Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
زیست ۱ فصل۱
-
اونیکه مثل QRS نوار قلبه،باید صاف شه،هر انحنایی نشان دهنده پیوند دو یا سه گانس،اگ همه شون رو دوگانه در نظر بگیری و هیدروژن دارشون کنی میشه حداقل،و اگ همشون رو سه گانه میشه حداکثر
4تا دوگانه ست،هر دوگانه بین دو اتم کربن،و برای هر اتم کربن ی هیدروژن درنتیجه میشه 8 حداقل
4تا سه گانه،هر سه گانه بین دو اتم کربن،برای هراتم کربن دو هیدروژن میشه 16 -
این تست رو نتونسم حتی با پاسخش تحلیل کنم! زیاد خوشم نیومد خیلیم روش وقت گذاشتم
-
f_bh76 اینو قبلا برا یه نفر توضیح دادم همونو کپی میکنم
البته اون فارغ التحصیل یه رشته ی دیگه س و تا حالا زیستو نخونده!!
اینه: توی این سوال همA هم B اسید چرب سیر نشده ن چون هردوشون خمیدگی دارن
توی B چهار تا از خمیدگی ها کم شده
ولی ما نمیفهمیم که این خمیدگی ها پیوند دوگانه بوده یا سه گانه
و توی صورت تست به ما گفته حداقل و حداکثر هیدروژن مورد نیاز چنده؟
در کل برای تبدیل اسید چرب غیراشباع(سیر نشده) به اشباع(سیر شده) ینی از بین بردن خمیدگی دو راه داریم:
1- به ازای هر پیوند دوگانه دو اتمH
2-به ازای هر پیوند سه گانه چهار اتم H باید اضافه کنیم
پس جایی که از ما حداقل رو خواسته میایم این چهارتا خمیدگی که از بین رفته رو پیوند دوگانه درنظر میگیریم و جایی که حداکثر رو خواسته میایم و پیوند سه گانه در نظر میگیریم
پس حداقل میشه: 4تا نقطه صاف شده پیوند دوگانهبه ازای هر خط2اتم H چهار خط میشه 8تاH ینی 2ضربدر4
حداکثر میشه: 4تانقطه صاف شده با پیوند سه گانهبه ازای هر خط 4اتم H چهارتا خط میشه 16 تا
ولی وقتی حداکثر رو خواسته ما باید یه کار دیگه هم انجام بدیم اون چیه؟
میگیم اون دوتا مثلث اولیه(در کل توی 6 تا نقطه شکسته یا خم شده) که میتونن 3گانه باشن(ما حداکثر رو سه گانه گرفتیم پیوند هارو)
اگه سه گانه باشن و به دوگانه تبدیل شن بازم خمیدگی رو دارن چون بازم سیرنشده ن
پس به ازای اون 6تا نقطه ی 3گانه باید12تاH بدیم (ینی هر نقطه 2تا H) اینطوری پیوند های سه گانه میشن دوگانه ولی بازم غیراشباع(سیرنشده) میمونن و توی شکل B بازم به عنوان شکستگی دیده میشن... اینطوری حداکثر به دست میاد -
این سوال،سوال ازمونی چیزیه؟چطور همتون دیدنش؟
-
-
alisoltany البته تو کنکور که از فصل 1 خیلی سوال نبوده چه برسه به این مدلیش
یکی از من پرسید این سوالو.اولش ک هنگ کردم -
دمتون گرم،همتون خوندینش الگو رو هیچ ,خفظشم هستین که
-
alisoltany من کتابم کانونه...
-
زیاد خودتون رو درگیر این سوالا نکنید حلم نتونستید بکنید نگران نشید. طراح از این سوالا نزاره تو کتابش جاش خالی میمونه مجبوره. این سوالا دیگه سطح بالایی از معلومات بیوشیمی رو میطلبه .