چجوری برای کنکور اهمیت قائل شیم؟
-
سلام دوستان من هم فیلم های رایگان کنکور آلا رو نگاه میکنم هم حرف آخر گرفتم ولی متاسفانه اصلا نمیخونم تا میام که شروع بکنم خسته میشم واقعا نمیتونم درس بخونم چطوری این تنبلی رو از وجود خودم بکشم بیرون؟
-
سلام دوستان من هم فیلم های رایگان کنکور آلا رو نگاه میکنم هم حرف آخر گرفتم ولی متاسفانه اصلا نمیخونم تا میام که شروع بکنم خسته میشم واقعا نمیتونم درس بخونم چطوری این تنبلی رو از وجود خودم بکشم بیرون؟
Ablfz Sazgar سال آخرم هستم و امید دارم که دربیام ولی نه رتبه و رشته خوبی تمام آرزوهام انگار از جلو چشام دارن میرن
-
سلام
کدوم پک های حرف اخر رو دارین؟ -
-
سلام
کدوم پک های حرف اخر رو دارین؟@fargol-sh کل صفر تا صد ریاضی رو دارم زیست م دارم البته برای خواهرم هستش
-
@fargol-sh کل صفر تا صد ریاضی رو دارم زیست م دارم البته برای خواهرم هستش
Ablfz Sazgar
زیستش بد نیست
ولی ریاضیش واقعا داغونه
من پارسال ریاضی رو داشتم باورت شاید نشه ولی ریاضیمو تو کنکور منفی زدم -
Ablfz Sazgar
واسه این مشکلتون هم فقط باید هدفتون رو مشخص کنین
وقتی هدف باشه انگیزه هم هست -
سلام وقتتون بخیر
به نظر من با هردو موسسه پیش نرید چون خیلی وقتتون واسه فیلم دیدن گرفته میشه و از تست زدن جا میمونید
پیشنهادم اینه که یکی از این فیلم ها رو که بهتره و امتحان خودش رو پس داده انتخاب کنید و با همون متد پیش برید
اینطوری وقت بیشتری هم دارید واسه تست زدن و درس خوندن
وقتی از دوتا موسسه فیلم میبینید هم تایم زیادی رو باید صرف کنید هم زود خسته و کلافه میشید بنابراین انرژی براتون نمیمونه
به هرحال سال مهم و سرنوشت سازی هست و باید به این فکر کنید که چند ماه دیگه 《شمایید که روی صندلی نشستید و یه مداد و یه برگه و آینده تون》پس براش تلاش کنید و سختی های راه رو تحمل کنید
موفق باشید -
باید برای تنبلی خودت تنبیه بذاری!
من خودم دیدم سرزنش کردن خودم جواب نمیده باید بدنی باشه حالا شما هر جور راحتی
ولی من خودم که هر وقت میبینم دارم بهانه میارم درس نخونم مثل انیمه ها میکوبم تو صورت خودم بعد برنامه رو از سر میگیرم
باور کن خیلی راه هارو امتحان کردم ولی اگه پا نشی الان نری سره درس کم میاری واسه تجربی همیشه دیره