زیست ۱
-
سلام
من دهمم.. متاسفانه تو تست زدن زیست خیلی سختگیرم. یعنی مث طراح به سوال نگاه می کنم و این باعث میشه اغلب اشتباه بزنم یعنی تو ازمونای مدرسه مون کسایی که واقعا کمتر از من یا حداقل مثل من خوندن درصداشون بالاتر از منه میشه گاهی... چه راهکاری پیشنهاد می کنید؟ -
وارد نمیشه متاسفانه
-
سلام
من دهمم.. متاسفانه تو تست زدن زیست خیلی سختگیرم. یعنی مث طراح به سوال نگاه می کنم و این باعث میشه اغلب اشتباه بزنم یعنی تو ازمونای مدرسه مون کسایی که واقعا کمتر از من یا حداقل مثل من خوندن درصداشون بالاتر از منه میشه گاهی... چه راهکاری پیشنهاد می کنید؟Sajad Sahraee سعی کنید در مواجهه با تست حدس بزنید طراح از چه نکته ای میخواد در تست استفاده کنه سختگیری در تست زیست باید در حد معقول باشه و البته اینو بگم که این مشکل خیلیاست و با تست زیاد برطرف میشه البته منبع تستتون هم مهمه
-
سلام
من دهمم.. متاسفانه تو تست زدن زیست خیلی سختگیرم. یعنی مث طراح به سوال نگاه می کنم و این باعث میشه اغلب اشتباه بزنم یعنی تو ازمونای مدرسه مون کسایی که واقعا کمتر از من یا حداقل مثل من خوندن درصداشون بالاتر از منه میشه گاهی... چه راهکاری پیشنهاد می کنید؟Sajad Sahraee
سلام وقت شما بخیر
اتفاقا من خودمم تا یک مدت خیلی این مشکل رو داشتم مثلا روی هر خط کتاب یک استپ میکردم بعد میگفتم چرا اینجوری شد چرا اونجوری شد؟
و نمیدونم متاسفانه یا خوشبختانه زیست از اون دسته از درسایی که واقعا باید زیاد تست زد یعنی خییییلی باید تست زد تا مفاهیم ریز رو متوجه شد
بیشتر تست بزنید اونم با تحلیل ، تحلیل کردن خیلی مهمه حالا تحلیل یعنی چی؟ یعنی نکته ای نه اون تست قصد داشت به شمه برسونه رو از دلش بیرون بکشید -
من منبعم نشر الگوه که متاسفانه ایرادم کم نداره
-
من منبعم نشر الگوه که متاسفانه ایرادم کم نداره
Sajad Sahraee نشرالگو تستاش سنگین ولی غیر استاندارده
من سال دهمم نشر الگو گرفتم جوری بود که یه فصلشو اونم به زور بیشتر کار نکردم به نظرم شروع کار با نشر الگو اصلا کار درستی نیست آدم از درس زده میشه ولی خیلی سبز تو زیست به نظرم خوب عمل کرده
اتفاقا سختگیری تو زیست خوبه اما سختگیری های درست تو نشر الگو چیزی که ازت خواسته میشه چیزی نیست که تو آزمون ها ببینی -
سلام
من دهمم.. متاسفانه تو تست زدن زیست خیلی سختگیرم. یعنی مث طراح به سوال نگاه می کنم و این باعث میشه اغلب اشتباه بزنم یعنی تو ازمونای مدرسه مون کسایی که واقعا کمتر از من یا حداقل مثل من خوندن درصداشون بالاتر از منه میشه گاهی... چه راهکاری پیشنهاد می کنید؟Sajad Sahraee
سلام شما از کجا میدونید اون افرادی که میگید کمتر از شما خونده یا حداقل مثل شما خونده؟
قطعا یه سری چیزا ی کوچیک رو رعایت میکنن و شما رعایت نمیکنید
متوجه منظور تون نشدم که مثل طراح به سوال نگاه میکنید
ولی بهر حال به نظر من شما توی مفهوم اوکی باشین مشکلی ندارین
و ممکنم هست تست توی خونه کم میزنین
اما بهر حال یادگیری تون رو اوکی کنید مطمئن باشید نتیجه ای که میگیرید تغییر میکنه -
چندانم سخت نیست.. متاسفانه ایراد داره با اساتید بررسی می کنیم
-
جذب (ورود به محیط داخلی) با صرف انرژی زیستیه همیشه؟
-
جذب (ورود به محیط داخلی) با صرف انرژی زیستیه همیشه؟
Sajad Sahraee همیشه نه
مثلا حذب آب با مصرف ATP نیست -
آها پس غیر آب که با اسمزه همشون ATP میخوان؟
-
آها پس غیر آب که با اسمزه همشون ATP میخوان؟
Sajad Sahraee نه مولکول های ریز که میتونن از راه انتشار برن میرن
اوناییم که یخورده بزرگ ترن مثل یون ها با انتشار تسهیل شده ان
اونایی که درشتن مثل پروتین ها با مصرف ATP
تازه دقت کنید برخی از سلول ها توانایی آندوسیتوز و اگزوسیتوز دارن انتقال فعالو اما همه دارن -
سپاس از شما
-
سپاس از شما
Sajad Sahraee خواهش میکنم کاری نکردم که