چجوری خودمو به ادبیات راه ابریشم برسونم؟
-
سلام به همه دوستان. امیدوارم حالتون خوب باشه. من از ادبیات راه ابریشم استاد میثم خانی رو میخوام تازه شروع کنم. به نظرتون چجوری خودم رو برسونم تا ازمون بعدیم؟
-
سلام به همه دوستان. امیدوارم حالتون خوب باشه. من از ادبیات راه ابریشم استاد میثم خانی رو میخوام تازه شروع کنم. به نظرتون چجوری خودم رو برسونم تا ازمون بعدیم؟
Howsen Drag پیله رو ببینید و بخش دستور ویا آرایه هایی که توی بعضی فرسنگ ها تا اینجا گفته شده...بقیه ش قرابت معناییه که خب اون به خود شخص بیشتر بستگی داره
-
Howsen Drag حرف خودِ استاد:
اول پیله رو ببینید
بعد فرسنگ ۴ درسنامشو ببینید و تست های تسلط و کنکورچشو حتما بزنید
بعد بیاید فرسنگ ۵ به همین روال
اگر تونستید بقیه فرسنگها هم به همین روال جلو برید و بخونیدشون
در ضمن تست های قرابت رو میتونید برای خودتون جدا کنید و شبی ۱۰ تا بزنید و تحلیلش کنید .. -
Howsen Drag پیله رو ببینید و بخش دستور ویا آرایه هایی که توی بعضی فرسنگ ها تا اینجا گفته شده...بقیه ش قرابت معناییه که خب اون به خود شخص بیشتر بستگی داره
@ali-valicheki در چجوری خودمو به ادبیات راه ابریشم برسونم؟ گفته است:
خیلی ممنون. منظورتون از اینکه قرابت به خود شخص بستگی داره رو میشه بیشتر توضیح بدید؟
-
سید حسین قربانی 1 در چجوری خودمو به ادبیات راه ابریشم برسونم؟ گفته است:
اول پیله رو ببینید
در ضمن تست های قرابت رو میتونید برای خودتون جدا کنید و شبی ۱۰ تا بزنید و تحلیلش کنید ..اینکه من از فرسنگ ۴ شروع میکنم مشکلی به وجود نمیاره؟
-
@ali-valicheki در چجوری خودمو به ادبیات راه ابریشم برسونم؟ گفته است:
خیلی ممنون. منظورتون از اینکه قرابت به خود شخص بستگی داره رو میشه بیشتر توضیح بدید؟
Howsen Drag چون موضوعات قرابت چیز ثابتی نیست هرچی آدم تست بزنه تسلطش توی تشخیص مفهوم بیت بیشتره....به پیشنهاد همین دوستمون بهتره برای قرابت تستارو جدا کنید شبی ۱۰تا بزنید
-
سید حسین قربانی 1 در چجوری خودمو به ادبیات راه ابریشم برسونم؟ گفته است:
اول پیله رو ببینید
در ضمن تست های قرابت رو میتونید برای خودتون جدا کنید و شبی ۱۰ تا بزنید و تحلیلش کنید ..اینکه من از فرسنگ ۴ شروع میکنم مشکلی به وجود نمیاره؟
Howsen Drag پیشنهاد خود استاد که من ازشون پرسیدم این بود ، مبحث دستوری فرسنگ ۴ با دستور فرسنگ ۵ در ارتباطه بخاطر همین باید اول فرسنگ ۴ رو تموم کنی
با روزی ۱ ساعت وقت گذاشتن توی این ۳ هفته به راحتی میتونی ۲ فرسنگ رو جمع کنی -
خیلی ممنون از کمکتون