سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
کمک نیازم بچه ها/ من بچه درس خونی ام ولی فقط یه جا شل کردم
-
سلام
من کنکوری ریاضی هستم و متاسفانه سطحم خیلی متوسطه و از تابستون شروع کردم ولی مشکل اینه که من وسط های آذر فهمیدم که مشکل جدی توی دروس دارم و مجبور شدم کلاس ثبت نام کنم و الان کلی آفلاین دارم با کلی فصل نخونده
لطفا کمکم کنید،انقدر فشار روم زیاده که با وجود عقب افتادگی میترسم درگیر درسای عقب افتادم بشم( با اینکه رشتم ریاضیه ولی بچه های تجربی هم اگر پیشنهادی دارند ممنون میشم بفرمایند )
فصل های مانده:ادبیات: کاملم فقط روتین شبانه متاسفانه انجام ندادم
عربی: هردو درس رو اوکی هستم فقط تست زنی مونده
دینی: همه رو خوندم و فقط تست زنی مونده (به جز درس 1 که تستاشم زدم)
زبان: همشو خوندم فقط لغات درس 2 مونده و کمی گرامر درس 1 که باید تست زنی کنم
حسابان: فصل 1 رو فولم/ فصل 2 رو فقط بلدم و تست نزدم/ فصل 3 که کلا هیچ کاری نکردم
هندسه: فصل 1 درس 1 فولم فقط درس 2 تست زنی مونده/ فصل2 درس 1 رو فولم ولی درس 2 مونده
گسسته: فقط همنهشتی مونده از فصل 1 و فصل 2 هم تست زنی
فیزیک: فقط فصل 1 رو اونم تا سرعت فولم بقیش هیچی کلا
شیمی: تا قبل از پی اچ بلدم فقط
-
Amir Mohammad 0 سلام
بنظرم الان که دی ماه هست و فصل امتحاناته بهترین موقعس که دوازدهم رو جمع بندی کنی نیمسال اول رو به صورت کنکوری
پایه رو الان بنظرم تایم مناسبی نیست که وقت بزارین روش
ولی اگه دوازدهم رو جمع کنین خیلی جلو میفتین و عید میتونین دروس عقب افتاده از پایه رو جمع بندی کنین و برای امتحانات خرداد هم که دوباره دوازدهم براتون دوره میشه
موفق باشین -
Shadab Rad بله متوجه ام ولی چجوری برای این حجم برنامه ریزی کنم؟
-
Amir Mohammad 0
سلام خدمتتون خوب شما اونجور که گفتین عمومی ها رو باهاش مشکلی ندارین و فقط تستاش مونده میرسین مطمئن باشین میرسین
الانم که زمان امتحانای ترمه دوازدهمتونو خوب ببندین
از طرفی نقاط قوتتونو فراموش نکنین به هوای ضعف ها حتما نگهش دارین همزمان نقطه ضعف هاتونم پوشش بدین
وقت کمه اما نه اونقدری که نشه کاری کرد
فقط برنامه بریزین و نا امیدم نشین -
سلام
منم رشته ام ریاضی
با این اوصافی که شما از اوضاع درسیتون گفتید الحمدلله خیلی هم رو به راه همه چیز
مشکل چیه الان؟؟؟؟ -
Amir Mohammad 0 آخه برنامهی هرکسی باید شخصی سازی شده باشه چون خودمون خودمونو بهتر میشناسیم قطعا
ولی طبق یه بودجه بندی کلی اگه بخواین پیش برین طبق آزمون 24 دی ماه قلمچی برنامه بچینین
میانگین ساعت مطالعهتون رو بالاتر ببرین
من خودم برناممو مینویسم و میانگین مطالعم هم 10ساعت در روزه
فک نمیکنم برنامم به دردتون بخوره وگرنه میفرستادم -
محمد صادق کرمی دانش آموزان آلاء انسانیreplied to Amir Mohammad 0 on آخرین ویرایش توسط محمد صادق کرمی انجام شده
Amir Mohammad 0 سلام
خسته نباشی
این همه استرس لازم نیست من خودم رشتم انسانیه اما خب بارها به این مشکل تو برخوردم
میدونی شاید بهتر باشه که بچه بشی
آره بچه بشی ؛ میدونی بهتره به دوران بچگیمون برگردیم
یادته یه زمانی که اشتباه میکردیم خانواده میومد و تنبیهمون میکردن؟! یا اینکه بعضی وقتا خودمون قهر میکردم دست از همه چی میکشیدیم؟!
الانم بچه شو
تو اشتباه کردی ؟! کم کاری کردی ؟!
پس خودتو تنبیه کن ؛ و به اساب بازی های دور ورت بی محلی کن
یه مدت به خودت فشار بیار اگه میتونی تایم خوابت رو به ۵ الی ۶ ساعت برسون و بقیه تام فقط درستو بخون صبح ها زود بلند شو و استارت بزن فضای مجازی و سریال های تلویزیون و... رو بیخیال شو تا به اون چیزی که دلت میخواد برسی و و بعد اون موقع میبینی که چطوری همه خستگیات رو میفروشی و باهاش اون نتیجه دلخواهتو میخری....
شاید بگی خیلی سخته ولی خب اگه آسون میبود که مزه نداشت اگه آسون بود همه انجامش میدادن
البته منظورم از دوری از فضای مجازی و... اینکه وقتتو با اونا هدر ندی وگرنه استراحت واجبه...
اگه میخوای موفق بشی باید خسته بشی -
mohammadhosein Bahadori
از 24 دی عقبم اونم توی اختصاصی های سنگینی که باید کلی افلاین هم براشون ببینم -
Shadab Rad نه اوکی ممنونم
طبیعتا برنامه شما مختص خودتون هست قبول دارم -
محمد صادق کرمی ممنونم بخاطر گرمای انگیزه بخش پیامت، از اون موقعی که این تاپیک رو زدم سعی کردم خودم رو مدریت کنم و کمی هم خوابیدم تا آروم شم، باهات موافقم و آمادم که سختی بکشم
-
Amir Mohammad 0 خواهش میکنم دوست خوبم
یه چیزو بهت میگم همیشه همراه خودت داشته باشه
اگه دیدی خسته نشدی ناراحت باش
و اگه خسته شدی خوشحال
فقط کسایی خسته میشن که تمام توانشون رو برای کاری که انجام میدن بزارن
راستی اینکه میگی یه جایی شل کردی و اینجوری عقب افتادی من بهت تبریک میگم
آخه میدونی یادم میاد که مربی بدنسازیم همیشه آخر تمرینام ازم میپرسید همه تمریناتو انجام دادی؟! منم با غرور میگفتم آره ؛ اونم مجبورم میکرد که دوباره از اول شروع کنم
اعتقاد قشنگش این بود که اگه نتونی همه تمریناتو انجام بدی و بدنت خالی کنه یعنی همه توانتو گذاشتی
توام همه توانتو بزار -
محمد صادق کرمی
حتما
اتفاقا الان میخوام فیزیک فصل 2 رو بخونم ،سوالم اینه از اونجایی که فصل 1 رو تا سرعت ثابت فولم و بقیش رو معمولی بلدم ،آیا فصل 2 به فصل 1 ربط داره و اگر بله با تسلط پایین نمیشه روش اوکی بشم و برگردم روی فصل 1 بعدش؟ -
Amir Mohammad 0 موفق باشی
راستش من رشتم انسانیه
ولی خب از دوستات بپرس ببین جریانش چطورهاما نظر شخصی من
تسلط کامل بر تمامی درس هاست -
Amir Mohammad 0 فصل دو رو بخوان با یک ترکیب کنن از شتاب استفاده میشه
یعنی رابط بین این دوتا فصل شتابه در اصل