فیزیک استاد طلوعی
-
سللاااام ببخشید من برا فیزیک ترم چجوری بخونم ک تشریحی یاد بگیرم؟؟ استاد طلوعی برا تشریحی خوبه؟ ینی تشریحی میگن م نراه ابریشم خریدم میشه اگه کسی میدونه بگی ک اگه با استاد طلوعی پیش برم میتونم تشریح یاد بگیرم؟
-
این پست پاک شده!
-
سللاااام ببخشید من برا فیزیک ترم چجوری بخونم ک تشریحی یاد بگیرم؟؟ استاد طلوعی برا تشریحی خوبه؟ ینی تشریحی میگن م نراه ابریشم خریدم میشه اگه کسی میدونه بگی ک اگه با استاد طلوعی پیش برم میتونم تشریح یاد بگیرم؟
kosar adibi تشریحی فیزیک استاد کازرانیان صفرتاصد خوبه .استاد طلوعی تشریحی جواب نمیده .ولی تستی چرا
-
kosar adibi
سلام برا امتحانات آقای یاری فوق العاده هستند.
میتونید از دوره ایشون استفاده کنید تا فصل دو و بودجه بندی ترم اول برسد. -
kosar adibi
سلام برا امتحانات آقای یاری فوق العاده هستند.
میتونید از دوره ایشون استفاده کنید تا فصل دو و بودجه بندی ترم اول برسد.Reza Estendi فعلا فصل اول رو تموم نکردن اخه
-
Reza Estendi فعلا فصل اول رو تموم نکردن اخه
kosar adibi خب خوبه دیگه شما از همین فصل ۱ شروع کنید
-
kosar adibi خب خوبه دیگه شما از همین فصل ۱ شروع کنید
Reza Estendi اخه باید ی جوری برا ترم اول دو فصل رو برسم یه نمره متوسطی بگیرم
-
kosar adibi
به نظرم شدنی هست.
شما حدودا از اوخر آذر تعطیل میشید و امتحان اول هم که فیزیک نیست. -
kosar adibi در فیزیک استاد طلوعی گفته است:
الان استاد یاری ۲۰ تا فیلم از شما جلو تر هستن ، اون ها رو که رسوندید به احتمال قریب به یقین استاد فصل ۲ رو هم تا آخراش تموم کردن .
-
kosar adibi
به نظرم شدنی هست.
شما حدودا از اوخر آذر تعطیل میشید و امتحان اول هم که فیزیک نیست.Reza Estendi اره وسط مسطا هست ولی خب فق فیزیک نیس ک
ممنونم به خاطر راهنمایی تون سعی میکنم همین کار رو کنم انشالله ک برسم
-
kosar adibi در فیزیک استاد طلوعی گفته است:
الان استاد یاری ۲۰ تا فیلم از شما جلو تر هستن ، اون ها رو که رسوندید به احتمال قریب به یقین استاد فصل ۲ رو هم تا آخراش تموم کردن .
Ilya Mansouri ممنونم بابت راهنمایی
-
Ilya Mansouri ممنونم بابت راهنمایی