خرابی سایت
-
Mery Stetar اگه تونستی وارد سایت بشی ار حساب کاربریت بیا بیرون با حالت ناشناس برو اینجوری باز میکنه
-
@m-an تا شما بخواید بررسی کنید مشکلو پیدا کنید دو سه روز گذشته
یعنی واقعا از دیروز تا الان نفهمیدین مشکل کار از کجاست ؟؟؟
نوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۰، ۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شدهامیر رضا فتح اللهی
یکم تند صحبت نمیکیند؟
الان همه ما این مشکل رو داریم...اگه قرار باشه همه عصبانی باشیم و اینطوری به خودمون فشار بیاریم نه بکاری میرسیم نه تیم آلا میتونه با تمرکز کارش رو انجام بده...مثل این میمونه بادکتر سر عمل هی حرف بزنی بگی چی شد مریض زنده میمونه کجاشو بخیه زدی...بایدتمرکز داشته باشن یانه؟
خب یکم زمان بدید...یه سایت بزرگه با کلی کاربر قاعدتا زمان میبره درست کردنش....
تا زمانی که درست بشه میتونید درسنامه ها رو مرور کنید یکم پیش خوانی کنید تستایی که زدید رو دوره کنید
خیلی کارا میشه کرد دوست عزیز -
نه سایت کار میکنه
نه گدار رو دادین
نه چاپار ها خیلی عقبن
نه فیلم ها باز میشن
نه تیکت میشه زد
دیگه حالی به آدم میمونه ؟
مدیر-محصول-ابریشم
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشمی-ها-زیست
ر@مدیر-طراحی ی-ها-شیمی مدنوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۰، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Babagoly
دارن تلاش میکنن درستش کنن ایشالاه درست میشه ،هممون همینیم شنبه امتحان ترم داریم فردا آزمون.... -
mahmood 0 اگه با کامپیوتری از یه مرورگر دیگه استفاده کن که با اون که تا حالا الا نرفتی اینجوری به احتمال %70 کار میکنه
نوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۰، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahmood 0 تبلت دسمه لب تابم بالا نمیاره
-
امیر رضا فتح اللهی
این حجم از عصبانیت و طلبکاری برای چیه؟=)
مسلما خود تیم الا هم نمیخواستن ک همچین مشکلاتی بوجود بیاد.
پس به جای تشویش ذهن خودتون و دیگران به دروس دیگهتون برسید تا سایت درست بشه.دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۰، ۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهوجیهه پهلوان تموم شد ؟
خیلی تاثیر گذار بود -
امیر رضا فتح اللهی
یکم تند صحبت نمیکیند؟
الان همه ما این مشکل رو داریم...اگه قرار باشه همه عصبانی باشیم و اینطوری به خودمون فشار بیاریم نه بکاری میرسیم نه تیم آلا میتونه با تمرکز کارش رو انجام بده...مثل این میمونه بادکتر سر عمل هی حرف بزنی بگی چی شد مریض زنده میمونه کجاشو بخیه زدی...بایدتمرکز داشته باشن یانه؟
خب یکم زمان بدید...یه سایت بزرگه با کلی کاربر قاعدتا زمان میبره درست کردنش....
تا زمانی که درست بشه میتونید درسنامه ها رو مرور کنید یکم پیش خوانی کنید تستایی که زدید رو دوره کنید
خیلی کارا میشه کرد دوست عزیزدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۰، ۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ali-valicheki تموم شد ؟
خیلی خیلی تاثیر گذار بود -
سلام صبح به خیر
فقط برای من سایت بالا نمیاد؟نوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۰، ۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMery Stetar اینم از امروزمون
-
امیر رضا فتح اللهی
این حجم از عصبانیت و طلبکاری برای چیه؟=)
مسلما خود تیم الا هم نمیخواستن ک همچین مشکلاتی بوجود بیاد.
پس به جای تشویش ذهن خودتون و دیگران به دروس دیگهتون برسید تا سایت درست بشه.وجیهه پهلوان
بیا پایین -
سلام به همگی، دوباره سایت خراب شد ولی همونطور که یه تاپیک زدم اگه تو حالت ناشناس برید باز میکنه و واسه من الان از دیشب اوکیه
-
mahmood 0 تبلت دسمه لب تابم بالا نمیاره
نوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۰، ۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei تو کانال تگرامم گزاشته همون مشکل دیروزیه امروزمونم اینجوری شد امتحانارو خدا میدونه چیکار میکنیم
-
نوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۰، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به زودی امداد های الهی به کمک آلاء میاد
-
@farzam-yousefi خب راه ابریشم رو که نمیشه در حالت ناشناس دید
ایده ای برای راه ابریشم ندارید؟
نوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۰، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh_baghaee من با همه چی امتحان کردم نمیشه باید صبر کنیم
-
به زودی امداد های الهی به کمک آلاء میاد
نوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۰، ۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr Aryan 0 خداا خودش برسونههه امداد رو🥲
-
@farzam-yousefi خب راه ابریشم رو که نمیشه در حالت ناشناس دید
ایده ای برای راه ابریشم ندارید؟
نوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۰، ۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh_baghaee هیچ کدوم از فیلم هارو نمیشه دید خودتونو اذیت نکنید برید بشینید خودتون بخونید
-
mahmood 0 اگه با کامپیوتری از یه مرورگر دیگه استفاده کن که با اون که تا حالا الا نرفتی اینجوری به احتمال %70 کار میکنه
mahmood 0 من امتحان کردم نشد
-
mahmood 0 من امتحان کردم نشد
نوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۰، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAli Fathi 0 اونم تعطیل شد منم انداخت بیرون
خدا به خیر کنه
-
Ali Fathi 0 اونم تعطیل شد منم انداخت بیرون
خدا به خیر کنه
نوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahmood 0 تنها خوری حرومه
-
Ali Fathi 0 اونم تعطیل شد منم انداخت بیرون
خدا به خیر کنه
-
mahmood 0 تنها خوری حرومه
نوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei
اشکال نداره تلافی میکنم چشمم زدین
-
mahmood 0 تنها خوری حرومه
Marzieh Abouei تنها نبود