سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
اشکال درسیام! (:
-
@9d-sf-r در اشکال درسیام! (: گفته است:
من هنوز پایه و پیش دو رو نخوندم
پس به هیچ وجــــــه سراغ آیکیو نرو
جزوه عمارلو خوبه میتونی اونو بخونی یا همون کتاب درسی
بعد تستای خط به خط خیلی سبز(یه کوچولو مسلط میشی رو کتاب)
بعدم الگو:))
+پارسال بدون هیچ تستی رفتم سراغ آیکیو با گریه اومدم بیرون:/
خیلیامون فک میکنیم خیلی سبز کتاب خوبی نیست و سطحش پایینه ! ( از جمله خودم .. ) که این بستگی داره به اینکه ما دارم چجوری ازش استفاده میکنیم...یه کتاب حتی سطح پایین رو اگه کار کنی و به کتاب مسلط بشی بعد بری سراغ کتاب سطح بالا بهتره ازینکه از همون اول وقتتو با کتاب سنگین تلف کنی:) -
Dr.Saraaa از الگو خوشم نمیاد
حالا سارا خانوم نظرش اینه ک به هیچ وجه نری سراغ تستای آیکو نظرشونه دیگه نمیشه کاریش کرد
ولی شما ببین چی برات بهتره !ممکنه یکی بگه نشرالگو عالیه ولی تو باهاش حال نکنی ! سراغ کتابی ک نمیتونی باهاش ارتباط برقرار کنی اصلا نرو
من عادت ندارم نظرمو با زور قالب کنم شما نمونه آیکیو رو از سایت گاج دانلود کن اگه خوشت اومد و تونستی باهاش ارتباط برقرار کنی برو سراغش وگرنه بقیه منابع هست
در مورد جزوه آقای عمارلو ... من اصلا توصیه نمیکنم ... -
@9d-sf-r
راستی من خودم ریاضی فیزیک بودم و الان اومدم تجربی دارم آیکیو میزنم ! دیگه شما هر چقدر هم ضعیف باشی دیگه صفر مطلق نیستی ک
از زیست نترس
منم اومده بودم تجربی همه از زیست میترسوندن منو ک دلیل اصلی قبول نشدم توی سال 96 هم همین دلیل بوده
اینو نمیگم ک بری حتما آیکیو بزنی
فقط خواستم بگم زیست چیزی نداره ! -
@dr-sobhan در اشکال درسیام! (: گفته است:
حالا سارا خانوم نظرش اینه ک به هیچ وجه نری سراغ تستای آیکو نظرشونه دیگه نمیشه کاریش کرد
ولی شما ببین چی برات بهتره !ممکنه یکی بگه نشرالگو عالیه ولی تو باهاش حال نکنی ! سراغ کتابی ک نمیتونی باهاش ارتباط برقرار کنی اصلا نرو
من عادت ندارم نظرمو با زور قالب کنم شما نمونه آیکیو رو از سایت گاج دانلود کن اگه خوشت اومد و تونستی باهاش ارتباط برقرار کنی برو سراغش وگرنه بقیه منابع هست
در مورد جزوه آقای عمارلو ... من اصلا توصیه نمیکنم .../:
منم عادت ندارم بی اطلاع از هیچی کسی رو راهنمایی کنم
همین رتبه هایی که آی کیو رو توصیه میکنن خودشون اول خیلی سبز و الگو رو شخم زدن!
شما که میگفتی آی کیو برات سخته و دنبال خط ویژه میگشتی و اینا..که کار ندارم:) -
Dr.Saraaa کتاب آسون میکرو رو کار میکنم یکم دنبال کتابیم ک سطحش بالاتر از میکرو باشه مثلا برا زیست 1 از خیلی سبز خیلی خوشم میومد!
میکرو رو راستش نداشتم و نمیتونم نظر بدم که چجوریه..
خیلی سبز روونه:) -
Dr.Saraaa در اشکال درسیام! (: گفته است:
شما که میگفتی آی کیو برات سخته و دنبال خط ویژه میگشتی و اینا..که کار ندارم:)آهان خیلی خوب شد یاد آوری کردی ! @9d-sf-r برای جمع بندی بعد عید خط ویژه رو بگیر خیلی خوبه منم ازش استفاده میکنم
-
شما که میگفتی آی کیو برات سخته و دنبال خط ویژه میگشتی و اینا..که کار ندارم:)بی اطلاعی ک نمیدونی خط ویژه کتاب تست نیست : ) تستاشم محدود و برای جمع بندیه !
-
شما که میگفتی آی کیو برات سخته و دنبال خط ویژه میگشتی و اینا..که کار ندارم:)بی اطلاعی ک نمیدونی خط ویژه تست نیست : )
من گفتم تسته؟
-
سلام من 7 سال از درس دور بودم.شروع کردم اما نمیدونم چرا اینجوریم ,سرعت مطالعم خیلی پایینه مثلا یه صفحه زیستو نیم ساعت میخونم یعنی کامل و حفظیو مفهومیش میخونم ایا شمام اینجورین که مثلا 2 ساعت رو 4 صفحه میمونید یا نه یا فقط من اینجوریم،یه راه حلی چیزی بگید سرعتمو ببرم بالا اینجوری فک نکنم تا کنکور برسونم خودمو
-
m.h.m.m.a.d
سلام
منم اینجوری بودم
از کرنومتر استفاده کردم ... برای صفحه مثلا ۱ اگه۱۵ دقیقه وقت میذاشتم برای صفحه ۲میگفتم حتما باید ۱۴شه...صفحه ۳؛۱۳شه و تا آخر...اینجوری ذهنم عادت کرد که توی کمترین زمان تمرکز کنه و مفید کارشو انجام بده و اینا
تمرین کنید ان شالله مشکلتون حل میشه:) -
m.h.m.m.a.d
البته به صفحات کتاب درسیتون هم بستگی داره...
مثلا یه صفحه از فصل ۴پیش حتما زمان کمتری رو میگیره ازتون تا یه صفحه از فصل ۶دوم...خودتون اینارو باید تطبیق بدین نه اینکه فقط زمان رو کم کنید -
m.h.m.m.a.d رتبه برترای کنکور تو مصاحبه هاشون گفتن ک حتی برای بعضی تستا هفته ها و روز ها وخت گذاشتن تا خودشون اونو حل کنن و ب جواب برسن...
-
m.h.m.m.a.d رتبه برترای کنکور تو مصاحبه هاشون گفتن ک حتی برای بعضی تستا هفته ها و روز ها وخت گذاشتن تا خودشون اونو حل کنن و ب جواب برسن...
هر تستی ارزش این کار رو نداره
از من گفتن...
شما تست بزنی تو نشر الگو مثلا زیستش رو میگم من از هر 100 تستی که میزدم دو سه تا غلط در میاوردم
اون روز ها کیف میکردم و شاد و خندان به معلم زیستم میگفتم این غلطه این غلطه علتش رو هم میگفتم
اوایل تشویقم کرد ولی بعد از مدتی گفت قاطی کردی
هدفت این شده فقط غلط پیدا کنی به جای اینکه یاد گیری بیشتر مد نظرت باشه
گفت این کار رو دیگه ادامه نده ولی من.......
در کل شما اگه تست خوبی بود و استاندارد این کار رو بکنید خوبه(البته تست استاندارد هیچوقت چنین حالتی پیش نمیاد براش)ولی برای تست تالیفی نه!!چون دید طراح مد نظر بوده -
مرسی از همتون دمتون گرم