شک و دودلی...
-
سلام دوستان من جزوه های فیزیکی راه ابریشم و خرید کردم و اون موقع هیچکس راهنماییم نکرد و کاری نداشت ولی الان که خریدم همه دارن بهم میگن که هیچ کتابی گاج نمیشه و هیچ موسسه ای ماز نمیشه و کتاب ها پاسخنامه تشریحی ندارن و فلان و بهمان و وقت نمیکنی پاسخ ویدیویی ببینی و اینا خوب نیستن و منم دارم گریه میکنم دیگه پول ندارم بدم منبع دیگه ای چیکار کنم؟شما بگید من چیکار کنم؟من دوسال مجازی بودم صفره پایم شش ماه وقت دارم همش الان میخوام شروع کنم میخوام داروسازی قبول شم همش فکر میکنم چون که تا الان ازمون نرفتم و کتاب گاج و خیلی سبز نخریدم پس قبول نمیشم 😔 نمیدونم چیکار کنم
کسی هست که با سطح صفر و منطقه ی محروم و از مدرسه ی عادی تونسته باشه با راه ابریشم رشته ی دلخواهش و قبول بشه؟خیلی نا امیدم خیلی دارم گریه میکنم یکی به من بگه راه ابریشم واقعا خوبه؟
الان نظر یکی و که پارسال راه ابریشم داشت و خوندم خیلی بد گفت راجبش
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
راه-ابریشمی-ها-زیست
راه-ابریشمی-ها-شیمیBahar Gh
سلام بنظر من همه چی بستگی به تلاش خودتون داره شاید حرفم یکم کلیشهای بنظر بیاد ولی،ولی ولی تا وقتی خودتون اراده نکنین برای درس خوندن و موفق شدن هیچچچچچ موسسهای نمیتونه بهتون کمک کنه چه بسا که اساتیدش طراح سوالات کنکور باشن..
شما استارت رو بزن الان که تایم خوبیه برای جمع بندی نیمسال اول دوازدهم کامل میتونی ببندی با همایش گدار،از اون طرف هم میتونی از بهمن ماه یا زودتر پایه رو با راه ابریشم پیش بری و عید هم ببندی،بعد از اون هم برای آزمون های جامع و جمعبندی نیمسال دوم دوازدهم و امتحانات نهایی و کنکور آماده بشی..
استارت رو بزنید تا دیر نشده
مطمئن باشید خدا هیچ تلاشی رو بیجواب نمیزاره.. -
Ali Panahi 0 شما الان راه ابریشم دارید؟
Bahar Gh من فقط پک تجربی رو خریدم با کتاباش بقیشو از خود فیلمایه رایگان آلا استفاده میکنم
-
Ali Panahi 0 شما الان راه ابریشم دارید؟
@bahar-ghارع من پک تجربی رو خریدم و دارم استفاده میکنم