چنتا تست زبان
-
سلام سلام
ست ۷۸ ، نباید بشه went on A vacation ؟؟؟ یدونه a نباید بیاد؟؟؟
تست ۷۹ ، چرا گزینه ۲ نمیشه؟ اونم به خدا معنی میده اگر یکم فکر کنی بهش
تست ۸۱ ، چرا میشه ۱ ؟ از لحاظ عقلانی گزینه ۲ هم معنی میده یجورایی.
یه کالوکیشن واسه hospitable environment داریم؟ -
سلام سلام
ست ۷۸ ، نباید بشه went on A vacation ؟؟؟ یدونه a نباید بیاد؟؟؟
تست ۷۹ ، چرا گزینه ۲ نمیشه؟ اونم به خدا معنی میده اگر یکم فکر کنی بهش
تست ۸۱ ، چرا میشه ۱ ؟ از لحاظ عقلانی گزینه ۲ هم معنی میده یجورایی.
یه کالوکیشن واسه hospitable environment داریم؟amirmohammad shakeri
سلام سوال ۷۸ اولیه الزاما نیازی نیست که a باشه. نکته خوندین جایی در این رابطه؟ چون من دیدم مثالایی که فقط on داشت مثلا she is on vacation و..
سوال بعدی هم منطقا بیشتر به possibility میخوره تا ability میگه این اتفاق ممکنه بیوفته اینجوری به نظر من معنی اش بهتره
بازم میخواید ببینین بقیه نظری ندارن -
amirmohammad shakeri
سلام سوال ۷۸ اولیه الزاما نیازی نیست که a باشه. نکته خوندین جایی در این رابطه؟ چون من دیدم مثالایی که فقط on داشت مثلا she is on vacation و..
سوال بعدی هم منطقا بیشتر به possibility میخوره تا ability میگه این اتفاق ممکنه بیوفته اینجوری به نظر من معنی اش بهتره
بازم میخواید ببینین بقیه نظری ندارنMehrsa 14 در چنتا تست زبان گفته است:
amirmohammad shakeri
بازم میخواید ببینین بقیه نظری ندارندر مورد 78 نه نکته ای نخوندم. ولی تا جایی که یادم میاد ، توی فیلما و سریالا on a vacation بکار میره. on vacation خالی اصلا یادم نمیاد
-
Mehrsa 14 در چنتا تست زبان گفته است:
amirmohammad shakeri
بازم میخواید ببینین بقیه نظری ندارندر مورد 78 نه نکته ای نخوندم. ولی تا جایی که یادم میاد ، توی فیلما و سریالا on a vacation بکار میره. on vacation خالی اصلا یادم نمیاد
amirmohammad shakeri
هر دو مدلش هست من چند تا مثال الان مذارم براتون که vacation با collocation هاش اومده
اینجا هم on family vacation اومده هم family vacation
بسته به شرایط یه کدومو میگیم.