سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
کنکور دوباره
-
سلام
من دانشجو مهندسی برق دانشگاه ملی ام ولی به رشته ام اصلا علاقه ندارم و میخوام سال دیگ کنکور تجربی بدم و برای اینکار باید انصراف بدم و اگرم کنکور قبول نشم باید برم سربازی
به نظرتون ریسک بکنم؟ -
انقد بی عدالتی تو کشور اسلامی!!!!!!!!
تو هیچ جای دنیا تو هیچ کشور کفری انقد فاصله بین 3 تا رشته اصلی تجربی و بقیه رشته ها نیس
حتی ارزش مهندسا بیشترم هس
فقط تو ایران که این شکلیه
...
به نظرم اگه برااینده و داشتن شغل ناامیدین به کنکور فکر کنین ....
چون دیدم کسایی رو که تا فوق هم خوندن اما چون کار پیدا نمی کنن به فکر دوباره کنکور دادن افتادن
اما در درجه اول سعی کنین تو رشته خودتون خیلییییییییییییییییییییییییییییییی پیشرفت کنین ....مهندس کار بلدد از پزشک هم درامدش بیشتر
اینم بگم
هر کسی که 3 تا رشته اصلی رو میخونه حتما ایندش تضمین نیس
همه چیز به خود فرد بستگی داره ....
الان 2 هزار تا پزشک داریم که هنوز مدرکشون رو نیومدن بگیرن ینی چی
ینی طرف 7 سال درس خونده و بعد 7 سال نیومده مدرک بگیره ....ینی حس کرده به دردش نمی خوره یا هر چی...
اما من اگه جای شما بودم سعی میکردم تو همون دانشگاه یه خودی نشون بدم که بتونم نظرشون به خودم جلب کنم -
بستگی بخ خودتونم داره..
اگر فکر میکنید واقعا نمیتونید ادامه بدید کنار بکشید و الان جلوی اشتباه رو بگیرید بهتره تا وقتتونو هدر بدید..
ولی اگرم بخواید میتونید توی رشته خودتونم موفق بشید..
همه چیز بستگی به خودتون داره. -
مهی جون در کنکور دوباره گفته است:
انقد بی عدالتی تو کشور اسلامی!!!!!!!!
تو هیچ جای دنیا تو هیچ کشور کفری انقد فاصله بین 3 تا رشته اصلی تجربی و بقیه رشته ها نیس
حتی ارزش مهندسا بیشترم هس
فقط تو ایران که این شکلیه
...
به نظرم اگه برااینده و داشتن شغل ناامیدین به کنکور فکر کنین ....
چون دیدم کسایی رو که تا فوق هم خوندن اما چون کار پیدا نمی کنن به فکر دوباره کنکور دادن افتادن
اما در درجه اول سعی کنین تو رشته خودتون خیلییییییییییییییییییییییییییییییی پیشرفت کنین ....مهندس کار بلدد از پزشک هم درامدش بیشتر
اینم بگم
هر کسی که 3 تا رشته اصلی رو میخونه حتما ایندش تضمین نیس
همه چیز به خود فرد بستگی داره ....
الان 2 هزار تا پزشک داریم که هنوز مدرکشون رو نیومدن بگیرن ینی چی
ینی طرف 7 سال درس خونده و بعد 7 سال نیومده مدرک بگیره ....ینی حس کرده به دردش نمی خوره یا هر چی...
اما من اگه جای شما بودم سعی میکردم تو همون دانشگاه یه خودی نشون بدم که بتونم نظرشون به خودم جلب کنمنظر شما محترم و کاملاً درسته منم باهاتون موافقم ولی دوست عزیز اینکه بین درآمد مهندسی برق و مثلاً دندانپزشکی اختلاف زیادی باشه چه ربطی به اسلامی بودن یا اسلامی نبودن مملکت داره؟؟
خب کشور ما یه کشور درحال توسعه س و مردم مون هم که اکثراً از لحاظ سلامتی داغون هستیم، معلومه که هرکی توی حوزه سلامتِ مردم درس بخونه درآمد بیشتری خواهد داشت!
ضمناً ایشون گفتند که به رشته برق علاقه ای ندارند نه اینکه گفته باشن بخاطر درآمد کمتر مهندسی برق میخوام کنکور تجربی بدم -
دوست من هیچکس به اندازه خود شما شرایطتتون رو درک نمیکنه! خیلی از فاکتورها شخصی و خصوصی هستند و فقط خودتون ازش باخبرید!
کنکور دادن هم یه فکر و خیال راحت میخواد ( یعنی شرایط فراهم باشه ) + یه تلاش زیاد
خودتون بشینید سبک سنگین کنید ببینید کار درستی هست یا نه
نمیخوام ناامیدتون کنم ولی با توجه به جامعه آماری بالای 600 هزار علوم تجربی رسیدن به 3تا رشته ی اصلی یه اراده فولادی و محکم ومیخواد! مخصوصا برا کسی مثل شما و من که چندسال از کنکور فاصله داشتیم -
HossEin freedom در کنکور دوباره گفته است:
دوست من هیچکس به اندازه خود شما شرایطتتون رو درک نمیکنه! خیلی از فاکتورها شخصی و خصوصی هستند و فقط خودتون ازش باخبرید!
کنکور دادن هم یه فکر و خیال راحت میخواد ( یعنی شرایط فراهم باشه ) + یه تلاش زیاد
خودتون بشینید سبک سنگین کنید ببینید کار درستی هست یا نه
نمیخوام ناامیدتون کنم ولی با توجه به جامعه آماری بالای 600 هزار علوم تجربی رسیدن به 3تا رشته ی اصلی یه اراده فولادی و محکم ومیخواد! مخصوصا برا کسی مثل شما و من که چندسال از کنکور فاصله داشتیماینقدر زیبا صحبت میکنند آقا حسین آدم کیف میکنه...
کاملا درست میفرمایند.. تصمیم گیرنده اصلی خود شمایید...
رقابت خیلی سنگینه... همه چیو در نظر بگیرید -
HossEin freedom
[جامعه وقتی باید ادعای اسلامی بودن بکنه که واقعا رفتارش اسلامی باشه
بله هر چی مریض بیشتر درامدم بیشتر
اما دوستان باید زحمت قانون گذاری رو بکشن
تعرفه های متفاوت و دلخواه دندون پزشکی ها
ارجاع مریض از بیمارستان دولتی به مطب
تفاوت درامد بین پزشک و بقیه پرسنل خدمات درمان اون هم به طور فا حش
مریض دیدن هر پزشک تو مطب با هزینه های مختلف و تایم های متفاوت
زیر میزی و رشوه
همه اینها به تعداد مریض بستگی نداره -
Amir_M_Saberi
شما لطف داری امیر جان -
مهی جون در کنکور دوباره گفته است:
HossEin freedom
[جامعه وقتی باید ادعای اسلامی بودن بکنه که واقعا رفتارش اسلامی باشه
بله هر چی مریض بیشتر درامدم بیشتر
اما دوستان باید زحمت قانون گذاری رو بکشن
تعرفه های متفاوت و دلخواه دندون پزشکی ها
ارجاع مریض از بیمارستان دولتی به مطب
تفاوت درامد بین پزشک و بقیه پرسنل خدمات درمان اون هم به طور فا حش
مریض دیدن هر پزشک تو مطب با هزینه های مختلف و تایم های متفاوت
زیر میزی و رشوه
همه اینها به تعداد مریض بستگی ندارهایا این مشکلات تو این 40 سال حل شده یا تلاشی برا حلش شده
البته درسته که اقای هاشمی از همون اول تمام تلاشش کرد که این مشکلات رو حل کنه .....اما باید بگم پول رو خیلی راحت برا این گروه زیاد کرد -
مهی جون
زیر میزی و ارجاع مریض به مطلب خصوصی و خیلی از مشکلاتی که ذکر کردید همش بستگی به وجدان کاری و تعهد اخلاقی دکتر داره، جامعه اسلامی چکار کنه؟ بیاد تک تک به همه دکترها درس اخلاق بده و بالا سرشون وایسه ارشادشون کنه؟من نمیگم که مملکت گل و بلبله ولی وقتی مردم جامعه مشکل داشته باشن و به هیچ اعتقادی پایبند نباشند مملکت اسلامی چه کاری از دستش بر میاد؟
مگه مسئولین هم مردم مثل من و شما از همین کشور نیستند؟
درضمن من عقیده دارم درآمد پزشک ها، پلیس ها و ارگان های حساس مملکت باید بالا باشه تا شکمشون سیر باشه و به فکر همچین فسادهایی نیفتند، وقتی یه استوار مملکت ماهی 1 تومن درآمد بگیره و نتونه خرج زن و بچه ش رو درست حسابی بده، اگه ادم متعهدی نباشه خب معلومه که خلاف میکنه و رشوه میگیره ( ولی باوجود درآمد بالاشون اگه آدم تعهد اخلاقی نداشته باشه بازهم به فکر رشوه و خلاف میفته )
پس هم باید درآمدشون بالا باشه و هم خود آدم ها ذاتشون درست باشه، درامد بالا رو که برا پزشک ها اختصاص دادند می مونه وجدان کاری خود دکتر و اعتقاداتش! وقتی طرف به خاطر پول عملش میاد کامِ مردم رو میشکافه اسلام چکار کنه؟
به اسلامی بودن مملکت ایرادی وارد نیست
اسلام به ذات خود ندارد عیبی / هر عیب که هست از مسلمانی ماستمشکل مردم جامعه س که دین رو بصورت گزینشی اختیار کردند، هرجا به ضررشون باشه بهش عمل نمیکنند ... کیه که خمس و ذکات بده؟ کیه که به دستورات اسلام واقعی عمل کنه؟ فقط یه تداد خیلی کم و انگشت شمار
واقعا اگه مردم و خواص مملکت ( که از جنس همین مردم عادی هستند ) به اسلام واقعی عمل میکردند الان وضعمون خیلی خیلی بهتر از الان بود!
پس به اسلامی بودن مملکت گیر ندید. مشکل خودمونیم -
HossEin freedom
هر کس یه جور فک میکنه
من نظر خودم دارم
منم میگم .....وقتی خودمون مشکل داریم از بالا تا پایین
انقد اسلام الت دست نکنیم
اسلام مشکل نداره ....مشکل افراد سودجویی هستن که اسلام اسلام میکنن ...اما پشت پرده هر کاری میکنن.... -
HossEin freedom
من نمی خوام تایپک دوستمون خراب کنم براهمین اخرین حرف میزنم
وقتی تو راپن تونستن از همون اول همه رو متعهد بار بیارن پس نشون میده مام اگه بخوایم میتونیم همه رو متعهد بار بیاریم
این حرفتون بی منطقیه
چون نمی تونیم متعهد بار بیاریم پس فردا اگه چاقو تو شکم مریض موند عب نداره دیگه
چون دونه دونه که نمب تونیم همه رو متهد و وظیفه شناس بار بیاریم
بعد مگه من گفتم حقوق اونا کم باشه
نه خیر من میگم انقد اختلاف درامد نباشه
مگه تو کشورای اروپایی که اختلاف درامد زیاد نیس همه فاسد شدن
شما اگه اینجا دندون پرشک باشی بخوای بری کانادا کار کنی اول باید اونجا یه دوره اموزش ببینی بعد با درامد کمتر از ایران کار کنی
مردم به عقاید اسلامی پایبند نیستن
چون کسی که اینجا افتخارش چادر سر کردن وقتی محیطش عوض میشه رنگ عوض میکنه
وای به روزی که ادعای اسلام داشته باشیم اما همش ریا
درضمن حکومت اسلامی رو کی تشکیل میده تو این دوره زمونه ؟
همین خود کسایی که لباسش رو تن کردن
اما اختلاف هس بین گفتار و عملکرد -
مهی جون میشه بگید " از همون اول " دقیقاً یعنی کِی؟ یعنی از مبداء زمان که اولین انسانها توی ژاپن قدم گذاشتند؟ از همون اول بنظرم حرف قشنگی نبود! هر زمان که اکثریت مردم جامعه ای بخوان و اراده کنند میتونند یه تغییری توی وضعیتشون ایجاد کنند حتی همین الان! ولی مشکل اینه که ما دوست نداریم خودمون رو تغییر بدیم و فقط دلمون میخواد به زمان و زمان گیر بدیم و آسمون و ریسمون رو به هم ببافیم و به همه چیز گیر بدیم ... بدون هیچ عملی!
درضمن متعهد شدن باور آوردنی نیست! خود ما باید بخوایم. هیچ آمپولی وجود نداره که مسئولین یه کشور بخواند به همه تزریق کنند و همگی یهویی متعهد بشن! باید دید خود من و شما که اینجا ادعامون میشه چقدر در راستای رسیدن به این هدف تلاش کردیم؟ اگه توی یه وضعیتی قرار بگیریم و پیشنهاد رشوه ای، تهدیدی چیزی بهمون بشه چقدر رنگ عوش میکنیم ...منم موافقم که ادامه این بحث توی تایپک کنکور مجدد اشتباهه، پس اگه خواستید در این مورد بحث کنیم p.m بدید من در خدمتم
چشم دکتر سارا جواب سوال ایشون رو میدیم
کنکور مجدد از اهم امور مسلمین استمن خودم امسال کنکور زبان دادم و حدود 3000 شدم ولی انتخاب رشته نکردم و دوباره دارم میخونم برا کنکور چون حساب کتاب که کردم دیدم شرایطش فراهمه و تواناییش رو هم دارم که سال دیگه هم کنکور علوم تجربی بدم و هم زبان و احساس کردم که سال دیگه میتونم رتبه های بهتری توی هردو گروه کسب کنم
پس آقا مرتضی تنها کسی که میتونه بهترین مشاوره و راهنمایی رو به شما بده خودتون هستید! دنبال حرف های من و دیگران هم نباشید چون هرکسی با توجه به وضعیت خودش شرایط شما رو میسنجه و بهتون پیشنهاد میده و هیچ کس به اندازه ی شما نمیتونه خودتون رو درک کنه
به یاد داشته باشید که همیشه میشه توی هر رشته ای بهترین شد و همیشه هم جای خوبی برای بهترین ها هست
موفق باشی دوستِ خوب -
راستی از سربازی گفتید! لازم دوسنتم بخورده درباره سربازی و درس خوندن بگم
به فرض محال و خدایی نکرده که شما سال دیگه کنکور دادید و رشته خوبی نیاوردید و مجبور شدید که برید سربازی
توی سربازی درس خوندن به قول اون دیالوگ سریال زیر آسمان شهر حکم دیوید بکهام توی تیم منچستر یونایند رو داره یعنی آدمای خیلی معدود و انگشت شماری پیدا میشن که بتونن توی سربازی درس بخونن اونم برا کنکور، حتی اگه توی شهر خودتون خدمت کنید و تایم اداری هم باشید. سربازی جَوی داره که با درس خوندن زیاد جور در نمیاد
من که توی کل 19 ماه خدمتم تنها کتاب هایی روکه تونستم بخونم 2 جلدی گفت و گوهای تنهایی دکتر شریعتی بود ! حالا حساب کن توی سربازی بشینی مبحث دینامیک فیزیک یا شارش انرژی زیست شناسی رو بخونی این چیزا رو هم داره
و وقتی که شما از سربازی برگردی دیگه کل کتابها 2 سالی میشه که تغییر کردن و اون موقع باید بشینی از اول دبیرستان کتاب نظام جدید بخونی برا کنکور! تازه اگه اون موقع کنکوری در کار باشه و پروژه شرط معدل کاملاً عملی نشده باشه ...
این مسئولین محترم هم که هر سال یه خوابی برا کنکوری ها می بینن !این چیزها رو هم مد نظر داشته باشید و بعد خودتون بسنجید و به امید خدا تصمیم نهایی رو بگیرید
-
هممممم اینجا یه سوال پیش میاد ،اینکه آیا هدفی نیست که مصمم براش تصمیم بگیریم ? ینی هدفی وجود نداره و باید برای روشن کردن تکلیف آینده مون از بقیه بپرسيم ? اگه جواب این سوالا منفی بود به نظر من هر رشته دانشگاه سربازی يکيه ،دوست عزیز ،برای حرفی که زدم خوب فکر کن ،حرف من نیست ،حرف یه بزرگيه که این حرف رو زده و از این طور جوابا ناراحت نشو و به جاش خوب فکر کن .به نظرم با یه مشاور چیزی صحبت کن ،
-
Amir_M_Saberi
میدونی احساس میکنم اصلا برای برق ساخته نشدم -
HossEin freedom
شرایطو دارم ، تلاشمم میخوام بکنم ولی یه جورایی دنبال انگیزه و امیدم