سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
بی انگیزه شدن
-
اگه میتونی گذشتهتو تغییر بدی حتما این کارو بکن و مدام فکر کن ک وای فلان کارو میکردم بهتر بود و ازین جور حرفا
اگه نمیتونی گذشتهتو تغییر بدی (که هیچکس نمیتونه این کارو بکنه) آیندهتو تغییر بده
شاید تو اون مادری بودی ک پسرش بخاطر فقرش مادر بودنشو قبول نداشته
شاید تو اون همسری بودی ک شوهرش فوت کرده و چون مدرک درست و حسابی نداره نمیدونه چیکار کنه
شاید همهمون یه آدم بدبخت بودیم ک خدا یه شانس دوباره بهمون داده و برمون گردونده به جوونی ولی فقط بهمون نگفته
همیشه میگیم کاش گذشته رو تغییر میشد داد ! شاید حالی ک توشیم قبلا گذشتهمون بوده ! به این ها یکم فکر کن ... -
fatemeh201678 در بی انگیزه شدن گفته است:
یک مشکل دیگه هم اینه ک جدیدا خیلی معتادتلویزیون شدم
ذاته کنکوره !کنکور ک داری ححتی برنامه های شبکه چهارم جذابه ! ولی شما از همین هم سو استفاده کن یعنی بگو اگه برنامهمو رسوندم در طول روز ... شبش هرچقدر وقت بود میرم تی وی میبینم ! همه اتفاقا حتی اتفاقای بد زندگیتو تبدیل کن به یه فرصت برای هدفت
-
سلام دوست عزیز
اولا که دلیل نداره این همه ناامیدی به خودت راه بدی
دوما اینکه حداقل 8 ماه مونده تا کنکور ، 8 ماه خودش یه عمره که میشه حتی یه زندگی رو عوض کرد درس خوندن که جای خودش رو داره
فقط تنها چیزی که مهمه اینه که بشینی با خودت خلوت کنی ببینی واقعا چی میخوای ، مهم خودتی و هیچ کسی هم جز خودت نمیتونه کمکت کنه ، اینکه بخوای به جایی برسی ، بخوای درس بخونی ، بخوای رتبه برتر بشی فقط خودت میتونی کمک خودت بکنی
عیب نداره اگه یه روز دو روز سرد میشی طبیعیه ، این خاصیت ذهنه که دوس داره تو محیط الانت بمونه و تغییر نکنه ، خاصیت ذهن اینه که از تغییر بدش میاد مقاوت میکنه ولی اگه جلوی این مقاوت کم بیار خودت ضرر کردی چون یه شکست تو ذهنت ایجاد میکنی و دلیل اینکه دفعه های بعد هم بیخیال میشی همین ذهنت اینکارو میکنه ، چون یه بار یه شکست رو قبول کردی و بعدش دوباره تلاش نکردی و تا بیای دوباره شروع کنی بهت میگه ببین تو دفعه ی پیشم خواستی درس بخونی ولی کاری انجام ندادی ولش کن بیا همین راهتو برو و اینجوریه که ذهنت تورو شکست میده نه مسائل بیرون ، چه بخوای باور کنی چه نکنی مسائل بیرونی هیچ نقشی ندارن
پس لازمش نشستن و برنامه درست و حسابی ریختنه ، اما نه فقط برای درس ، برنامه بریز برای درس ، تفریح ، ورزش ، جنبه های معنوی زندگیت و .... یعنی همشو باید تو برنامت بگنجونی -
miliarderjavan در بی انگیزه شدن گفته است:
8 ماه خودش یه عمره که میشه حتی یه زندگی رو عوض کرد درس خوندن که جای خودش رو داره
آقا چرا استرس وارد میکنی؟! دقیقاً 9 ماه و 20 روز مونده نه 8 ماه :|
یه لحظه قلبم تیر کشید با من از این شوخیا نکن -
@dr-sobhan اکثروقتا همین فکرکردن ب گذشته اعصاب ادمو داغون میکنه وتاچندروزدرگیرشم
-
@dr-sobhan اوهوم فکرخوبیه
-
miliarderjavan آخه نکه پارسال سرهمین چیزای الکی درس نخوندم واخربجایی رسید ک دیه کنکورو ولش کردم گفتم سال بعدمیخونم واس همین میترسم مثل پارسال شه
-
یادتون باشه الان یه شروع جدیده ! شما هم اون آدم پارسال نیستید شما یبار کنکور دادید و تجربه دارید و اشتباهات گذشته رو تکرار نمیکنید
.... -
HossEin freedom عههه اشتباه لپی بود داداش :))
-
fatemeh201678 اگه از چیزی بترسی سرت میاد : )
-
miliarderjavan پس خدابخیرکنه️️
-
fatemeh201678 جای اینکار خودتو بنداز داخل ترست ، با ترست رو به رو بشو و ازش درست استفاده کن
-
miliarderjavan اوهوم..کم کم دارم شروع میکنم..چون اصولادرظاهرادم نترسیم زیادسخت نیس واسم
-
fatemeh201678 موفق باشی