ابریشم فیزیک طلوعی
-
سلام بچه ها بنظرتون آقای طلوعی صفر تا صد مطالب همه پایه ها رو درس میدن؟ اگه کامله تدریس درسنامه ایشون ابریشم رو ببینم اگر نه از دوره رایگان آقای یاری استفاده کنم ( شیوه تدریس هردو برا من خوب و قابل ارتباط گیریه)
لطفا سریع جواب بدید
@تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاو اینکه من از حرکت شناسی تدریس حرکت شتاب ثابت رو ندیدم
-
سلام بچه ها بنظرتون آقای طلوعی صفر تا صد مطالب همه پایه ها رو درس میدن؟ اگه کامله تدریس درسنامه ایشون ابریشم رو ببینم اگر نه از دوره رایگان آقای یاری استفاده کنم ( شیوه تدریس هردو برا من خوب و قابل ارتباط گیریه)
لطفا سریع جواب بدید
@تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاو اینکه من از حرکت شناسی تدریس حرکت شتاب ثابت رو ندیدم
Mohammad Dehghan هر دو خیلی خوبن ولی دوره آقای یاری به دلیل رایگان بودن یه امتیاز جلو تره
-
Mohammad Dehghan هر دو خیلی خوبن ولی دوره آقای یاری به دلیل رایگان بودن یه امتیاز جلو تره
Masih shirdel من ابریشم رو رایگان تو جشنواره گیرم اومد . بنظرتون با کدوم ادامه بدم؟
-
Masih shirdel من ابریشم رو رایگان تو جشنواره گیرم اومد . بنظرتون با کدوم ادامه بدم؟
Mohammad Dehghan خب اگه اینطوره من پیشنهاد میکنم درسنامه رو از صفر تا صد ببینین و تست هارو از بخش تسلط رو حل کنید
چون یادگیری با آقای طلوعی وسط تسته پس درسنامه هم ببینین خیلی بهتر یاد میگیرین
(البته این در صورتیه که شما وقت میکنین تا کنکور قشنگ بخونین!) -
Mohammad Dehghan خب اگه اینطوره من پیشنهاد میکنم درسنامه رو از صفر تا صد ببینین و تست هارو از بخش تسلط رو حل کنید
(البته این در صورتیه که شما وقت میکنین تا کنکور قشنگ بخونین!)Masih shirdel آها یعنی فیلم های درسنامه ابریشم رو کامل ببینم؟
-
(البته این در صورتیه که شما وقت میکنین تا کنکور قشنگ بخونین!)Masih shirdel بنظرتون کدوم استاد بین طلوعی و کازرانیان بیشتر مفاهیم و درسنامه میگن؟
-
Masih shirdel آها یعنی فیلم های درسنامه ابریشم رو کامل ببینم؟
Mohammad Dehghan اگه یازدهم هستید و سال دیگه کنکور دارید درسنامه ها در صفر تا صد خیلی مفصله (البته این فقط در رابطه با درس فیزیک صادقه چون آقای یاری سبک تدریس خفنی دارن)
پس اگه وقت داشته باشید صفر تا صد خیلی خوبه
ولی اگه همین امسال کنکور دارید با همون راه ابریشم پیش برید
در مورد اینکه آقای کازرانیان بهتر درس میدن یا طلوعی نمیتونم نظر بدم چون تدریسی از آقای کازرانیان ندیدم