خبر مقدم
-
Sara_R
ببین راستش اول خواستم بگم فی الغرفه خبره مکیف هم مبتدا
اما یهو اون فعل لا یعمل کارو خراب کرد چون اگر فعل باشه تو جمله در شرایط خبر جارو مجرور رو خبر نمیگیریم ولی انگار اینجا فی الغرفه رو خبر گرفته که مقدم شده دیگه شاید این بیشتر میخوره بهش و اگر جمله رو مثلا تو ذهنمون به ترتیب کنیم اولین جایی که مکث داریم بعد خود مکیف هست. حالا باز یکم بیشتر روش فکر میکنم مطمئن تر بگم💗🌷🌸🌺 -
Sara_R
ببین راستش اول خواستم بگم فی الغرفه خبره مکیف هم مبتدا
اما یهو اون فعل لا یعمل کارو خراب کرد چون اگر فعل باشه تو جمله در شرایط خبر جارو مجرور رو خبر نمیگیریم ولی انگار اینجا فی الغرفه رو خبر گرفته که مقدم شده دیگه شاید این بیشتر میخوره بهش و اگر جمله رو مثلا تو ذهنمون به ترتیب کنیم اولین جایی که مکث داریم بعد خود مکیف هست. حالا باز یکم بیشتر روش فکر میکنم مطمئن تر بگم💗🌷🌸🌺Mehrsa 14 ممنونم🌸
اخه وقتی میگیم جار ومجرور اول جمله خبره که اگه حذفش کردیم ، دیگه جمله معنی کامل ندهدر اتاق سوم کولر به خوبی کار نمیکند
حالا در اتاق سوم رو حذف کنیم
میشه
کولر به خوبی کار نمیکندکه خو معنی میده 🤔
-
Mehrsa 14 ممنونم🌸
اخه وقتی میگیم جار ومجرور اول جمله خبره که اگه حذفش کردیم ، دیگه جمله معنی کامل ندهدر اتاق سوم کولر به خوبی کار نمیکند
حالا در اتاق سوم رو حذف کنیم
میشه
کولر به خوبی کار نمیکندکه خو معنی میده 🤔
-
Sara_R
آره راست میگی
ساراجان پاسخنامنشم چیزی ننوشته؟
میگم من یه سوال بکنم از یه بنده خدایی بعد جواب داد میگم نتیجه رو بهت🌸 -
Mehrsa 14 پایین تاپیک پاسخنامشو گذاشتم
مرسی عزیزم لطف میکنی🌸 به بنده خدایی هم بگو دستون درد نکنه😂❤Sara_R
خواهش میکنم💗
ببین فکر کنم یه نکته ای وجود دارد وقتی مبتدا نکره باشه اینطوری میشه خبر مقدم و جارومجرور باشه و مبتدا موخر میشه. یعنی اگه اول جمله با یه جارو مجرور باشه و بعدش یعنی بعد اون شبه جمله یک اسم نکره باشه حتما خبر مقدم داریم. این یه نکتس خودمم تازه متوجه شدم امیدوارم برات کارآمد باشه🌷🌷 -
Sara_R
خواهش میکنم💗
ببین فکر کنم یه نکته ای وجود دارد وقتی مبتدا نکره باشه اینطوری میشه خبر مقدم و جارومجرور باشه و مبتدا موخر میشه. یعنی اگه اول جمله با یه جارو مجرور باشه و بعدش یعنی بعد اون شبه جمله یک اسم نکره باشه حتما خبر مقدم داریم. این یه نکتس خودمم تازه متوجه شدم امیدوارم برات کارآمد باشه🌷🌷 -
Sara_R
فقط یه سوال پیش میاد که چرا علامتی برای مکیف نذاشته سوال از لحاظ نکره بودن🤔😐😅
اخه دلیلی که میشد آورد براش همین بوده... -
Mehrsa 14 خو نه حتما لازم نیست ک علامت نکره باشه
همین که میدونیم معرفه نیست یعنی نکرسشبه جمله تو عربی یعنی چی؟🤔
الان یعنی اینجا شبه جمله فی غرفته الثالثه؟Sara_R
اها پس همون نکته درسته
شبه جمله مثلا جارومجرور میشه با یه سری چیزای دیگه مثلا...
الان اینجا جارومجرور فی الغرفه میشه پس شبه جمله هم میشه باز حالا دقیق تر بخوام بگم راستش من در همین حد میدونم حالا نمیدونم سال آینده میخونم یا نه کلا مال انسانی هاست و ما نداریمش -
Sara_R
اها پس همون نکته درسته
شبه جمله مثلا جارومجرور میشه با یه سری چیزای دیگه مثلا...
الان اینجا جارومجرور فی الغرفه میشه پس شبه جمله هم میشه باز حالا دقیق تر بخوام بگم راستش من در همین حد میدونم حالا نمیدونم سال آینده میخونم یا نه کلا مال انسانی هاست و ما نداریمش -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Sara_R
خواهش میکنم عزیزم💗🌸
الان یه سرچ کردم ظرف هم شبه جملس
حالا راستش نمیدونم ظرف دقیقا چیه ولی اونم هست😅 -
Mehrsa 14 سلام مهرسا جان
امروز داشتم این تیکه رو میخوندم یاده اون حرفت افتادم که چرا نشونه نکره ندارهاینجا رو بخون:

-
Mehrsa 14 سلام مهرسا جان
امروز داشتم این تیکه رو میخوندم یاده اون حرفت افتادم که چرا نشونه نکره ندارهاینجا رو بخون:

-
Sara_R
سلام سارا جان خوبی؟
عه خیلی ممنون عزیزم چه قدر جالب. یه نکته ی جدید یادگرفتم مرسی🌸🌷💗 -
Mehrsa 14 سلام عزیزم خوبی
میگما الان این جمله رو ببین

بعد از جار و مجرورمون معرفه هست ولی گفته خبر مقدم داریم
حالا این نکته ای که گفتی یعتی اینطوری میشه که
اگه نکره بود صد در صد خبرمقدمه
اما اگه معرفه بود باید چک کنیم ؟