جهش های بزرگ
-
mohammad dehghani
استاد میگن اگه توی جابجایی دوکروماتیدی باشه و یک کروماتیدش جدا بشه به خواهریش متصل شه اینجا تغییر طول داریم و این درسته خب؟:/@f-seif-0 داریم ولی در دو کروماتید نه یک کروماتید!!!
-
@f-seif-0 منظورم اینه اگر تک کروماتیدی باشه یا به کروموزوم غیر همتا میره که اون وقت تغییر در طول دو کروماتید میشه یا اینکه به یه جای دیگه ای از همون کروماتید میره که دیگه تغییر طول محسوب نمیشه
mohammad dehghani
اره فک کنم درست داری میگی:/
ولی استادم داشت درست میگف -
@f-seif-0 داریم ولی در دو کروماتید نه یک کروماتید!!!
mohammad dehghani در جهش های بزرگ گفته است:
ببین دوست گلم
دوکروماتیده خب
یک کروماتیدش ازش یه تیکه جدا میشه میره به اونیکی کروماتیدش میچسبه
اینجا یکیش کوتاه میشه یکیش بلند میشه
ینی تغییر طول داریم -
mohammad dehghani در جهش های بزرگ گفته است:
ببین دوست گلم
دوکروماتیده خب
یک کروماتیدش ازش یه تیکه جدا میشه میره به اونیکی کروماتیدش میچسبه
اینجا یکیش کوتاه میشه یکیش بلند میشه
ینی تغییر طول داریم@f-seif-0 اگر در صورت گزاره کلمه های (تنها) و (یک) رو نمیگفت من الان مشکلی نداشتم
-
@f-seif-0 اگر در صورت گزاره کلمه های (تنها) و (یک) رو نمیگفت من الان مشکلی نداشتم
mohammad dehghani
شما الان رد دادی متوجهش نمیشی فک کنم
نمیدونم چجوری بگمش دیگه
شاید بقیه دوستان بتونن کمک کنن -
mohammad dehghani
شما الان رد دادی متوجهش نمیشی فک کنم
نمیدونم چجوری بگمش دیگه
شاید بقیه دوستان بتونن کمک کنن@f-seif-0 من از دیشب که این پستو گذاشتم یه سره دارم بهش فکر میکنم به نتیجه ای نرسیدم دیگه واقعا قاط زدم
ولی فکر میکنم استدلالم درست باشه -
@f-seif-0 من از دیشب که این پستو گذاشتم یه سره دارم بهش فکر میکنم به نتیجه ای نرسیدم دیگه واقعا قاط زدم
ولی فکر میکنم استدلالم درست باشهmohammad dehghani در جهش های بزرگ گفته است:
@f-seif-0 من از دیشب که این پستو گذاشتم یه سره دارم بهش فکر میکنم به نتیجه ای نرسیدم دیگه واقعا قاط زدم
ولی فکر میکنم استدلالم درست باشهنه این حالت طبیعیه زیاد پیش میاد
استاد درست میگه شمام درست میگی ولی حرفی که میگی حرف استاد نیست
بنظرم بیخیالش شو یکی دوروز بعد باز بهش فک کن اگه دیگه متوجهش نشدی سه شنبه تو رفع اشکال از استاد بپرس -
سلام دوستان
در این فیلم استاد موقاری (alaatv.com/c/18242) در گزاره چهارم ایشون گفتن:
"جهشی که در آن می توان تنها تغییر در طول یک کروماتید دید" میشود-> حذفی و جا به جایی
حذفی رو فهمیدم اما نفهمیدم چرا جا به جایی هستش. خودشون گفتن اگر واژه (می توان) رو حذف کنیم دیگه نمیشه جابه جایی رو هم بگیم ولی به نظر من حتی با وجود کلمه (می توان) هم نمیشه جا به جایی رو در نظر گرفت.
چون جا به جایی چه به کروماتید خواهری بره چه به کروموزوم غیر همتا باعث تغییر طول دو کروماتید میشه اگر هم به خود همون کروماتید بره باعث تغییر طول نمیشه
اگر نظری دارید لطفا بگید ممنونmohammad dehghani
سلام
ببینید
جابه جایی در صورتی اتفاق میوفته که بده به غیر همتاش اینطوری طولش کم شده
اگه دقت کنید در گزاره بالا یعنی سومیش هم اشاره کردن استاد
به همین دلیل گفته باید حتما بگه میتواند
چون اگه بده به غیر همتاش ما تغیر در طول داریم
ولی اگعه به خودش بچسبعه دوباره تغیر در طول نداریم -
mohammad dehghani
سلام
ببینید
جابه جایی در صورتی اتفاق میوفته که بده به غیر همتاش اینطوری طولش کم شده
اگه دقت کنید در گزاره بالا یعنی سومیش هم اشاره کردن استاد
به همین دلیل گفته باید حتما بگه میتواند
چون اگه بده به غیر همتاش ما تغیر در طول داریم
ولی اگعه به خودش بچسبعه دوباره تغیر در طول نداریمfatemeh8181 بله من این صحبت شما رو قبول دارم منتها مشکل من سر کلمه (یک) هست. همونطور که گفتم در جا به جایی نمیشه فقط یک کروماتید تغییر طول داشته باشه، چون اگر به کروموزوم غیر همتا یا کروماتید خواهری بره تغییر طول در دو کروماتید داریم و اگر به خودش منتقل بشه که تغییر طول نداریم ولی حالتی نیست که تنها یک کروماتید تغییر طول داشته باشه
اگر دقت کنید در گزاره کلمه (تنها) آمده یعنی صرفا یک کروماتید باشه نه اینکه %(#ff0000)[حداقل] یک کروماتید
و میدونم منظور استاد از کلمه (میتوان) اینه که تغییر طول می تواند باشد و یا نباشد اما وجود کلمه (تنها) کار رو خراب میکنه -
سلام دوستان
"جهشی که در آن می توان تنها تغییر در طول یک کروماتید دید" میشود-> حذفی و جا به جایی
حذفی رو فهمیدم اما نفهمیدم چرا جا به جایی هستش. خودشون گفتن اگر واژه (می توان) رو حذف کنیم دیگه نمیشه جابه جایی رو هم بگیم ولی به نظر من حتی با وجود کلمه (می توان) هم نمیشه جا به جایی رو در نظر گرفت.
چون جا به جایی چه به کروماتید خواهری بره چه به کروموزوم غیر همتا باعث تغییر طول دو کروماتید میشه اگر هم به خود همون کروماتید بره باعث تغییر طول نمیشه
اگر نظری دارید لطفا بگید ممنونmohammad dehghani در جهش های بزرگ گفته است:
سلام دوستان
اگر نظری دارید لطفا بگید ممنونسلام دوست عزیز جواب سوالتون رو گرفتین ؟اگه گرفتین لطفا حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین