معرفی کتابهای کنکوری مناسب
-
نمیخواد برید کلاسهای دکتر عمارلو 1 میلیون پول بدین بهش!!!!!!!!!!!!
اول برید سایت ایسام!توی گوگل سرچ کنید!بعد برید توی ایسام سرچ کنید: عمارلو
جزوه کامل تدریسش توی کلاس کنکورش به قیمت 80 تومن هست
عالیه
من خودم خریدمش
عین متن کتاب درسی رو اورده
قیدها و نکات رو همه و همه رو کامل کامل معرفی کرده
اونجا جزوه اشکان هاشمی و ارامفر هم هست یوخ نخرید اونارو ها!اونا چرت هستن!همین عمارلو
بعد عمارلو ینی متن کگتاب و تمامی نکات رو بخونید
باید متن کتاب درسی رو حفظ کرد!این یه دستوره!!
البته اگه درصد بالا میخوایید
بعدش تستهای همگامان رو بزنید(بیخیال خیلی سبز شید!الکی زیاد حرف زده!)
منتها یه دفتری بردارید توی این دفتر تمام تستهایی ک میزنید رو مهم ترین نکته هر تست رو در حد 3 4 کلمه بنویسد(بعدا برای جمع بندی بکارتون میاد)
1.پاسخنامه ننویسدا!تست 1 گزینه 1!!!مهمترین نکته شو
2.زیست که خلاصه نویسی پذیر نیس!همه جاش مهمه.بهترین خلاصه برای جمع بندی همین نکاتیه ک گفتم بنویسید
وقتی اینکارو کنید من قول میدم درصدتون 70 80 قلمچیه
حالا برید قید های زیستو که (قبلا حفظ کردید از متن کتاب خوانی از جزوه عمارلو)از کتاب قیود همگامان تالیف عالیپور بزنید
خب الان رسیدید به ی درصد مطلوب
اگه میخوایید به 100 برسید برید تستهای 8000تای گاج رو هم بزنید
اگه میخوایید حتی به سوالهای بدیع کنکور جواب بدید یعنی ذهنتون باز باشه.بیولوزی کمپل که کتاب المپیادیه رو فقط مث روزنامه بخونید!
اخرش بعد از عید هم برید کل تانک تست رو بزنید.چون تستهای کنکور و خارج و سنجشه.واسه جمع بندی
این روشو خودم عمل میکنم از رتبه 1 کنکور امسال یاد گرفتم پویا براهیم باستانی وقتی ازش پرسیدم بهم یاد داد!
فوق العاده اس! -
سلام بهتر نیست کیفیت دوربین هاتونو بیارین یکم پایینتر تا حجم فیلم ها بیاد پایین ؟ اخه فیلم های کیفیت عالی با کیفیت بالا با هم زیاد فرقی نداره و هر جفتشون خوبن !و از نظر حجمی خیلی با هم تفاوت دارن
-
بچه ها برای جمع جور کردن زیست و مرور زیست و یاد اوری اون حتما از سایت قلم چی جمع بندیای علی کرامتو بگیرین خیلی عالین
-
@salour;162 said:
نمیخواد برید کلاسهای دکتر عمارلو 1 میلیون پول بدین بهش!!!!!!!!!!!!
اول برید سایت ایسام!توی گوگل سرچ کنید!بعد برید توی ایسام سرچ کنید: عمارلو
جزوه کامل تدریسش توی کلاس کنکورش به قیمت 80 تومن هست
عالیه
من خودم خریدمش
عین متن کتاب درسی رو اورده
قیدها و نکات رو همه و همه رو کامل کامل معرفی کرده
اونجا جزوه اشکان هاشمی و ارامفر هم هست یوخ نخرید اونارو ها!اونا چرت هستن!همین عمارلو
بعد عمارلو ینی متن کگتاب و تمامی نکات رو بخونید
باید متن کتاب درسی رو حفظ کرد!این یه دستوره!!
البته اگه درصد بالا میخوایید
بعدش تستهای همگامان رو بزنید(بیخیال خیلی سبز شید!الکی زیاد حرف زده!)
منتها یه دفتری بردارید توی این دفتر تمام تستهایی ک میزنید رو مهم ترین نکته هر تست رو در حد 3 4 کلمه بنویسد(بعدا برای جمع بندی بکارتون میاد)
1.پاسخنامه ننویسدا!تست 1 گزینه 1!!!مهمترین نکته شو
2.زیست که خلاصه نویسی پذیر نیس!همه جاش مهمه.بهترین خلاصه برای جمع بندی همین نکاتیه ک گفتم بنویسید
وقتی اینکارو کنید من قول میدم درصدتون 70 80 قلمچیه
حالا برید قید های زیستو که (قبلا حفظ کردید از متن کتاب خوانی از جزوه عمارلو)از کتاب قیود همگامان تالیف عالیپور بزنید
خب الان رسیدید به ی درصد مطلوب
اگه میخوایید به 100 برسید برید تستهای 8000تای گاج رو هم بزنید
اگه میخوایید حتی به سوالهای بدیع کنکور جواب بدید یعنی ذهنتون باز باشه.بیولوزی کمپل که کتاب المپیادیه رو فقط مث روزنامه بخونید!
اخرش بعد از عید هم برید کل تانک تست رو بزنید.چون تستهای کنکور و خارج و سنجشه.واسه جمع بندی
این روشو خودم عمل میکنم از رتبه 1 کنکور امسال یاد گرفتم پویا براهیم باستانی وقتی ازش پرسیدم بهم یاد داد!
فوق العاده اس!جزوه ایشون تو نت به صورت رایگان وجود دارد پس پول الکی ندید
اما ابشون در سایت دریافت اعلام کردن که رضایت ندارند نه از فروشش نه دانلود -
سلام من جزوه عمارلو رو دیدم توش اشتباه زیاد داره همچین چیز مالی هم نیست گاج نقره ای براتون بسه
-
از حالا میخواین جمع بندی بخونین؟:|
توی این پست مراجعه کنین یه روش خلاصه نویسی میگم امیدوارم به دردتون بخوره
-
اصلا جزوه دبیرهای مختلف مهم نیست کتاب بسته خیلی واضح همه چی رو توضیح داده فقط چشم بینا و تیزبینی و جزئی نگری میخواد کتاب تست هم کتاب های مهروماه نه تنها زیست بلکه تو تمام درس ها فوق العادست
-
کتاب درسی رو باید حفظ بود و کافیه
ولی موقعی که معلمت خوب درس میده
ما که معلم نداریم مجبوریم از کتب کمک درسی به عنوان مکمل استفاده کنیم
برای مثال میگم:کسی اگ تونست بدون دبیرو کتاب کمک درسی تستای ژنتیک کنکورو جواب بده
من یکی که بهش تعظیم میکنم -
سلام
میشه بگید اسم کتاب زیست آقای پازوکی که ازروش تدریس میکنه چیه-
-
- updated - - -
-
چون تو قسمت دانلود جزوه نوشتید این کتاب رو بخرید خوب اسمش چیه
-
-
آسمان;9683 said:
سلام
میشه بگید اسم کتاب زیست آقای پازوکی که ازروش تدریس میکنه چیه-
-
- updated - - -
-
چون تو قسمت دانلود جزوه نوشتید این کتاب رو بخرید خوب اسمش چیه
اگه اشتباه نکنم دفتر زیست شناسیه
-
-
سلام ودرود
بنده کنکور۹۴ رو جالب نکردم ولی میخام برای کنکور ۹۵ دوباره بخونم
براکنکور۹۴ کتب خیلی سبز رو خوندم
حالا میخاستم ببینم که به نظر شما برای درس زیست شناسی کتابهای مهروماه چه جوریه؟
زیست گیاهی به زبان آدمیزاد
ژنتیک به زبان آدمیزاد
آغازیان.باکتریها و قارچها از سری لقمه
دستگاه های بدن انسان از سری لقمه
زیست جانوری از سری لقمهبه نظر شما این جوری مبحثی بخونم بهتر نیست؟
و آیا این ۵ کتاب کل فصلها رو پوشش میده؟ -
[QUOTE=zahedplus110;15413]سلام ودرود
ژنتیک به زبان آدمیزاد
و آیا این ۵ کتاب کل فصلها رو پوشش میده؟[/QUOTE][COLOR=#008000][SIZE=4]به نظر من براي يك درس از چند عنوان كتاب پرهيز كنيد خصوصا عنوان هاي بازاري و تبليغاتي.ببينيد شما الان بهتر از هر كي دستتون اومده كه زيست كنكور چي ميخواد از داوطلب؟ كتاب زيست رو بگيريد دستتون و از روي كتاب خط به خط بارها و بارها بخونيد سوالات كنكور(فقط كنكور)اونم سال 90 به بعد رو كنار دستت داشته باش و اونا رو حل و بررسي كن .حجم زيست خيلي زياده خصوصا مباحث سنگيني مثل ژنتيك مندل و جمعيت-كروموزوم و وراثت اين ها رو مرور كن ولي توقع نداشته باش به همين زودي روش مسلط بشي.واسه كتاب تست هم نشر الگو الان اومده تو بورس خيلي سبز هم كه داري اونم خوبه[/SIZE][/COLOR] -
ژنتیک به زبان آدمیزاد
و آیا این ۵ کتاب کل فصلها رو پوشش میده؟[/QUOTE]سلام...کتاب جامع گاج نقره ای کتاب خوبیه...من مهروماه دارم زیاد خوب نبود البته نظر خودتون مهمه...کتاب های لقمه هم کتابای خوبی هستن -
ژنتیک به زبان آدمیزاد
و آیا این ۵ کتاب کل فصلها رو پوشش میده؟[/QUOTE][COLOR=#008000][SIZE=3]كتاباي خوبي هستن و كل زيست كنكور رو پوشش داده اند.به نظر من فقط براي شكل ها و ژنتيك به اينجور كتابي نياز هست ولي خود متن درس ها رو از روي كتاب درسي بهتر ميشه خوند و با حل و بررسي تست ها و پاسخ تشريحي كتاباي تستي مثل خيلي سبز و نشر الگو و كنكور ازمايشي هايي مثل كانون و گزينه2 نكات و ارتباط هايي كه ياد ميگيري رو تو خود كتاب پياده كرد .توي زيست مباحثي مثل ژنتيك و ميوز و وراثت و شارش انرژي خيلي سخت هستن و تو كتاباي كمكي تستاي تاليفي سخت زياد وجود داره كه ممكنه اعصابتو خورد كنه پس توقع نداشته باش زود رو اين تيتر ها مسلط بشي .فصول 1 و 2 و 3 زيست دوم و فصول 5 و 6 و 7 سال سوم و فصول 1 و 3 و 8 و 9و 10 و 11 زيست چهارم پايه زيست كنكور هستن و توي تستاي تركيبي با ساير فصول استفاده مي شوند پس اونها رو خيلي مرور كن و مسلط بشو .در ضمن اين باور رو در خودت ايجاد كن كه زيست كنكور تسلط خيلي بالايي ميخواد و اين تسلط با حضور ذهن روي خط به خط كتابهاي درسي زيست به دست مياد و اين يعني بايد كتابها رو ده ها بار بخوني و مرور كني.با چن دور خوندن و تست حل كردن به جايي نميشه رسيد ده ها بار دوره ميخواد و مدام بايد سوالاي كنكور 90 به اينبر داخل و خارج رو بذاري جلوت و حل كني و نكته هاي خفنش رو تو كتاب يادداشت كني و از اونها ايده بگيري كه ديگه چجور ارتباط و تركيبي ميشه برقرار كرد.يادت نره 10 ها بار[/SIZE][/COLOR][COLOR="silver"][SIZE=1]- - - Updated - - -[/SIZE][/COLOR]
ژنتیک به زبان آدمیزاد
و آیا این ۵ کتاب کل فصلها رو پوشش میده؟[/QUOTE][COLOR=#008000][SIZE=3]كتاباي خوبي هستن و كل زيست كنكور رو پوشش داده اند.به نظر من فقط براي شكل ها و ژنتيك به اينجور كتابي نياز هست ولي خود متن درس ها رو از روي كتاب درسي بهتر ميشه خوند و با حل و بررسي تست ها و پاسخ تشريحي كتاباي تستي مثل خيلي سبز و نشر الگو و كنكور ازمايشي هايي مثل كانون و گزينه2 نكات و ارتباط هايي كه ياد ميگيري رو تو خود كتاب پياده كرد .توي زيست مباحثي مثل ژنتيك و ميوز و وراثت و شارش انرژي خيلي سخت هستن و تو كتاباي كمكي تستاي تاليفي سخت زياد وجود داره كه ممكنه اعصابتو خورد كنه پس توقع نداشته باش زود رو اين تيتر ها مسلط بشي .فصول 1 و 2 و 3 زيست دوم و فصول 5 و 6 و 7 سال سوم و فصول 1 و 3 و 8 و 9و 10 و 11 زيست چهارم پايه زيست كنكور هستن و توي تستاي تركيبي با ساير فصول استفاده مي شوند پس اونها رو خيلي مرور كن و مسلط بشو .در ضمن اين باور رو در خودت ايجاد كن كه زيست كنكور تسلط خيلي بالايي ميخواد و اين تسلط با حضور ذهن روي خط به خط كتابهاي درسي زيست به دست مياد و اين يعني بايد كتابها رو ده ها بار بخوني و مرور كني.با چن دور خوندن و تست حل كردن به جايي نميشه رسيد ده ها بار دوره ميخواد و مدام بايد سوالاي كنكور 90 به اينبر داخل و خارج رو بذاري جلوت و حل كني و نكته هاي خفنش رو تو كتاب يادداشت كني و از اونها ايده بگيري كه ديگه چجور ارتباط و تركيبي ميشه برقرار كرد.يادت نره 10 ها بار[/SIZE][/COLOR] -
سلام برای شیمی و فیزیک چ کتاب هایی خوبه؟ کتاب های متوسط تا خیلی سخت ک دیگه در حد کنکور الان باشه خودم مبتکران دارم البته چاپ های91و92 ولی خب ی کتاب یا دوتا کتاب فوق العاده و عالی میخوام
برای فیزیکم گاج جامع اول دوم سوم و گاج پیش دارم همون ک جلدش یکمش سبز نوشته ی آقای جوکار ولی خب اینم ی کتاب عالی میخوام
ترجیحا ی کتاب بگید ب از متوسط تا سخت ترین داشته باشه -
سلام
من امسال می رم سوم
می خواستم بدونم که از نظر شما برای زیست نشرالگو بهتره یا خیلی سبز؟ -
[QUOTE=fatemeh77;15755]سلام
من امسال می رم سوم
می خواستم بدونم که از نظر شما برای زیست نشرالگو بهتره یا خیلی سبز؟[/QUOTE]سلام...به نظر من نشرالگو...خیلی سبز تستاش خیلی راحته و به نظرم اگه میخوای به تسلط برسی باید تستای سخت و مفهومی حل کنی...موفق باشی -
[QUOTE=Aysan;15756]سلام...به نظر من نشرالگو...خیلی سبز تستاش خیلی راحته و به نظرم اگه میخوای به تسلط برسی باید تستای سخت و مفهومی حل کنی...موفق باشی[/QUOTE]
[SIZE=4]بنظر من فاگوزیست عالیه!!!!!!بگیرش ضرر نمیکنی!!جوری طراحی شده که نیازی برای کلاس دیگه نداری همه چی رو پاسخگو...ازکنکورتاالمپیاد رو!:pride::pride:[/SIZE]