سلام
بنده نزدیک دو هفته پیش دوره شلیک نهایی دروس اختصاصی یازدهم رو تهیه کردم و در ابتدا همه چیز عادی بود ، اما از پریروز که وارد قسمت درس ها شدم تنها جزوات موجود بوده و ویدیو ها وجود ندارند.
بنده مهلت انقضای دوره رو چک کردم و نباید به این زودی منقضی شده باشد.
لطفا هرچه سریعتر کمک کرده و رسیدگی کنید.
توی این فیلم آقای موقاری گفتن؛
این جلسه جلسه خیلی مهمی هستش از این نظر که نکاتی که با هم داشتیم در گفتار1 و گفتار2 و همین مباحث ابتدایی گفتار3 رو با هم جمع بندی می کنیم حالا نموداری که براتون درست کردم روی عکس که می ندازیم رو مانیتور که گفتم به بچه ها این عکس این نمودار اضافه کردم به همون جزوه نمودار جنسی که بچه هایی که جزوه جنسی رو می گیرن اون هم برای خودشون دارند
جلال موقاری
ولی من جزوه نمودار دوره جنسی رو خریدم ولی این عکسی که آقای موقاری روی مانیتور انداختند رو نداره
لطفاً اضافه کنید😘
سریع لطفاً چون نیاز داریم هممون
ممنون
@حامیان-آلاء
@administrators
M.an
سلام خب
من لپتابم تل داره، ولی وی پی انم بالا نمیاد..
نمیخوام نصب کنم وی پی ان
میخوام پی دی اف هایی ک میخوام بره ت لپتاب از طریق ایمیل بفرستم برا خودم
ینی ایمیل کنم برای خودم…حالا چجوری بتونم همه رو با هم ایمیل کنم و یکی یکی نکنم؟؟؟!
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @ریاضیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402
با سلام
چند روزی هست که پخش ویدیو ها در سایت آلاء مشکلاتی پیدا کرده.
من پکیج راه ابریشم رو تهیه کردم و از آموزش ها واقعا راضی هستم اما مشکلاتی که جدیدا برام پیش اومده، متاسفانه واقعا روانی کننده هستن!
می تونم لیستی از مواردی که مورد نظرم هست رو اینجا شرح بدم:
ممنون میشم این موارد رو پیگیری کنید
با تشکر
خرابی سایت
-
محمد اخگری
متاسفانه این روشی که شما گفتین به درد همه نمیخوره
من و چند تا دیگه از دوستان هم این کار رو کردیم اما این ارور رو میاره -
سلام
وقت بخیر
همگی خسته نباشیدالان هیج جا جز انجمن کار نمی کنه، نمیشه هم تیکت زد بخاطر همین تاپیک می زنم.
الان چند روزه که سایت خرابه کلاً، وقتیم بالا میاد 5 دقیقه به 5 دقیقه قطع و وصل میشه یا سرعتش افتضاح میشه یا می نویسه مشکل در یافت ویدئو مورد نظر...
دوستان چنتا راه حل گفتن؛ که یکیش برا لپ تاپ جواب می ده که من ندارم امتحان کنم! اون یکی رو هم امتحان کردم نشد!
بقیه می گن وقتی سایت درست شد دانلود کنید خب منی که فقط گوشی دارم که اونم همش هنگ می کنه چطوری می تونم ریسک کنم و ویدئو هارو دانلود کنم در حالی که احتمال خاموش شدن همیشگی گوشیم خیلی زیاده؟ازتون عاجزانه خواهش میکنم رسیدگی کنید.
من هیچ منبع درسی دیگه ای جز آلا ندارم، تنها امیدم برا قبولی تو امتحانات همین گدار هست و با خراب شدن مدوام سایت به شدت هم از برنامه امتحانات و هم کنکور عقب افتادم.
واقعاً تحمل این حجم از استرس و فشار عصبی رو ندارم.. . -
سایت فقط به درد بچه هایی که رایگان استفاده میکنن میخوره فقط، ما که این همه پول دادیم هیچیم این وسط
-
یعنی چی آخه !!!!!!!! چرا دوباره قطعه ...این شکلی که درست نیست .!!!!!!
-
امیر تشنه دل من خودم از سایت الا یر داشتم ..انشالله به زودی درس میشه:)
-
Mr.Fantastic
دوست خوب متوجه این مساله هستیم و از هیچ تلاشی کوتاهی نمی کنیم، برای بعضی مسائل زمان لازم هست و ما در تلاشیم تا این زمان کوتاه ترین حد ممکن باشه
مطمئن باشیددر این چند روز هم در حال بررسی و تغییرات بودیم و هستیم تا ان شاءالله مشکل کاملا برطرف بشه و همانند گذشته بتونید از سایت و اپ کامل استفاده کنید
@دانش-آموزان-آلاء
تاپیکهای متعدد برای این مشکل نزنید و از همین تاپیک استفاده کنید
وقتی با ارور مواجه میشین مدام رفرش نزنید، دقایقی بعد مراجعه کنید
مشکل پیش اومده و ما هم داریم رسیدگی می کنیم بحثهایی که آرامشتان رو بهم میریزه نکنید -
-
سلام
تا اینجا چیزی که من متوجه شدم اینه که مشکل از سامانهی تأیید هویت هست. مثل مشکلی که مدتی پیش برای گوگل پیش اومده بود و همهی چیزمیزاش رفته بود رو هوا!
این یعنی اگر سایت بخواد شما رو تأیید هویت کنه (حساب کاربری شما رو پردازش کنه) به خطا میخوره. حالا چراش رو دیگه نمیدونم.
این نکته هم قابل ذکره که وقتی سامانهی تأیید هویت انجمن هم با سایت یکی بشه، در چنین مواقعی، انجم رو هم از دست میدیم!برای حل این مشکل و ورود به سایت آلا، باید کاری کنید که سایت اقدام به پردازش حساب کاربریتون نکنه. یعنی نباید وارد حساب بشید. اگر هم الان داخل حسابتون هستید باید یه جوری خارج شید. حالا یا با حذف انباره (کش) مرورگرتون یا استفاده از حالت «ناشناس (incognito)». فرقی هم نمیکنه از چه مرورگری و روی چه سیستمعاملی استفاده میکنید.
(این راه حل هیچ تضمینی نداره و صرفاً بر اساس مشاهداتم توی این چند مدت برداشت شده)
امیدوارم هرچه زودتر آلا بتونه مشکل رو پیدا و حلش کنه.
-
محمد اخگری
پیدا کردم، بعدش چیکار کنم؟ -
Sara Aliakbari الا سرچ کن
-
محمد اخگری
وایییی شد
خدا مراد دلتونو براورده کنه
خیلی خیلی ممنونم ازتون، هر چی تشکر کنم کمهنمی دونید چقدر استرس داشتم...
-
Sara Aliakbari دانش آموزان آلاء ریاضی دوازدهمreplied to Hamed Asgari on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamed Asgari
از شماهم خیلی ممنونم قسمت اولشو رفته بودم بعدش نمی دونستم باید چیکار کنم...
مرسی که توضیح دادین -
Ilya Mansouri باز نشدن فیلم ها که هیچ
اصلا سایت بالا نمیادددد -
Sara Aliakbari خواهش میکنم..
راستی..برا من یه لحظه شانسی سایت و اپ باز شدن زدم فیلمارو دانلود میکنم..حالا میخواین امتحان کنین واس شمام درست شده باشه. -
@zahra-zahraii
مچکرم -
Sara Aliakbari دانش آموزان آلاء ریاضی دوازدهمreplied to Hamed Asgari on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamed Asgari
نگا می کنم ولی من امکان دانلود ندارم متاسفانه... -
Sara Aliakbari وظیفه بود...
-
سلام فیلم ها برای من از هیچ مرورگری باز نمیشه مشکل از چیه؟
-
@f-seif-0