چرا اینقدر همه عاشق رشته تجربی هستن ؟؟؟ (جامعه شناسی )
-
عجب تایپکی ......شاید دلم میخواد خیلی حرف بزنم
دقیقا با وجود اینکه رتبم خوب شده اما یه ماه کامل سوال من این بود شب و روز............حالا که دندون درنمیام ینی بدبخت شدم .......
خیلی فک کردم و تقریبا روزی نبود که گریه نکنم
دلیلشم واضح بود من اینده ی 20 سال بعدم رو هم تو ذهنم ساخته بودم و حالا که اولین ارزوش محقق نشده بود من افسرده و ناراحت و پرخاشگر بودم ..
به حدی که بابام گف اصلن نمی خواد بری دانشگاه ....یا بعضی وقتا که منو میدید واقعا قلبش درد میگرف ...یا حتی بهم گف من تا اخر عمرت هر ماه به حسابت حقوق میریزم ....
اما من به هیچی راضی نبودم چون قصر ارزوهام خراب کرده بودم و یه کلبه معمولی ساخته بودم
خلاصه خیلی با خودم فک کردم و دیدم اگه این طوری بشه من به پوچی میرسم
اما بعد فهمیدم تعریفم از خوشبختی فرق داره.....یکی پزشکی رو یکی کار کردن و....هر چیزی رو خشبختی میدونه
شما بسته به تعریفی که کارین خوشبختین یا بدبخت
خودتون ببینین شما خواسته یا ناخواسته دارین زندگی میکنین اگه 60 سال عمر کنین 20 سالش گذشته و فقط 40 سال مونده که شما فقط تا 30 سالگی جون هستین
پس حیف دنیای به این قشنگی که با همچین تفکراتی بگذره
من دیگه ناراحت نیستم و گریه نمی کنم چون تعریفم از خوشبختی عوض شده
من حالم خوبه چون عکاسی رو که دوس دارم قرار ادامه بدم
چون وقتی سنتور کار میکنم حال دلم خوبه
چون خیلی چیزای خوب رو در کنار نداشته هام دارم
چون پدری دارم که همه جوره پشتم واستاده و میگه به تصمیماتم احترام میذاره
شما باید خودتون خوشبختی رو تعریف کنین .......هستن پرستار های خوشبخت و ناموفق و پزشکای موفق و ناموفق
و تو رشته های دیگه
پزشکی که میشناسم درامد ش میلیاردی هس
اما بچش اندازه یه سر سوزن قبولش نداره
...باور کنین میشناسم و باالعکس
جوری زندگی کنین که اگه 50 سال دیگه خواستین به گذشتتون نگاه کنین حصرت چیزی رونداشته باشین و کاره نکرده نداشته باشین -
خلاصه میگم بقیه عقبه و گذشته اون پزشکی رو که الان داره بقول خودشون پول پارو میکنه رو نمیبینین! فک میکنن یه درس میخونن و همه چی اوکیه دیگه! بخاطر همین میان تچربی و به امید پزشکی!
@dr-bernosi در چرا اینقدر همه عاشق رشته تجربی هستن ؟؟؟ (جامعه شناسی ) گفته است:
خلاصه میگم بقیه عقبه و گذشته اون پزشکی رو که الان داره بقول خودشون پول پارو میکنه رو نمیبینین! فک میکنن یه درس میخونن و همه چی اوکیه دیگه! بخاطر همین میان تچربی و به امید پزشکی!
همه پزشکام وضعشون توپ نیس دکتر...
دیدم کسایی رو که مطب زدن اما کارشون نگرفته
به قول بابام باید بلد باشی چه جور جابیوفتی
اگه بلد باشی هر چی بخونی موفقی -
HossEin freedom در چرا اینقدر همه عاشق رشته تجربی هستن ؟؟؟ (جامعه شناسی ) گفته است:
کلاً همچین بحث هایی معمولاً به نتیجه خاصی نمیرسن ! حالا شما تلاش خودتون رو بکنید
ولی من اگه خانواده م پولشو داشتن و میتونستم هزینه کنم شک نکن که هنر ( عکاسی ) میخوندم، یجورایی علوم تجربی خوندن زورکی بود!
البته این بحث و داستان من واسه سال 86 هستش، نه الان که همگی بصورت بی رحمانه ای به سمت علوم تجربی حمله ور شدنخوش باشید
یه نقطه اشتراک بین من و شما پیدا شد ...خخخخخ
منم دقیقا همینم با این فرق که من حرفم به کرسی نشوندنم و الان دانشگاه عکاسی ام ثبت نام کردم ...به شدتم پیگیرم به جایی برسه ...ولی خب مامان اخم و تخم هم میکنه بابتش و راضی نبودمهی جون در چرا اینقدر همه عاشق رشته تجربی هستن ؟؟؟ (جامعه شناسی ) گفته است:
منم دقیقا همینم با این فرق که من حرفم به کرسی نشوندنم و الان دانشگاه عکاسی ام ثبت نام کردم ...به شدتم پیگیرم به جایی برسه ...ولی خب مامان اخم و تخم هم میکنه بابتش و راضی نبودمگه میشه بین آدم ها هیچ نقطه مشترکی نباشه؟! اگه خوب بگردیم بالاخره همه آدم ها یه جاهایی باهم نقطه مشترک دارند دیگه
بعضی ها توی اعتقادات، بعضی ها توی تفکرات، بعضی ها توی علایق، بعضی ها توی تفریحات و ...
حتی رهبران دو کشور که با همدیگه درحال جنگ هستند و به خون هم تشنه، بازهم توی یک چیز باهمدیگه اشتراک دارند! هردو عاشق رسیدن به قدرت و تسلط بر دیگری هستندولی یه فرق اساسی بین من و شما هست که باعث شده من نتونم توی دانشگاه رشته ی مورد علاقه م رو بخونم اینه که من پسرم و الان 24 سالمه، هرطور که شده باید چند سال دیگه خرج یه خانواده رو بدم، حتی اگر هم مجرد موندم باید کمک خرج خانواده خودم باشم و وقتی از بیرون برمیگردم خونه باید چندتا نایلون میوه و خرید و اینا دستم باشه و دست خالی نیام که پدر و مادرم رو خوشحال کنم و اونها هم خیالشون راحت باشه که پسر ما حداقل یه لقمه نون برا خودش میتونه در بیاره ولی شما اگر هم خدایی نکرده و زبانم لال فردا روزی نتونستید از طریق عکاسی کاری چیزی دست و پا کنید کسی توقعی از شما نداره! کسی نمیگه چرا توی خونه نشستی و سر کار نمیری؟ کسی نمیگه چرا 30 سالت شده و زن نمیگیری؟ نکنه مشکلی چیزی داری و ...
عکاسی خوندن بیشتر برا دل آدمه و رسیدن به یه شغل خوب از طریق عکاسی خیلی احتمالش کمتر از سایر رشته هاست ( با چندتا فارغ التحصیل عکاسی هم صحبت کردم قبلاً )
تنها امیدم اینه که به یه کار با درآمد خوب برسم و بتونم بصورت خودآموز به این علاقه م رسیدگی کنم ... اینطوری با یک تیر دوتا نشون زدم!از ته دل آرزو میکنم که شما یکی از موفق ترین ها توی این زمینه باشید
خوشحال میشم اگه عکس هاتون رو به اشتراک بذارید
واقعاً لذت میبرم از این هنرِ ناب
-
مهی جون در چرا اینقدر همه عاشق رشته تجربی هستن ؟؟؟ (جامعه شناسی ) گفته است:
منم دقیقا همینم با این فرق که من حرفم به کرسی نشوندنم و الان دانشگاه عکاسی ام ثبت نام کردم ...به شدتم پیگیرم به جایی برسه ...ولی خب مامان اخم و تخم هم میکنه بابتش و راضی نبودمگه میشه بین آدم ها هیچ نقطه مشترکی نباشه؟! اگه خوب بگردیم بالاخره همه آدم ها یه جاهایی باهم نقطه مشترک دارند دیگه
بعضی ها توی اعتقادات، بعضی ها توی تفکرات، بعضی ها توی علایق، بعضی ها توی تفریحات و ...
حتی رهبران دو کشور که با همدیگه درحال جنگ هستند و به خون هم تشنه، بازهم توی یک چیز باهمدیگه اشتراک دارند! هردو عاشق رسیدن به قدرت و تسلط بر دیگری هستندولی یه فرق اساسی بین من و شما هست که باعث شده من نتونم توی دانشگاه رشته ی مورد علاقه م رو بخونم اینه که من پسرم و الان 24 سالمه، هرطور که شده باید چند سال دیگه خرج یه خانواده رو بدم، حتی اگر هم مجرد موندم باید کمک خرج خانواده خودم باشم و وقتی از بیرون برمیگردم خونه باید چندتا نایلون میوه و خرید و اینا دستم باشه و دست خالی نیام که پدر و مادرم رو خوشحال کنم و اونها هم خیالشون راحت باشه که پسر ما حداقل یه لقمه نون برا خودش میتونه در بیاره ولی شما اگر هم خدایی نکرده و زبانم لال فردا روزی نتونستید از طریق عکاسی کاری چیزی دست و پا کنید کسی توقعی از شما نداره! کسی نمیگه چرا توی خونه نشستی و سر کار نمیری؟ کسی نمیگه چرا 30 سالت شده و زن نمیگیری؟ نکنه مشکلی چیزی داری و ...
عکاسی خوندن بیشتر برا دل آدمه و رسیدن به یه شغل خوب از طریق عکاسی خیلی احتمالش کمتر از سایر رشته هاست ( با چندتا فارغ التحصیل عکاسی هم صحبت کردم قبلاً )
تنها امیدم اینه که به یه کار با درآمد خوب برسم و بتونم بصورت خودآموز به این علاقه م رسیدگی کنم ... اینطوری با یک تیر دوتا نشون زدم!از ته دل آرزو میکنم که شما یکی از موفق ترین ها توی این زمینه باشید
خوشحال میشم اگه عکس هاتون رو به اشتراک بذارید
واقعاً لذت میبرم از این هنرِ ناب
HossEin freedom
دیرم نشده ها
کم نداریم پزشک خواننده وو اهنگ ساز ...شمام بشو یه کاره ی عکاس من تصمیم بر اینه -
HossEin freedom
دیرم نشده ها
کم نداریم پزشک خواننده وو اهنگ ساز ...شمام بشو یه کاره ی عکاس من تصمیم بر اینهمهی جون در چرا اینقدر همه عاشق رشته تجربی هستن ؟؟؟ (جامعه شناسی ) گفته است:
HossEin freedom
دیرم نشده ها
کم نداریم پزشک خواننده وو اهنگ ساز ...شمام بشو یه کاره ی عکاس من تصمیم بر اینهنمونش افشین یداللهی! ترانه سراس پزشکم هس
-
اگه بلد باشی هر چی بخونی موفقیمهی جون در چرا اینقدر همه عاشق رشته تجربی هستن ؟؟؟ (جامعه شناسی ) گفته است:
اگه بلد باشی هر چی بخونی موفقیدرسته من اونایی رو مد نظرم بود که یه پزشک با وضع توپ میبینین و اراده میکنن که بخونن مد نظر بود
-
HossEin freedom
دیرم نشده ها
کم نداریم پزشک خواننده وو اهنگ ساز ...شمام بشو یه کاره ی عکاس من تصمیم بر اینهبه امید خدا که موفق میشید، من دلم روشنه
معلوم نیست! شاید امسال یه کنکور هنر هم دادیم ( برا دل خودم ) ولی حتی اگه عکاسی دانشگاه تهران هم بیارم نمیتونم برم!
کنکور زبان رو که حتماً شرکت میکنم! به یادگیری زبان های خارجی هم خیلی علاقه دارم ولی نه در حد عکاسی اونم توی ژانرهای طبیعت و عکاسی شهری
.بله، وقتی آدم یه شغل خوب و تقریباً پردرآمد داشته باشه درکنارش میتونه به علایق خودش هم برسه ...
خلاصه ی کلام من اینه که : آدم باید از زندگی خودش و از زنده بودنش لذت ببره و در کنارش هم باید به دیگران کمک کنه و برای اطرافیان و جامعه مفید باشه، حالا در هر کِسوت و شغلی ...
-
اکثر مردم دنبال یه زندگی عادی و مرفه و عاری از هر گونه ریسک و ماجراجویی و ایده پردازی هستن.به زبون ساده تر یه مشت تمبلیم همه
-
سلام وعرض ادب خدمت دوستان عزیزم یه سوال دارم چرا همه فکر میکنن که خوشبختی تو رشته ی تجربی و پزشکی و ایناست ؟؟
ms96 sad96 در چرا اینقدر همه عاشق رشته تجربی هستن ؟؟؟ (جامعه شناسی ) گفته است:
سلام وعرض ادب خدمت دوستان عزیزم یه سوال دارم چرا همه فکر میکنن که خوشبختی تو رشته ی تجربی و پزشکی و ایناست ؟؟
اگه علاقه داشته باشی چرا ک نباشه . شما حرفای مردم رو ول کن برو دنبال علاقت.. شاید این سیاه لشگری ک میبینی از روی بی هدفی و ناچاری اومده باشن این رشته .