فعالیت هایی که باعث یادگیری بهتر مغز و نظم دادن به مغز میشن
-
سلام به همه آلایی های عزیز
امیدوارم حال روح و جسمتون عالیِ عالی باشه
من تصمیم گرفتم توی این تاپیک کلا فعالیت هایی که باعث میشه مغزتون در آرامش باشه و نظم و چیدمان بهتری داشته باشه تا بتونه بهتر کار انجام بده رو بگم
و قبلش باید بگم من به همه آلایی ها توصیه میکنم که مشاوره صفرتاصد کنکور استاد امیر احمدی مشاوره تفتان و راه ابریشم که همشون در آلا موجود هستن رو ببینید و اگر وقت نمیکنید مشاوره های استاد امیر احمدی رو حتما ببینید
و اینکه از همهههه آلایی ها میخوام که چیزهایی که در این رابطه میدونن رو در اختیار بقیه بزارن که بقیه بچه ها یادبگیرن
من خودمم چیزهایی که به ذهنم میرسه رو به امید میگم -
-
سلام به همه آلایی های عزیز
امیدوارم حال روح و جسمتون عالیِ عالی باشه
من تصمیم گرفتم توی این تاپیک کلا فعالیت هایی که باعث میشه مغزتون در آرامش باشه و نظم و چیدمان بهتری داشته باشه تا بتونه بهتر کار انجام بده رو بگم
و قبلش باید بگم من به همه آلایی ها توصیه میکنم که مشاوره صفرتاصد کنکور استاد امیر احمدی مشاوره تفتان و راه ابریشم که همشون در آلا موجود هستن رو ببینید و اگر وقت نمیکنید مشاوره های استاد امیر احمدی رو حتما ببینید
و اینکه از همهههه آلایی ها میخوام که چیزهایی که در این رابطه میدونن رو در اختیار بقیه بزارن که بقیه بچه ها یادبگیرن
من خودمم چیزهایی که به ذهنم میرسه رو به امید میگمgomnam gharib
کسایی که تجربه های بیشتری دارن ما به تجربه هاشون نیاز داریم!!! -
حالا من خودم چندمورد رو امشب میگم
خواب کافی داشته باشید
بعضیا تا ساعت ۳ بامداد درس میخونن بعد از ۳ بعد تازه میخوابن یا بعضیا ۱۲ یا ۱ میخوابن خب این یک کار کاملا اشتباهه ؛ میدونم که بدنمون عادت کرده حتی خودمن هم همینطوری بودم ولی این دیر خوابیدن مشکلات زیادی رو در پی داره
که به چندتاش اشاره میکنیم
۱_کندشدن سرعت یادگیری
۲_فراموش کردن مطالب (چون از ساعت ۱۰ شب تا ۳ صبح ساعت طلایی خواب هست و تو این زمان مغز اطلاعات رو بازیابی میکنه یعنی داده هایی که در اون روز خوندین رو به حافظه بلند مدت یا کوتاه مدت انتقال میده دوستانی که دیر میخوابن مغزشون یک دفعه همه اطلاعات رو پاک میکنه و مطالب فراموش میشن)
۳_کاهش ایمنی بدن
۴_افزایش چاقی و اضتفه وزن
۵_کاهش سلامتی ذهن(افرادی که دیر میخوابن ذهن اشفته و نامنظمی دارن)
۶_سردرد
و...
پس حتما به خوابتون اهمیت بدین به خصوص شب قبل ازمون و اینکه در چالش ۵ صبح هم شرکت کنید دلیلشم میگم چرا -
خب در ادامه پست قبل
میدونید چرا گفتم در چالش ۵ صبح شرکت کنید؟
مغز ما از ساعت ۳ تا ۶ صبح در اوج زمان یادگیری قرار داره افرادی که تو این زمان مطلبی رو یادمیگیرن اون مطلب وارد حافظه بلندمدتشون میشه؛ از ساعت ۶ الی ۱۲ مغز ما در سطح خوبی از یادگیری قرار داره ؛ از ساعت ۱۲ الی ۲ مغز از فعالیت های روزانه خسته شده و باید اینجا شارژش کنیم حالا چطور شارژش کنیم؟
عبادت ، استراحت کوتاه در حد ۳۰ دقیقه ، گوش دادن به موسیقی و هرکاری که شمارو سرحال میکنه ففط یادتون باشه این استراحت کوتاه که قراره حال شمارو خوب کنه نباید ذهنتون رو بعداز اتمام استراحت درگیر بکنه اگر ذهنتون رو مشوش میکنه پس استراحت درستی نیست
از ساعت ۳ الی ۶ غروب مغز ما دوباره در بهترین حالت برای دریافت اطلاعات قرار میگیره از ساعت ۷ به بعد مغز خسته ترهست پس یک ورزش۳۰ دقیقه ای لازمه و بیشتر مرور رو تو این زمان ها قراد بدین اما بعضی از بچه ها چون روتین و عادتشون یک جور دیگه است با ابن برنامه ها سیستمشون بهم میریزه اما یادتون باشه هریک ساعت درس خوندن در صبح به اندازه ۲ ساعت درس خوندن در شب هست ولی ممکنه یه روز بک نفر بخواد ساعت ۳ بره ورزش کنه یا خسته باشه هرموقع که خسته شدین یک لحظه درس رو کنار بزارید برید یک میوه بخورید ورزش کنی و اینکه اگر کسی تصمیم گرفت صبح درس بخونه باید بگم حداقل ۲۰ روز طول میکشه تا بدنش عادت بکنه پس انتظار نداشته باشید که از روز اول پرانرژی برید سر درس ولی وقتی بیدار شدین میتونید چندتا حرکت کششی و ورزش انجام بدید که کسل نباشید -
سلامی دوباره و پرانرژی به همه آلایی ها عزیز
میخوام چندمورد از مواردی که باعث منظم شدن و تمرکز ذهنتون میشه رو عنوان کنم -
صبحانه کامل و مقوی خوردن
خب قبلش چندمورد از مزیت های صبحانه خوردن رو ببینیم
۱_بهبود حافظه و تمرکز
۲_جلوگیری از بیماریهای قلبی و دیابت
۳_خوش اخلاقی و عدم کسل بودن
۴_کاهش ابتلا به فشار خون
و...
اماااا ؛ چند نکته️
️
️
اولین که اون صبحانه ای ارزش داره که قبل ساعت ۷ خورده میشه اون دسته از دوستانی که ۱۱ ظهر صبحانه میخورن یک ضعف دل بگیرن تا نهار
افرادی که صبحانه اشون رو قبل ساعت ۶ میخورن عمر تجربه ثابت کرده که عمر طولانی تری خواهندداشت(هرچند عمر دست خداست انشاءالله عمرتون ۱۰۰۰ سال) اما قطعا اون افرادی که ساعت ۶ یا ۵:۳۰ صبحانه میخورن بدن سالم تری خواهند داشت -
برنامه ریزی کردن
برنامه ریزی کردن یکی از مهمترین مسائلیه که باعث آرامش ذهن میشه؛ بعضیا مثل خودمن برنامه ریزی رو یه کار فوق العاده سخت و دشوار میدونن
اما من وقتی خودم فهمیدم باخودم گفتم همین بود؟ اینکه چیزی نداشت؟ بماند که چقدر گرفتاری کشیدم
اما سرانجام با دیدن فیلمهای مشاوره آلا و کمک گرفتن از مشاور مدرسه فهمیدم که چقدر راحته
بعضیا میگن ما اصلا در قالب برنامه ریزی قرار نمیگیریم و اینا ولی بدون برنامه ریزی آدم احساس میکنه همش عقبه درسته بعضی روزا آدم مریض میشه حال روحی مساعدی نداره حال جسمی خوبی نداره و...
اما یک برنامه انعطاف پذیر به ما کمک میکنه که این مشکلات حل بشن
در ضمن هیچ کاری بدون برنامه ریزی امکان نداره حتی یک سفر رفتن ساده -
با ما همراه باشید
فرداشب همین ساعت خودم هرچیزی که تو این ۴ سال از برنامه ریزی فهمیدم از اشتباهاتم براتون میگم
-
با ما همراه باشید
فرداشب همین ساعت خودم هرچیزی که تو این ۴ سال از برنامه ریزی فهمیدم از اشتباهاتم براتون میگم
gomnam gharib
آلایی های عزیز بچه های دوازدهم فارغ التحصیل ها دهمیا یازدهمیا شماهم بگید چیکارکنیم تا تمرکز داشته باشیم؟
ذهن ارومی داشته باشیم؟
نظری ندارید؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
فارغ-التحصیلان-آلاء
دهم
یازدهم
دوازدهم