خرابی سایت
-
-
خطای ۵۰۰
-
Come On روز پیش
سلام به همه و یه تاپیک و فوری!
کسایی که دسترسی به لپ تاپ و یا ویندوز دارند
گوگل کروم رو باز کنند و ctrl+shift+n رو بگیرند تا صفحه ناشناس یا همون incognito window باز بشه بعدش وارد سایت الا بشید و ورود کنید و کل فیلما باز میش -
@M-an
sohrab
خیلیا مث من منبعی غیر آلا واسه درساشون ندارن.@mr-fantastic روز پیش
گوگل کروم رو باز کنند و ctrl+shift+n رو بگیرند تا صفحه ناشناس یا همون incognito window باز بشه بعدش وارد سایت الا بشید و ورود کنید و کل فیلما باز میش -
به به -
Come On روز پیش
گوگل کروم رو باز کنند و ctrl+shift+n رو بگیرند تا صفحه ناشناس یا همون incognito window باز بشه بعدش وارد سایت الا بشید و ورود کنید و کل فیلما باز میشمحمد اخگری نمیشه من خودم هر جاییو بگی امتحان کردم برای بقیه نمیدونم ولی برای من نمیشه
-
Come On روز پیش
Zahra Zeinalpoor وقتی وصل میشه همشو دانلود کن چاره ای نیس
Marzieh Abouei
آخه منی که فقط گوشی دارم و اونم درست حسابی نیست و هنگ می کنه چه شکری بخورم:( -
به بهSara Aliakbari روز پیش
Sara Aliakbari روز پیش
گوگل کروم رو باز کنند و ctrl+shift+n رو بگیرند تا صفحه ناشناس یا همون incognito window باز بشه بعدش وارد سایت الا بشید و ورود کنید و کل فیلما باز میشاین پست پاک شده! -
Sara Aliakbari روز پیش
گوگل کروم رو باز کنند و ctrl+shift+n رو بگیرند تا صفحه ناشناس یا همون incognito window باز بشه بعدش وارد سایت الا بشید و ورود کنید و کل فیلما باز میشمحمد اخگری
لپ تاپم کجا بود -
Sara Aliakbari روز پیش
گوگل کروم رو باز کنند و ctrl+shift+n رو بگیرند تا صفحه ناشناس یا همون incognito window باز بشه بعدش وارد سایت الا بشید و ورود کنید و کل فیلما باز میشمحمد اخگری میگم برای اونایی که با گوشین راه حلی نداری مرد؟
از رو گوگل که سرچ میکنیم میاره سایتو ولی ویدیو هایی که میخوامو پخش نمیکنه.. -
@mr-fantastic روز پیش
گوگل کروم رو باز کنند و ctrl+shift+n رو بگیرند تا صفحه ناشناس یا همون incognito window باز بشه بعدش وارد سایت الا بشید و ورود کنید و کل فیلما باز میشمحمد اخگری وارد سایت میشه ولی ورود رو که میزنی خطا میزنه و وارد راه ابریشم و گدار نمیشه
-
Come On روز پیش
گوگل کروم رو باز کنند و ctrl+shift+n رو بگیرند تا صفحه ناشناس یا همون incognito window باز بشه بعدش وارد سایت الا بشید و ورود کنید و کل فیلما باز میشمحمد اخگری نمیشه
-
محمد اخگری
لپ تاپم کجا بودSara Aliakbari خخ مشکل همینجاس...تو گوشیم هستش.صفحه ی امن ..همچین چیزی اسم داره .........یه صفحه سیاه میاره .یکمی بگردی پیدا میکنی؟
-
محمد اخگری نمیشه
محمد پیرزاده برا من شد !
-
محمد اخگری میگم برای اونایی که با گوشین راه حلی نداری مرد؟
از رو گوگل که سرچ میکنیم میاره سایتو ولی ویدیو هایی که میخوامو پخش نمیکنه..Hamed Asgari تو گوشی یه صفحه ای است صفحه ی امن ....یه صفحه سیاهه .میتونی اونجا رو پیدا کنی ؟ ......
-
Sara Aliakbari خخ مشکل همینجاس...تو گوشیم هستش.صفحه ی امن ..همچین چیزی اسم داره .........یه صفحه سیاه میاره .یکمی بگردی پیدا میکنی؟
محمد اخگری دمتت گرممممم مرددد واسه من شد
برا بچه ها میگم: تو کروم گوشه سمت راست بالا که یه سه نقطه مانند هست رو بزنین..آپشن new incognite tab رو انتخاب کنین..یه آیکون عینکه..بعدش سایت آلا رو بزنین میاره..واسه من که آورد -
Sara Aliakbari روز پیش
گوگل کروم رو باز کنند و ctrl+shift+n رو بگیرند تا صفحه ناشناس یا همون incognito window باز بشه بعدش وارد سایت الا بشید و ورود کنید و کل فیلما باز میشمحمد اخگری
وای خدا خیرتون بده واقعا دستتون درد نکنه هرچی بگم واقعا کمه ، برای من درست شد داشتم از استرس امتحان های مدرسم میمردم -
Hamed Asgari تو گوشی یه صفحه ای است صفحه ی امن ....یه صفحه سیاهه .میتونی اونجا رو پیدا کنی ؟ ......
محمد اخگری سایت رو میاره ولی راه ابریشم رو نمیاره اصلا وارد حساب کاربری نمیشه