حس درجا زدن دارم :((
-
سلام میشه راهنماییم کنید
من رشتم ریاضی و دوازدهمیم...من از تابستون شروع کردم ولی نه جدی این چند ماهم مرتب سر اتفاقات مختلف مثل اینکه مدرسه برم یانه یا فیلم های الاء رو چجوری ببینم و برنامم چطور باشه هی تغییر روند دادم ولی الان دارم نا امید میشم روندمو عوض کردم بازم نتونستم خوب خودم باشم ...پایمم ضعیفه و اصلا نمیدونم بقیه راهو چطور پیش برم و چکار کنم و اصلا هم نمیتونم به کم قانع باشم
بنظرتون چطور باید پیش برم که بتونم سریع روی دور بیفتم؟میرسم واقعا؟
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم دانش-آموزان-آلاء -
سلام میشه راهنماییم کنید
من رشتم ریاضی و دوازدهمیم...من از تابستون شروع کردم ولی نه جدی این چند ماهم مرتب سر اتفاقات مختلف مثل اینکه مدرسه برم یانه یا فیلم های الاء رو چجوری ببینم و برنامم چطور باشه هی تغییر روند دادم ولی الان دارم نا امید میشم روندمو عوض کردم بازم نتونستم خوب خودم باشم ...پایمم ضعیفه و اصلا نمیدونم بقیه راهو چطور پیش برم و چکار کنم و اصلا هم نمیتونم به کم قانع باشم
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم دانش-آموزان-آلاءfatemeh barati 0 سلام
شروع کن و بدون تردید ادامه بده حتما میتونی
رو روال افتادن اگر خودت بخوای خیلی سخت نیست
به حرفم باور داشته باش و و چند ماه دیگه بیا بگو که شد
موفق باشی -
سلام میشه راهنماییم کنید
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم دانش-آموزان-آلاءfatemeh barati 0 سلام عزیزم... منم رشتم ریاضی هست و امسال قبول نشدم (:
عیب نداره که عقبی عیب نداره که نمیرسی ولی عیب داره اگر سعی نکنی درست بشی... از این شاخه به اون شاخه پریدن فقط وقت تلف کردن هست... الان وقت امتحان های میان ترم هست فوکوس کن رو اون ها و همه رو عالی بده بعد دی شروع کن مباحثی که وارد تری و مباحثی که پیش نیاز نداره رو بخون مثلا فصل سه شیمی یازدهم تست هاش رو هم بزن یا مثلا هندسه یا گسسته! درسته به نظر سخت تر از حسابان میان ولی مثل حسابان پراکنده نیستن... فوکوس اصلیت رو بزار رو دوازدهم... نمیدونم از کی بهت بگم بهتره بعد عید یا تو خود عید... ولی حتی اک چیزی رو نخوندی مهم نیست چند کنکوری خیلی سبز (استفاده نکردم ها) یا کتاب های مشابه رو بگیر و فقط تست بزن سر نهایی ها هم فقط نهایی حل کن!
من فقط نظرم رو گفتم تو هستی که باید تصمیم بگیری