تجدید چاپ جزوه فیزیکی راه ابریشم شیمی
-
دوستان ایا شما میدونید کی جزوه فیزیکی شیمی راه ابریشم تو سایت چی بخونم موجود میشه
یا اینکه در مورد چاپ یه راهنمایی کنین چاپ رنگی خیلی گرون درمیاد چاپ سیاه سفیدشم نمیشه خوند -
دوستان ایا شما میدونید کی جزوه فیزیکی شیمی راه ابریشم تو سایت چی بخونم موجود میشه
یا اینکه در مورد چاپ یه راهنمایی کنین چاپ رنگی خیلی گرون درمیاد چاپ سیاه سفیدشم نمیشه خوند@محمد-امین-صفوی سلام
تو تاپیک جزوهها همین چند روز پیش گفتن اگه تعداد درخواست شیمی به پنج هزار تا برسه موجود میشه .منم خیلی منتظرم که بیاد -
یا اینکه در مورد چاپ یه راهنمایی کنین چاپ رنگی خیلی گرون درمیاد چاپ سیاه سفیدشم نمیشه خوند@محمد-امین-صفوی
سلام یه سوال در رابطه با راه ابریشم داشتم شما که راه ابریشم رو تهیه کردید من برای فیزیک میخوام اقای کازرانیان رو تهیه کنم اما رشتم ریاضی هست و توی تور راه ابریشم جزوشون رو گذاشتن در ابتدای جزوه نوشتن فیززیک تجربی میخاستم بدونم فقط تیترش اینطوری هست یا فیزیک کازرانیان اختصاصی تجربی هست و برای ریاضی ها اقای طلوعی
اگر پاسخ بدید لطف میکنید -
@محمد-امین-صفوی
سلام یه سوال در رابطه با راه ابریشم داشتم شما که راه ابریشم رو تهیه کردید من برای فیزیک میخوام اقای کازرانیان رو تهیه کنم اما رشتم ریاضی هست و توی تور راه ابریشم جزوشون رو گذاشتن در ابتدای جزوه نوشتن فیززیک تجربی میخاستم بدونم فقط تیترش اینطوری هست یا فیزیک کازرانیان اختصاصی تجربی هست و برای ریاضی ها اقای طلوعی
اگر پاسخ بدید لطف میکنیدMasome Heidari فقط تیترش تجربی نوشته. منم ریاضیم و پک ایشون رو تهیه کردم و راضی هستم. بخش ها مربوط به ریاضی ها قرار داره