چاپار خوبه؟
-
سلام.
من سال 1400 کنکور دادم و همون سال هم راه ابریشم گرفتم اما چون راضی نبودم امسال تصمیم گرفتم خودم بخونم و فقط مباحثی رو که مشکل دارم از فیلم های اساتید استفاده کنم... یه هفته هست نرسیدم بخونم هم پشتم باد خورده هم کلی عقبم و استرس گرفتم... تو آلا دیدم تبلیغ چاپار رو میکنن خوبه؟
بعد من نمیدونم هر فرسنگ مربوط به کدوم فصل کتاب میشه قبلا یه پی دی اف بود که توش نوشته بود هرچی میگردم پیداش نمیکنم اگر برام بفرستین ممنون میشم
راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
تجربیا
ریاضیا -
-
سلام.
من سال 1400 کنکور دادم و همون سال هم راه ابریشم گرفتم اما چون راضی نبودم امسال تصمیم گرفتم خودم بخونم و فقط مباحثی رو که مشکل دارم از فیلم های اساتید استفاده کنم... یه هفته هست نرسیدم بخونم هم پشتم باد خورده هم کلی عقبم و استرس گرفتم... تو آلا دیدم تبلیغ چاپار رو میکنن خوبه؟
بعد من نمیدونم هر فرسنگ مربوط به کدوم فصل کتاب میشه قبلا یه پی دی اف بود که توش نوشته بود هرچی میگردم پیداش نمیکنم اگر برام بفرستین ممنون میشم
راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
تجربیا
ریاضیاSahar Rabiee فک کنم منظورتون این بود
پی دی اف بلد نبودم اینجا بزارم عکس گزاشتم -
Sahar Rabiee فک کنم منظورتون این بود
پی دی اف بلد نبودم اینجا بزارم عکس گزاشتم@آرمان-میرانی دست شما درد نکنه
اگر از چاپار هم استفاده کردین لطفا بگین خوبه یا نه؟ -
@آرمان-میرانی دست شما درد نکنه
اگر از چاپار هم استفاده کردین لطفا بگین خوبه یا نه؟Sahar Rabiee اره چاپار خیلی خوبه
باعث مرور مطالب اصلی درس میشه به خصوص تو ریاضی و گسسته .
شیمی هم خوبه ولی تا الان برای فرسنگ ۲ اومده . -
M monirs این موضوع را از سوال مشاوره ای جابهجا کرد
-
@آرمان-میرانی دست شما درد نکنه
اگر از چاپار هم استفاده کردین لطفا بگین خوبه یا نه؟Sahar Rabiee اره در این حد خوب هست وقتی به برنامه رسیدیم درس ها رو درک کنیم و بتونیم پیش بریم