امکان تغییر فیزیک راه ابریشم وجود داره؟
-
سلام دوستان🌸
من فیزیکم به شدت ضعیفه و راه ابریشم استاد طلوعی رو تهیه کردم اما نتونستم ارتباط بگیرم با تدریسشون و همون چند جلسه فرسنگ اول رو بیشتر ندیدم😕
شنیدم استاد کازرانیان مفهومی تر فیزیک رو جا میندازن و منم مشکلم دقیقا اینه که مفهوم فیزیک رو نمیفهمم😑
امکان این هست که فیزیک ایشون رو با اقای طلوعی عوض کنم؟ یعنی از داشبورد حذف و تغییر داده بشه؟ چون عملا نه فیلمها رو دیدم و نه جزوه رو.
دانش-آموزان-آلاء -
-
-
سلام دوستان🌸
من فیزیکم به شدت ضعیفه و راه ابریشم استاد طلوعی رو تهیه کردم اما نتونستم ارتباط بگیرم با تدریسشون و همون چند جلسه فرسنگ اول رو بیشتر ندیدم😕
شنیدم استاد کازرانیان مفهومی تر فیزیک رو جا میندازن و منم مشکلم دقیقا اینه که مفهوم فیزیک رو نمیفهمم😑
امکان این هست که فیزیک ایشون رو با اقای طلوعی عوض کنم؟ یعنی از داشبورد حذف و تغییر داده بشه؟ چون عملا نه فیلمها رو دیدم و نه جزوه رو.
دانش-آموزان-آلاء@sara-83 سلام تیکت بدین
-
@sara-83 سلام تیکت بدین
Marzieh Abouei ممنون از راهنماییتون🌸
-
Marzieh Abouei ممنون از راهنماییتون🌸
@sara-83 ❤
-
سلام دوستان🌸
دانش-آموزان-آلاء@sara-83 ی چی دیگ فصل اول دوازدهم یه ذره گیر دارن همه هااا فک نکن فقط تویی
-
M monirs این موضوع را در حذف کرد
-
M monirs این موضوع را از فیزیک جابهجا کرد
-
M monirs این موضوع را در بازیابی کرد