بودجه بندی و تست آزمون
-
سلام خدمت همه
بنده شخصا نمیدونم باید چیکار کنم یه حجم عظیمی از تست های نزده ی فرسنگ ها قبل مونده و از طرفی ازمون های قلم چی با فرسنگ های راه ابریشم تطابق نداره و خیلی عقب جلو هست لذا خواهشمندم بگید چطور برنامه ریزی کنم خودم رو به بودجه بندی برسونم
ممنون -
-
سلام شب خوش
اطلاع ندارم چه درس هایی از راه ابریشم رو تهیه کردید اما واقعیتش اینه که حجم درسنامه ها برای بعضی از درسای راه ابریشم واقعا سنگینه و آدم پیر میشه تا درسنامه رو تموم کنه چه برسه به تستا
مثلا من که شیمی رو دارم و روزی ۶ تا ویدئو با سرعت دو برابر نبینم به تستا نمیرسم
اما برعکسش واقعا عربی دراین زمینه میتونم بگم که بهترینه چون درسنامه ها خیلی جمع و جور ولی تستا پر و پیمون که همه ی نکته هارو اونجا میبینی
و به نظر من درسایی که حجم درسنامه ی زیادی دارن رو باید با سرعت بالا ببینین یا خودتون بخونید -
سلام شب خوش
اطلاع ندارم چه درس هایی از راه ابریشم رو تهیه کردید اما واقعیتش اینه که حجم درسنامه ها برای بعضی از درسای راه ابریشم واقعا سنگینه و آدم پیر میشه تا درسنامه رو تموم کنه چه برسه به تستا
اما برعکسش واقعا عربی دراین زمینه میتونم بگم که بهترینه چون درسنامه ها خیلی جمع و جور ولی تستا پر و پیمون که همه ی نکته هارو اونجا میبینی
و به نظر من درسایی که حجم درسنامه ی زیادی دارن رو باید با سرعت بالا ببینین یا خودتون بخونید@zahra-hamrang
من پک اختصاصی تجربیا خریدم -
سلام شب خوش
و به نظر من درسایی که حجم درسنامه ی زیادی دارن رو باید با سرعت بالا ببینین یا خودتون بخونید@zahra-hamrang الان واسه ازمون 24 دی و 8 بهمن باید تا فرسنگ هفت فیزیک وزیست بخونی اینطور که نمیشه پس بقیه چیکار کردن که تونستن
-
@zahra-hamrang الان واسه ازمون 24 دی و 8 بهمن باید تا فرسنگ هفت فیزیک وزیست بخونی اینطور که نمیشه پس بقیه چیکار کردن که تونستن
علی طهماسبی
@M-an -
سلام خدمت همه
بنده شخصا نمیدونم باید چیکار کنم یه حجم عظیمی از تست های نزده ی فرسنگ ها قبل مونده و از طرفی ازمون های قلم چی با فرسنگ های راه ابریشم تطابق نداره و خیلی عقب جلو هست لذا خواهشمندم بگید چطور برنامه ریزی کنم خودم رو به بودجه بندی برسونم
ممنونعلی طهماسبی در بودجه بندی و تست آزمون گفته است:
سلام خدمت همه
ممنونسلام
اره راه ابریشم متاسفانه سال قبلم عقب تر بود از بودجه
ولی این مشکل تا ازمونای اصلی برطرف میشه
بنظرم تمرکزت رو بذار روی یادگیری مباحث یعنی اولویت اون باشه نه ازمون
ازمون رو تا هرجا که مباحث رو رسوندی بزنش
توی ایستگاه جبرانیا و جمعبندیا میرسی به ازمونا -
سلام خدمت همه
ممنونعلی طهماسبی
و حسنش اینه که اونموقه مباحث رو فول بلدی و فقط میتونی رو تست زمان بذاری -
علی طهماسبی
و حسنش اینه که اونموقه مباحث رو فول بلدی و فقط میتونی رو تست زمان بذاری@f-seif-0 پس یعنی خودمو به راه ابریشم برسونم
-
@f-seif-0 پس یعنی خودمو به راه ابریشم برسونم
علی طهماسبی در بودجه بندی و تست آزمون گفته است:
اره با راه ابریشم بری بهتره
مباحث رو عمیق یادمیگیری تستارو میرسونی
بعد عید تقریبن میتونی ازمونا رو خفن بزنی -
علی طهماسبی
و حسنش اینه که اونموقه مباحث رو فول بلدی و فقط میتونی رو تست زمان بذاری@f-seif-0 آخه خانوادم گیر دادن به اینکه قلم چی ازمون بدم و خودمو به اون برسونم
-
علی طهماسبی در بودجه بندی و تست آزمون گفته است:
اره با راه ابریشم بری بهتره
مباحث رو عمیق یادمیگیری تستارو میرسونی
بعد عید تقریبن میتونی ازمونا رو خفن بزنی@f-seif-0 چجور قانعشون کنم
-
@f-seif-0 آخه خانوادم گیر دادن به اینکه قلم چی ازمون بدم و خودمو به اون برسونم
علی طهماسبی
خب باهاشون صحبت کن و قانعشون کن
رسوندن قلمچی مهمتره یا اینکه درست رو خوب یادبگیری و بتونی تو کنکور عالی بزنی؟ -
@f-seif-0 چجور قانعشون کنم
علی طهماسبی
خب ببین فک کنم اونقدارهم تفاوت نداره
تو بهشون قول بده که مباحثی که داری میخونی رو عالی میزنیشون
یعنی نشون میدی که تمرکزی که گذاشتی نتیجه داده
و بهشون بگو من با برنامه راه ابریشمم باید دبیرا برسن و قول بده وقتی رسیدن توهم میرسی
این قضیه تا عید تقریبن تموم میشن
البته بازم هرجور خودت بهتر میدونی بکن -
علی طهماسبی
خب ببین فک کنم اونقدارهم تفاوت نداره
تو بهشون قول بده که مباحثی که داری میخونی رو عالی میزنیشون
یعنی نشون میدی که تمرکزی که گذاشتی نتیجه داده
و بهشون بگو من با برنامه راه ابریشمم باید دبیرا برسن و قول بده وقتی رسیدن توهم میرسی
این قضیه تا عید تقریبن تموم میشن
البته بازم هرجور خودت بهتر میدونی بکن@f-seif-0 ممنون ازت که کمک کردی
-
@f-seif-0 ممنون ازت که کمک کردی
علی طهماسبی
خواهش میکنم دوست عزیز
موفق باشی