مشاوره
-
@Dr.Mahh
-
@Dr.Mahh
gomnam gharib بفرمایید؟!
-
gomnam gharib بفرمایید؟!
@dr-mahh
سلام شبتون بخیر
حالم خوب نبود داشتم پیامهای تودلی رو میخوندم که پیام شمارو دیدم نمیدونم چرا ولی خواستم اینو بهتون بگم -
@dr-mahh
سلام شبتون بخیر
حالم خوب نبود داشتم پیامهای تودلی رو میخوندم که پیام شمارو دیدم نمیدونم چرا ولی خواستم اینو بهتون بگمgomnam gharib دوازدهمین؟!
-
gomnam gharib بفرمایید؟!
@dr-mahh
نمیدونم چرا جایی که زندگی میکنم اطرافیانم دوستام همه و همه میگن ما گرفتاریم ما زجر کشیده ایم ما خسته ایم عقبیم خسته شدیم از این زندگی بریدیم
اعتبارم بالا نبود امیدوارم خانم ناظم ناراحت نشن
۳۰ سال پیش وقتی که خانواده هامون پدرهامون مادرهامون مثل ما تو این همه امکانات نبودن نمیگفتن بریدیم مادرم تو ۸ سالگی پدرشون فوت کرد با ۵ تا بچه مادربزرگم بچه های قد و نیم قدشو با چنگ و دندون بزرگ کردم مادرم میگه من هیچ وقت عروسک نداشتم ولی دخترعموهام داشتن اونا عروسکاشونو به ما نمیدادن
مادرم میگفت من برای اینکه قلمچی ثبت نام کنم مادرم کپسولهای گازمون رو فروخت
پدرم ۱۸ سالگی رفت تهران و کلی تلاش کرد و تا به شغلی که دوست داره برسه
منم تو سختی بزرگ شدم ازهمون اولش ولی مادرم پدرم هیچ وقت نگفتن که بریدن -
gomnam gharib دوازدهمین؟!
@dr-mahh
دوازدهم کنکوری دانشگاهی دختر پسر چه فرقی میکنه -
@dr-mahh
نمیدونم چرا جایی که زندگی میکنم اطرافیانم دوستام همه و همه میگن ما گرفتاریم ما زجر کشیده ایم ما خسته ایم عقبیم خسته شدیم از این زندگی بریدیم
اعتبارم بالا نبود امیدوارم خانم ناظم ناراحت نشن
۳۰ سال پیش وقتی که خانواده هامون پدرهامون مادرهامون مثل ما تو این همه امکانات نبودن نمیگفتن بریدیم مادرم تو ۸ سالگی پدرشون فوت کرد با ۵ تا بچه مادربزرگم بچه های قد و نیم قدشو با چنگ و دندون بزرگ کردم مادرم میگه من هیچ وقت عروسک نداشتم ولی دخترعموهام داشتن اونا عروسکاشونو به ما نمیدادن
مادرم میگفت من برای اینکه قلمچی ثبت نام کنم مادرم کپسولهای گازمون رو فروخت
پدرم ۱۸ سالگی رفت تهران و کلی تلاش کرد و تا به شغلی که دوست داره برسه
منم تو سختی بزرگ شدم ازهمون اولش ولی مادرم پدرم هیچ وقت نگفتن که بریدنgomnam gharib چی بگم
-
هیچ وقت نگفتن جا زدیم خسته شدیم
با اوووون همهههه سختی و گرفتاری ؛ یه جورایی زندگی من شبیه فیلماست
ولی میگم ۳۰ سال پیش مردم گرفتار بودن هیچی نداشتن ولی انگیزه داشتن و تلاش میکردن واسه زندگی ولی حالا ما دهه ۸۰، ۹۰ غرق تو حسرت نداشته های دهه ۷۰ و ۶۰ هستیم اما خیلیامون شدیم یک نسل افسرده تنها گوشه گیر آدم به دور لجباز خودخواه درک نمیکنم واقعا
با دوستام که گاهی اوقات حرف میزنم میگن که تو نمیدونی من چی کشیدم تو نمیدونی من چقدر تنهام تو نمیدونی... -
هیچ وقت نگفتن جا زدیم خسته شدیم
با اوووون همهههه سختی و گرفتاری ؛ یه جورایی زندگی من شبیه فیلماست
ولی میگم ۳۰ سال پیش مردم گرفتار بودن هیچی نداشتن ولی انگیزه داشتن و تلاش میکردن واسه زندگی ولی حالا ما دهه ۸۰، ۹۰ غرق تو حسرت نداشته های دهه ۷۰ و ۶۰ هستیم اما خیلیامون شدیم یک نسل افسرده تنها گوشه گیر آدم به دور لجباز خودخواه درک نمیکنم واقعا
با دوستام که گاهی اوقات حرف میزنم میگن که تو نمیدونی من چی کشیدم تو نمیدونی من چقدر تنهام تو نمیدونی...gomnam gharib صحیح
-
gomnam gharib چی بگم
@dr-mahh
به جای اینکه جا بزنی بگی عقبم بگی نمیتونم بگی اعصاب ندارم بلندشو از جات چون من به این ازته قلبم اعتقاد دارم خدا فقط کسایی رو میبره لب پرتگاه که بدونه میتونه پرواز کنن ولی بعضیا نمیخوان قبول کنن نمیدونم اعتماد به نفس ندارن چیه که دوست دارن سقوط کنن شایدم سقوط کردن واسشون کلاس داره ولی هرکسی که پرواز کرد میتونه از زمین فاصله بگیره و با یک دید بزرگتر و پر لذت تر جهان رو ببینه و به جایی برسه که حرفها و چرت و پرتهای بقیه نه تنها ناراحتش نمیکنن بلکه اون رو به سمت اهدافش سوق میدن -
gomnam gharib صحیح
@dr-mahh
خب هیچ وقت قلبم بهم دروغ نگفت شاید چون توش بزرگترین گنج دنیاست و من عاشقانه دوسش دارم و بهش افتخار میکنم درحالی که از جانب خیلیا تحقیر میشم
چون اون دوست مهربون و عزیزم تو قلبمه به قلبم اجازه میدم که حرفش رو بزنه
Dr.Mahh بهت قول میدم اگه ازهمین الان بری و تلاش کنی و به خدا توکل کنی موفق میشی ؛ برو و برای همه رویاهات و همه آرزوهات که فکرمیکنی ازشون عقب افتادی بجنگ ؛ فوتبال ۹۰ دقیقه است اون کسی که اولین نفر به خط پایان برسه برنده است نه اونی که اولین نفر شروع کرده ، گاهی اوقات یک جرقه یک اتفاق همه چیز رو عوض میکنه -
gomnam gharib صحیح
@dr-mahh
-
داستان خرگوش و لاک پشت واسه بچه ها نیست بیشتر واسه بزرگتراست اونایی که فکرمیکنن برنده ان دقیقا از جایی که فکرشو نمیکنن ازکسی که فکرشو نمیکنن عقب میفتن
-
@dr-mahh در مشاوره گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
بیا بگو
بگو که با امتحانای ترم چطور با ازمون هم پیش رفت؟!اینارو ساقی ی بار برام فرستاد صدفی
و ی چیزی .من یکی بم گف تا قبل امتحان قشنگ تشریحی مفهومی فول شو و بعد اون تا آخر دی ک امتحانا هست همون درس تستشو بزن تا کامل مسلط شی -
@dr-mahh در مشاوره گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
بیا بگو
بگو که با امتحانای ترم چطور با ازمون هم پیش رفت؟!خوب اول کاری که خودم کردم رو بگم :
من قید آزمونو زدم نشستم واسه امتحانا خوندم . و الان کاملا پشیمونماگه بخوام دوباره برگردم امتحانات رو فقط در حد 10 گرفتن و قبول شدن میخونم و بیشترین تایمم رو میذارم واسه آزمون (خود من این رو ترجیح میدم ولی ادما متفاوتن )
روش درست و اصولی چیه ؟
اینه که هردوتا رو همزمان ببری جلو ولی بازم خیلی روی امتحانات وسواس به خرج ندی .
بهترین و کوتاه ترین روش به نظر خود من که حتی تو فرجه دو روزه یک امتحان هم میشه انجامش داد-
درسنامه رو واسه امتحان میخونی خوب خوب میخونی
2.به صورت تشریحی تمرین میکنی یعنی چی : اگه درس ریاضی و فیزیک و بخش حل کردنی فیزیک . تمرینایی کتاب رو تشریحی حل میکنی. شیمی و زیست و بخش هایی که حفظین رو هم که خوب درسنامه رو که قوی خوندی از خودت میپرسی (این مرحله دو هرچی سرعتت بیشتر باشه بهتره) -
تست میزنی . اگه تعداد تستای منبعت زیاده و میدونی که نمیرسی یاید تست ها رو به صورت زوج یا فرد انتخواب کنی
وقتی تستارو انتخواب کردی حالا یا زوج یا فرد
میای حل میکنی اولش همون اول که تست رو زدی پاسخنامه رو چک میکنی بعد از چند (هرچندتا که خودت حس کردی کافیه) تا تست که اینطوری بلافاصله پاسخ نامه رو تحلیل کردی بقیه تست هارو به صورت 10 تا 10 تا زمان دار حل کن و بعد از زدن هر 10 تا اون 10 تارو تحلیل کن همینجوری الی آخر -
مرحله آخر که خیلی مهمه!! و باید یه جوری برنامه بریزی که حتما انجامش بدی نمونه سوالای سالای گذشته رو حل میکنی خیلی مهمه این تاثیرش تو نمره امتحان واقعا زیاده اول دی99 بعد دی98 بعد خرداد 1400 (بخش مربوط به ترم اولش) و بعد خرداد 99(بخش مربوط به ترم اولش) و بعد از اون دی 97 و تا جایی که وقت اوردی همینجوری ادامه میدی
خوب هرچی که میدونستم رو گفتم ولی به نظرم باید حرف چندتا مشاور هم بشنوی واسه همین گفتم فایل مشاوره بیارم که اصولی پیش بری
مرحله 3 رو جدی بگیر حتما
-
-
gomnam gharib ممنون بابت وقتی که گذاشتین و حرفای قشنگی که زدین
0-0ftm و همچنین ممنون ازت
@سجاد-ذوالفقاری شرمنده که نتونسم ساعتی که گفتی ان بشم
مرسی ازت
@dr-mahh
سلام آن بودن و نبودن مهم نیست اشکالی نداره
من نه ترحم کردم نه چیزی
اینارو گفتم تا بدونی نباید جا بزنی موفق باشی تو همه مراحل زندگیت️
️