکی و دندان و دارو؟؟۸_ آیا مسئول فنی داروخانه به اندازه یک پزشک عمومی و یک دندانپزشک عمومی درامد دارد؟؟
۹__ چه کسانی در این رشته موفق ترند و میتوان این رشته را به نوعی بیزینس تلقی کرد؟؟
۱۰__آینده این رشته را برای ۱۰ سال بعد چطور ارزیابی میکنید؟؟ -
mohammad m 1
نه این ک بایدی باشه نیست ولی خیل موثره ی در رتبه زیر گروه۲ و بسیار کمک کننده در قبولیاین که میگن کمتره تاحدودی درسته و بستگی به خیلی شرایط داره مثلا بعد از تاسیس داروخانه
یا این ک پزشک عمومی تازه فارغ شده توی شهرای بزرگ مثل تهران اجازه ی مطب و کار نداره
یا مثلا دندونپرشک تازه فارغ
ولی داروساز از دوران دانشجویی میتونه در تهران ب راحتی شیفت بره
خیلی ب علاقه بستگی داره انتخاب بین این هاتخصص خوبه درامد و زیاد میکنه ولی نه انچنان
بیشتر باید علاقه داشته باشی برای تخصص گرقتن خیلی زمینه مالی نداشته باشیمسیول فنی هم باید دید طرف کدوم شهر هست چندساعت کار میکنه
باز پزشک عمومی یا متخصص
اینا خیلی فرق دارن
سوالاتون ی کم کلیهاگه پشتنوانه مالی خوبی داشته باشی اره بیزنس هست و از دو رشته دیگه نتیجه خیلس بهتری میگیری
-
atena abolhasani %(#ff0000)[:]
سلام مجدد
لطفا در بین سوالات، درمورد فارماکوگنوزی و نانو فن آوری دارویی هم بپرسید ممنون -
atena abolhasani
این دو رشته جز تخصص ها هستند
فارماگنوزی تقریبا میشه گیاهان دارویی که بعد از فارغ التحصیلی بیشتر توی دانشگاه و ب عنوان استاد میشه فعالیت کرد
نانو رشته خوبیه و برای خارح رفتن مناسبه
در همین حد ازش اطلاعات دارم -
mohammad m 1 %(#ff0000)[:]
سلام
دوره طرح داروسازی به چه شکلیه و چه کسایی مشمول طرح اجباری هستن؟ طول دوره طرح چقدره؟
آیا دروس این رشته بسیار سخت است و هرکسی نمیتواند از پسش بربیاید؟طول دوره تخصص چقدر است؟ در صورت ادامه تحصیل برای تخصص چه آزمونی باید داده شود؟ بازار کار داروسازی در وضعیت کنونی و در آینده به چه شکل است؟؟ آیا همه داروسازان داروخانه میزنن؟ سطح درامد تخصصهای داروسازی چگونه است؟ و اینکه مزایا و معایب این رشته در کل چیست و برای چه کسانی مناسب تر و بهتر است؟؟ آیا برای قبولی در داروسازی حتما باید در درس زمین شناسی درصد خوبی کسب کرد یا نه میتوان درصدی برای زمین نزد؟؟ و این درصد زمین در قبولی دارو تاثیر دارد به خصوص برای دانشگاهای تهران؟؟؟؟ حداکثر رتبه قبولی برای قبول شدن در دانشگاه تهران کدام است؟ و حداقل درصدهای لازم در دروس برای قبولی دارو کدام است؟ -
mohammad m 1
بله طرح احباری هست برای همه
فکر میکنم سهمیه جانبازان طرح ندارند فقط
از ۱۴ماه تا ۲سال متغییر با توجه ب محرومیت منطقه انتخابی
برای داروخانه زدن نیاز ب پشتنوانه مالی هست -
@f-seif-0 %(#ff0000)[:]
سلام من به دارو خیلی علاقه دارم
هدفمم داروسازیه
میخواستم بدونم که شرایط داروخونه زدن چیه؟
اینکه چقد طول میکشه پروانه داروخونه رو بهمون بدن؟
اینکه بجز داروخونه چه کارایی میشه کرد دیگه مثلن دارو خونه حداقل درامدش ماهی40 تومنه اونا چجوریه درامدشون؟
اینکهههه من شنیدم اگر نمرات خوب باشن میشه تو طول تحصیل توی داروخونه به عنوان پزشک داروخونه مشغول به کار شد درسته؟
ممنون ازتون -
@f-seif-0
بله در دوران دانشحویی میشه
قبلا از ترم ۸بود ولی الان فکر میکنم از ترم ۱۰شده
بعد از دوران طرح میتونید برای پروانه اقدام کنید
برای پروانه مسیول فنی
و برای پروانه تاسیس داروخانه یا باید بعد از بدست اوردن حد نصاب امتیاز وارد صف بشین و یا خریدبیشترین درامد از داروخانه هست
دیگت ب جز اون برای کسایی شرکت میزنن و ایده های خاص دارن و ... -
Miss Mirzaiea %(#ff0000)[:]
سلام وقت بخیر
سوال من یکم متفاوت هست ... بعد از اتمام دوره داروسازی میشه شرکت داروسازی با جمعی از دانشجویان های فارغالتحصیل زد؟
و اینکه چقدر سختی داره این شرکت تولید دارو؟ و چقدر سرمایه نیاز هست؟ -
M monirs این تاپیک را در ارجاع داد