محاسبه ساده در شیمی
-
سلام دوستان
من یه جا به مشکل برخوردم

میخوام اون دلتا n رو به گرم تبدیل کنم
اینجا عدد هارو کاملا فرضی نوشتم
از دو راه محاسباتی رفتم
مرحله اول: اول مول رو بدست اوردم و بعد گرممرحله ۲: برای اینکه نوشتن محاسباتم کمتر شه توی همون صورت دلتا n رو تبدیل به گرم کردم.
ولی ۲ تا جواب مختلف در میاد چرا؟
ایراد کار کجاس؟ -
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
من یه جا به مشکل برخوردم

میخوام اون دلتا n رو به گرم تبدیل کنم
اینجا عدد هارو کاملا فرضی نوشتم
از دو راه محاسباتی رفتم
مرحله اول: اول مول رو بدست اوردم و بعد گرممرحله ۲: برای اینکه نوشتن محاسباتم کمتر شه توی همون صورت دلتا n رو تبدیل به گرم کردم.
ولی ۲ تا جواب مختلف در میاد چرا؟
ایراد کار کجاس؟Sara_R سلام من فکر میکنم چون که توی فرمول مول بر حسب زمان هست نه گرم بر زمان که بیایم به گرم تبدیل کنیم و بعد در فرمول جایگزین کنیم در حل مسائل وقتی میخواییم که از یه فرمول استفاده کنیم نگاه میکنیم ببینیم که چه پارامترهایی رو میخواد تا جایگزین کنیم مثلا برای به دست اوردن غلظت: مول حل شونده رو تقسیم بر حجم می کنیم مثلا نمیاییم که چگالی حل شونده رو تقسیم بر حجم کنیم.!!!
بنابراین جواب اولی درسته. -
Sara_R سلام من فکر میکنم چون که توی فرمول مول بر حسب زمان هست نه گرم بر زمان که بیایم به گرم تبدیل کنیم و بعد در فرمول جایگزین کنیم در حل مسائل وقتی میخواییم که از یه فرمول استفاده کنیم نگاه میکنیم ببینیم که چه پارامترهایی رو میخواد تا جایگزین کنیم مثلا برای به دست اوردن غلظت: مول حل شونده رو تقسیم بر حجم می کنیم مثلا نمیاییم که چگالی حل شونده رو تقسیم بر حجم کنیم.!!!
بنابراین جواب اولی درسته.@nazanin-mirzai اهاا بله درسته
واحد سرعت و توسوال گفته مول بر ثانیه
پس اشتب میشه
ممنونم
لطف کردید🌸 -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
@nazanin-mirzai اهاا بله درسته
واحد سرعت و توسوال گفته مول بر ثانیه
پس اشتب میشه
ممنونم
لطف کردید🌸 -