کتاب تمام سفید
-
سلام دوستان، وقت بخیر
یک سوال که چند روزه ذهنم رو دیگر کرده و اول سال بهش فکر نکرده بودم معلم ریاضیمون جزوه به ما داد و از اول سال تا الان فقط اون رو تدریس میکنه و ما اصلا کتاب درسی رو نخوندیم البته من جزوه ای که دارند کامل یاد گرفتم فقط خواستم بدونم که برای آینده که میرم یازدهم و دوازدهم از رو همون جزوه ها بخونم کافیه یا فکری به حال کتاب بکنم؟ و در آینده لازم میشه.
ممنون -
سلام دوستان، وقت بخیر
یک سوال که چند روزه ذهنم رو دیگر کرده و اول سال بهش فکر نکرده بودم معلم ریاضیمون جزوه به ما داد و از اول سال تا الان فقط اون رو تدریس میکنه و ما اصلا کتاب درسی رو نخوندیم البته من جزوه ای که دارند کامل یاد گرفتم فقط خواستم بدونم که برای آینده که میرم یازدهم و دوازدهم از رو همون جزوه ها بخونم کافیه یا فکری به حال کتاب بکنم؟ و در آینده لازم میشه.
ممنون -
سلام دوستان، وقت بخیر
ممنون@farzam-yousefi دانش-آموزان-آلاء
-
کتاب مهم هست منتهی در درجه دوم یعنی اگه روی جزوه مسلطی سریع کتابو تموم کن ضمنا برای حل سوالای دشوار خودتو حاضر کن نه سوالایی مپل قلمچی که سطحشون پایینه
-
تست ریاضی خیلی بزن روش های تستی مث جاگذاری رو واسه تابع یاد بگیر و سعی کن برای هر تستی زمان خیلی کمی صرف کنی و اگه راه حل های سریع رو نمیدونی توی نت اسم معلمای تاکتیکی رو سرچ کن
-
سلام دوستان، وقت بخیر
ممنون@farzam-yousefi سلام/ اگه هرررر درس دیگ ای بود میگفتم حتما کتاب درسی رو با دقت بخونید
ولی ریاضی واقعا فایده ای ندارع / مگه اینکه سریع از روش بخونید و رد بشید / و نکات ویژه شو ی جا یادداشت کنید / مثلن مث نکات فصل آمار ریاضی دهم
-
کتاب درسی ریاضی = کشک و به درد نخور کنکور