باتری
-
سلام وقتتون خوش
خب من هنوزم با پتانسیل اصطکاک دارم دلم میخواد خوب بفهمم و درکش کنم ولی بالا تر از سطح کتاب میشه ممنون میشم اگه اطلاعاتی راجب مرجع پتانسیل اینکه کلا چی باعث بوجود اومدنش میشه دارین بگین مثال کتابو یادآوری دهمو میدونم اما راستش باز حس میکنم گنگه
مثلا یه مثال دیدم پتانسیل سر منفی باتری شد ۱۰
نیاید منفی باشه عددش؟؟
اصلا پتانسیل چی میشه که منفی میشه.. به خاطر مرجعشه؟
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا -
@Amin-Forouzan
ببخشید اینجاهم مزاحمتون شدم.
شما جواب این سوال رو میدونید؟
فکر کنم از اولین روزی که پتانسیلو خوندم ذهنمو درگیر کرده تا الان البته داشتم زیست میخوندم به پتانسیل عمل و اینا که رسیدم حس کردم منفی بودنه به خاطر کمتر بودن بارها نسبت به نقطه ی مرجعه درسته؟
تحلیل این قسمتای فیزیک یکم مفهومی و سخت بودن شایدم من زیاد حساس شدم -
-
Mehrsa 14
ماشاالله شما هم دست به منشنتون مثل Sara_R خوبه ها! خواهرید؟ نسبتی چیزی دارید؟
«نحوه ایجاد اختلاف پتانسیل بین دو نقطه» و کاری که باتری انجام میده رو اگر صبر کنید فصل ۲ شیمی دوازدهم، الکتروشیمی و سلول های گالوانی مفصل می خونید.
فعلاً فقط پیشنهاد می کنم همون تعاریف و درسنامه هایی که تو فیزیک دارید رو کلمه به کلمه دقت کنید. مثلاً پتانسیل سر منفی می تونه هم یه عدد مثبت و هم یه عدد منفی باشه. چیزی که مهمه اینه که پتانسیل سر منفی همیشه از سر مثبت کمتره. مثلاً اگر اختلاف پتانسیل ۲۰ باشه و:
۱. سر مثبت پتانسیلش ۲۵ باشه، سر منفی میشه ۵ (۲۰ تا کمتر)
۲. سر مثبت پتانسیلش ۱۰ باشه، سر منفی میشه منفی ۱۰ (۲۰ تا کمتر)
پس «سر منفی» که گفته میشه، در واقع نسبی و مقایسهای هست. در مقایسه با اون یکی سر (سر مثبت). که همیشه باید ازش کمتر باشه. نه اینکه همیشه یه عدد منفیه
در مورد زیست و پتانسیل عمل هم، یه حرف دارم فقط. ویدیو های آقای موقاری رو ببینید. ویدیویی که مربوط به توضیح پتانسیل عمل بود رو ۳ بار دیدم تا کامل برام جا افتاد. البته ارزششو داشت. -
Mehrsa 14
«نحوه ایجاد اختلاف پتانسیل بین دو نقطه» و کاری که باتری انجام میده رو اگر صبر کنید فصل ۲ شیمی دوازدهم، الکتروشیمی و سلول های گالوانی مفصل می خونید.
فعلاً فقط پیشنهاد می کنم همون تعاریف و درسنامه هایی که تو فیزیک دارید رو کلمه به کلمه دقت کنید. مثلاً پتانسیل سر منفی می تونه هم یه عدد مثبت و هم یه عدد منفی باشه. چیزی که مهمه اینه که پتانسیل سر منفی همیشه از سر مثبت کمتره. مثلاً اگر اختلاف پتانسیل ۲۰ باشه و:
پس «سر منفی» که گفته میشه، در واقع نسبی و مقایسهای هست. در مقایسه با اون یکی سر (سر مثبت). که همیشه باید ازش کمتر باشه. نه اینکه همیشه یه عدد منفیه
در مورد زیست و پتانسیل عمل هم، یه حرف دارم فقط. ویدیو های آقای موقاری رو ببینید. ویدیویی که مربوط به توضیح پتانسیل عمل بود رو ۳ بار دیدم تا کامل برام جا افتاد. البته ارزششو داشت.@amin-forouzan
نه نسبتی نداریم
کامل و خوب توضیح دادن منشن شدنم داره -
@amin-forouzan
حالا دور از شوخی و تعارف
اگه نباید منشن کنم بگید که مزاحم نشم -
Sara_R
فقط شوخی بود و خارج از شوخی هم چیزی تو ذهنم نبود و نیست که بخوام دور از شوخی بگم. تعارفی هم نداریم (مگه ۲۰:۳۰ شبکه ۲اعه که بی تعارف حرف بزنیم؟). اگر چیزی بود پیش خودم نگه نمیدارم. مطمئن باشید مستقیم می گم
@amin-forouzan خب خداروشکر
پس دیگ توی هر سوالی منشن میکنم -
سلام وقتتون خوش
خب من هنوزم با پتانسیل اصطکاک دارم دلم میخواد خوب بفهمم و درکش کنم ولی بالا تر از سطح کتاب میشه ممنون میشم اگه اطلاعاتی راجب مرجع پتانسیل اینکه کلا چی باعث بوجود اومدنش میشه دارین بگین مثال کتابو یادآوری دهمو میدونم اما راستش باز حس میکنم گنگه
نیاید منفی باشه عددش؟؟
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیاMehrsa 14
نگاه کن
اتم ها با هم واکنش میدن حالا بعضیا مولکولی و بعضیا یونیترکیب های یونی وقتی محلول شن قابلیت انتقال پیام الکتریکی رو پیدا میکنن یا اینکه رسانا میشن
داخل سلول ها هم همین هست چون کا همونطور که خبر داری سدیم و یک نافلز دیگه وجود داره کی توی آب محلول هستن و باعث جریان الکتریکی در یاخته میشه
من یه کد هایی بت دادم ولی خودمم زیاد خبر ندارم در همین حد میدونم برای اطلاع بیشتر به سایت های معتبر برو
ولی کلیتش همینه فکر کنم
-
سلام وقتتون خوش
نیاید منفی باشه عددش؟؟
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیاMehrsa 14
اگر نوازش رو پیدا کردی لطفا بکنم یه تایپیک که منم با خبر شم
تشکر فراوان -
Mehrsa 14
در مورد زیست و پتانسیل عمل هم، یه حرف دارم فقط. ویدیو های آقای موقاری رو ببینید. ویدیویی که مربوط به توضیح پتانسیل عمل بود رو ۳ بار دیدم تا کامل برام جا افتاد. البته ارزششو داشت. -
Mehrsa 14
نگاه کن
اتم ها با هم واکنش میدن حالا بعضیا مولکولی و بعضیا یونیترکیب های یونی وقتی محلول شن قابلیت انتقال پیام الکتریکی رو پیدا میکنن یا اینکه رسانا میشن
داخل سلول ها هم همین هست چون کا همونطور که خبر داری سدیم و یک نافلز دیگه وجود داره کی توی آب محلول هستن و باعث جریان الکتریکی در یاخته میشه
من یه کد هایی بت دادم ولی خودمم زیاد خبر ندارم در همین حد میدونم برای اطلاع بیشتر به سایت های معتبر برو
ولی کلیتش همینه فکر کنم
Reza Liryaee
خیلی ممنونم -
Mehrsa 14
اگر نوازش رو پیدا کردی لطفا بکنم یه تایپیک که منم با خبر شم
تشکر فراوانReza Liryaee
ببخشید متوجه نشدم
️
-
-
Reza Liryaee
خیلی ممنونمMehrsa 14