نخوندم و فقط یه هفته وقت دارم
-
Saudade 19 0 فامیل دارم
ولی چون الان این مورد خرابکاری خودمه روم نمیشه اینطوری هزینه کنم
یه جورایی وجدان درد گرفتمr sh
میتونی الان دانلود کنی از تلگرام و موقع اومدن به ایران هزینشو بدی
دیگه انواع اقسام راه ها برای پاس شدن، آرامش وجدان و ... رو گفتم...خودت میدونی
موفق باشی -
@f-seif-0 چه های خارج از کشور حتی پایه هایی جز دوازدهم و نهم هماهنگ خارج از کشور است
دانش آموزان خارج از کشور دو راه برای تحصیل دارن
۱. اگه تو کشورهایی باشند که ایرانیا توش زیادن و اونجا مدرسه از طرف ایران با سیستم اموزشی ایران باشه ، میرن اونجا و مثل بقیه بچه هایی که تو ایران اند درس میخونن ، مثل ترکیه و دبی
۲. بچه هایی مثل من که تو یه سری کشور ها هستن که فقط ۴-۵ تا خانواده ایرانی اونجا هستن و سر جمع ۳-۴ تا دانش آموز اون هم تو پایه های مختلف دارن ، باید توی مدرسه انلاین دانش اموزان خارج از کشور صبا درس بخونن که چندین ساله انلاین درس میدن
شیوه تدریس هم جوریه که کل کتاب ها رو تو ترم اول و کل بقیه کتاب ها را در ترم دوم درس میدن و امتحانات هم تا قبل کرونا حضوری در سفارت جمهوری اسلامی ایران برگزار می شود و سوالا برای همه پایه ها از سازمان سنجش میاد -
دیگه کامل تر و بهر از این بلد نبودم بگم
-
@f-seif-0 چه های خارج از کشور حتی پایه هایی جز دوازدهم و نهم هماهنگ خارج از کشور است
دانش آموزان خارج از کشور دو راه برای تحصیل دارن
۱. اگه تو کشورهایی باشند که ایرانیا توش زیادن و اونجا مدرسه از طرف ایران با سیستم اموزشی ایران باشه ، میرن اونجا و مثل بقیه بچه هایی که تو ایران اند درس میخونن ، مثل ترکیه و دبی
۲. بچه هایی مثل من که تو یه سری کشور ها هستن که فقط ۴-۵ تا خانواده ایرانی اونجا هستن و سر جمع ۳-۴ تا دانش آموز اون هم تو پایه های مختلف دارن ، باید توی مدرسه انلاین دانش اموزان خارج از کشور صبا درس بخونن که چندین ساله انلاین درس میدن
شیوه تدریس هم جوریه که کل کتاب ها رو تو ترم اول و کل بقیه کتاب ها را در ترم دوم درس میدن و امتحانات هم تا قبل کرونا حضوری در سفارت جمهوری اسلامی ایران برگزار می شود و سوالا برای همه پایه ها از سازمان سنجش میاد -
میگم بچه ها منی ک سال دوازدهمم رشتم ریاضیه الان استارت بزنم شانس دارم برسم ؟ پایم ضعیف هم هست :|
-
میگم بچه ها منی ک سال دوازدهمم رشتم ریاضیه الان استارت بزنم شانس دارم برسم ؟ پایم ضعیف هم هست :|
مجتبی ازاد در نخوندم و فقط یه هفته وقت دارم گفته است:
اره حتما چرا ک نه
-
سلام
دوازدهم ام و امتحانای نهایی ام نزدیکه
اصلا هیچی نخوندم
و هیچی بلد نیستم
یه هفته دیگه امتحانا شروع میشه
هنوز نتونستم بخونم
یه مطلبی باید ده دفعه بخونم تا حفظ بشم یا بفهمم ، حس میکنم الزایمر دارم یا حافظه ام رو از دست دادم
حس میکنم هیچی نمیتونم یاد بگیرم
از همه بدتر درس شیمی ه حتی وقتی کتاب رو میخونم نمیفهمم و اصلا سوالا رو نمیتونم حل کنم
همه امتحانامون هم بلافاصله پشت سر همه
لطفا بگین چکار کنم چون خیلی مهمه و امتحان نهایی دارم -
مجتبی ازاد خیلی راحت میتونی زیر ۳ یا ۴ هزار بشی
-
r sh
1- بری تلگرام تو کانال های دانلود کتاب کنکور بزنی میاره...من سال پیش از اونجا دانلود کردم
2- فیدیبو بریزی و از اون بخری قانونی و بخونی
خیر پیشSaudade 19 0 سلام
کمی مهربانتر!!!
پستتون ویرایش شد! -
سلام به عنوان کسی که امتحانات دی ماه و نهاییو داده اولش بگم استرس نداشته باش از اون چیزیی که فکر میکنی معمولامعلم ها اسونتر میگیرن چون اکثریت بچه ها نمره بگیرن برای فراموشی هم شما تنها کسی نیستی که اینطوره اکثر بچه ها اینجورین فک میکنین هیچی تو مختون نرفته و خط کتاب براتون جدیده مهمترین عاملش حواس پرتی و عامل بعدیش اینه که زمان مرورتون برای درس ها کمه اینارو رعایت کنین ایشالا نمره بالا میگیرین برای امتحانات
-
سلام به عنوان کسی که امتحانات دی ماه و نهاییو داده اولش بگم استرس نداشته باش از اون چیزیی که فکر میکنی معمولامعلم ها اسونتر میگیرن چون اکثریت بچه ها نمره بگیرن برای فراموشی هم شما تنها کسی نیستی که اینطوره اکثر بچه ها اینجورین فک میکنین هیچی تو مختون نرفته و خط کتاب براتون جدیده مهمترین عاملش حواس پرتی و عامل بعدیش اینه که زمان مرورتون برای درس ها کمه اینارو رعایت کنین ایشالا نمره بالا میگیرین برای امتحانات
shayan motaghi چجوری حواس پرتی نداشته باشم؟
-
Saudade 19 0 سلام
کمی مهربانتر!!!
پستتون ویرایش شد!monirs
ویرایش رو دیدم
این چه پستیه آخه
حرف تو دهن ما نذارید