قلمچیای راه ابریشم جواب بدین
-
سلام دوستان، سه هفته است راه ابریشم رو گرفتم و طبق برنامه قلمچی آلاء پیش میرم ولی اونقدر حجم مطالب ها زیاد و فاصله آزمون ها کمه که تا میام درسنامه ی هر درسی رو میبینم وقتم تموم میشه و جمعه آزمون میرسه و به تست ها اصن نمیرررسمممم!!!!! و این یعنی عملا هیچی چون تست ملاکه و درسنامه فقط کلید ورود به تسته ...
میدونم این احتمالا مشکل خیلیا هست
راهی، نظری، پیشنهادی دارید ممنون میشم -
سلام دوستان، سه هفته است راه ابریشم رو گرفتم و طبق برنامه قلمچی آلاء پیش میرم ولی اونقدر حجم مطالب ها زیاد و فاصله آزمون ها کمه که تا میام درسنامه ی هر درسی رو میبینم وقتم تموم میشه و جمعه آزمون میرسه و به تست ها اصن نمیرررسمممم!!!!! و این یعنی عملا هیچی چون تست ملاکه و درسنامه فقط کلید ورود به تسته ...
راهی، نظری، پیشنهادی دارید ممنون میشمامیرحسین حاجی پور
چند ساعت میخونی؟ -
امیرحسین حاجی پور
چند ساعت میخونی؟Dr Aryan 0 متوسط ۷ ساعت. ماکزیمم ۸:۳۰
-
Dr Aryan 0 متوسط ۷ ساعت. ماکزیمم ۸:۳۰
امیرحسین حاجی پور
ببر بالای ۱۲ -
درسنامه رو جز به جز و میکرون به میکرون بخون
چون تازه شروع کردی تست ها رو رندوم بزن مثلا دو تا دوتا یه سه تا سه تا
اگه وقت اضافه آوردی حتما حتما تحلیل قلم چی و گزینه دو بعد بقیه تست های مونده بعد کنکورچه ها -
والا من که دیگه خسته شدم از این حجم فیلم
من ماز نوشته بودم دیدم اونا خیلیه گفتم بزار یکی از اینجا ببینیم و کلاسای اونا آنلاین بریم جلو که کلا الان دو دسته دبیر مونده رو دستم به هیچکدومم نمیرسمممم -
راهی، نظری، پیشنهادی دارید ممنون میشمامیرحسین حاجی پور
منم همین مشکلو داشتم ولی خب خودم یه تایمی رو به برنامه اضافه کردم برای تست زدن
صبح زودتر بیدار میشم تا برسم تست های درسنامه های روز قبلو بزنم
یا بعضی روزها هم مدرسه نمیرم که تست بزنم
شمام میتونی همین کارو بکنی البته الان که فصل امتحاناته و دوران جمع بندیه خیلی راحت میشه این کارو کرد -
راهی، نظری، پیشنهادی دارید ممنون میشمامیرحسین حاجی پور و بعد هم اینکه فیلم هارو با سرعت بالاتر ببینین که زودتر تموم بشه