تقویت زبان/مکالمه و...
-
سارا M 0
بستگی به خودتون داره
که چه فیلمی بخواید ببینید مثلا بعضیا خیلی صحنه دارن...gomnam gharib ریحانه از تو بعیده وا
-
gomnam gharib ریحانه از تو بعیده وا
@zahra-hamrang
من ندیدم عزیزم
حقیقتش من خواستم ببینم یه روز
هی میزدم جلو یعنی دقیقا یادمه یه روز ۱۰ تا فیلم اصلی رو گرفتم هی میزدم جلو هی میزدم جلو
اخرش پشیمان شدم تصمیم گرفتم اهنگ گوش بدم -
بعد باخودم گفتم انیمیشن دانلود کنم
angry birds رو ریختم افتضاح بود همون نیم ساعت اول پاکش کردم
پاندای کنگ فوکار رو ریختم اونم نیم ساعت اول پاک کردم خوشم نمیاد از این برنامه ها -
سارا M 0 در تقویت زبان/مکالمه و... گفته است:
amirmohammad shakeri
ممنونم، میخونمش حتما.و یه چیز دیگه. یه سری گرامر های پرکاربرد و مهم مثل clause ها ، انواع tense ها ، جملات شرطی و چیزایی که میبینید زیاد به کار میره تو محاوره ولی بلد نیستی رو میتونی از طریق یوتیوب بگیری
من هنوزم که هنوزه خیلی وقتا برای یه گرامر میرم یوتیوب
یه چنل فارسی هم اول اسم با f شروع میشه تو یوتیوب هست مدرس اصلیش یه دختری با موهای سیاه به اسم میسا هست ، اون خیلی کاربرد داره
amirmohammad shakeri
Fara zaban -
سلام
ی سوال دارم در رابطه با یادگیری زبان
اولا اینکه اصلاااا و به هیچ عنوان مدرسه رو در نظر نگیرید ، فرض کنید ی نفر که مدرسه هم نداره میخواد زبان یاد بگیره با روشِ متن خوانی و افزایش دایره لغات و مکالمه تمرین کنه برای برقراري ارتباط(هدفش کلا تقویت مکالمه باشه و مثلا ی فیلم زبان اصل ببینه متوجه شه و یا بلد باشه چطور بنویسه)
خب حالا سوالم اینه که اشکال نداره ک گرامر رو نخونه؟!!
خودم الان زبانم خوبه، متوسطه ، وقتی ی داستان انگلیسی میخونم متوجه میشم، یا کلا بعضی مکالمه هارو هم همین طور.
الان از چن نفر که راهنمایی گرفتم گفتن اصلا وقت نذار برای گرامر، خودمم نظرم همینه، ولی میخوام مطمعن شم که بعدا یهو برا مکالمه سوتی ندم
و اینکه منم آدمیم که یا خیلی عالی باید روی ی چیزی وقت بذارم یا اصلا وقت نذارم، پس قطعا به یه نگاه کردن و تورق و فلان و... برای گرامر راضی نمیشم، باید تکلیفم روشن شه که برای گرامر وقت و انرژی بذارم یا نه!
پ.ن: بچه ها دستور زبان دیگه صفرم نیستمگرامر های اصلی و پرکاربرد رو میدونم تقریبا
مثلا زمان گذشته و حال ساده باشه یا استمراری و آینده و... میتونم تشخیص بدم و قشنگ میفهمم برای ترجمه کردن یا مکالمه، یا ی کلمه جمع باشه و.......
ولی خب تخصصی تر نه. میخوام بقیه رو خودم با خوندن زیاد داستان و فیلم و... متوجه شم.
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید:))
@تجربیا @انسانیا @دانش-آموزان-آلاءسارا M 0
من اینجا در مورد انگلیسی آمریکایی حرف میزنم.کلا نمیشه از چیزی فاکتور گرفت. توی یادگیری زبان تمام چیزها مهمه و باید وقت بذاری. حالا که میگی میخوای مکالمه رو تقویت بکنی و سمت آکادمیک نری پس باید لغات و اصطلاحات محاوره ای بخونی نه اینکه از یکی از قسمت های مهم هر زبانی فاکتور بگیری. مثل اینه که بگی من میخوام شمع درست کنم اما قالب ندارم. خب طبیعتا نمیشه.
ببین توی محاوره کلا فرق داره، کاربرد گرامر اونقدر شدید نیست اگه یه چیزی اشتباه بگی درک میکنن اما خب کمتر نیتیو-طوره. باید ضرب المثلا و اصطلاحات و کالوکیشن ها و ... رو خوب خوب یاد بگیری و هی خودت رو بروز کنی ( که البته کسی که میخواد آکادمیک هم بخونه همین کارها رو هم کم و بیش انجام میده. )
و چیز دیگه ای که هست حتی تلفظ کلمات موقع محاوره فرق میکنه یه مثال اینکه T رو یه جورایی حذف میکنن آخر کلمه ها و جمله ها اما توی یه محیط رسمی وقتی حرف میزنی این کارها رو نمیکنی.
تلفظ هم خیلی زیاد تاثیر داره هرچی قوانین تلفظ رو یادبگیری راحت تر میتونی از پس لسنینگ ها بربیای (البته هیچ وقت نمیتونیم کامل مثل خودشون تلفظ کنیم اما تا حدود خوبی امکانش هست.)
-
سارا M 0
من اینجا در مورد انگلیسی آمریکایی حرف میزنم.کلا نمیشه از چیزی فاکتور گرفت. توی یادگیری زبان تمام چیزها مهمه و باید وقت بذاری. حالا که میگی میخوای مکالمه رو تقویت بکنی و سمت آکادمیک نری پس باید لغات و اصطلاحات محاوره ای بخونی نه اینکه از یکی از قسمت های مهم هر زبانی فاکتور بگیری. مثل اینه که بگی من میخوام شمع درست کنم اما قالب ندارم. خب طبیعتا نمیشه.
ببین توی محاوره کلا فرق داره، کاربرد گرامر اونقدر شدید نیست اگه یه چیزی اشتباه بگی درک میکنن اما خب کمتر نیتیو-طوره. باید ضرب المثلا و اصطلاحات و کالوکیشن ها و ... رو خوب خوب یاد بگیری و هی خودت رو بروز کنی ( که البته کسی که میخواد آکادمیک هم بخونه همین کارها رو هم کم و بیش انجام میده. )
و چیز دیگه ای که هست حتی تلفظ کلمات موقع محاوره فرق میکنه یه مثال اینکه T رو یه جورایی حذف میکنن آخر کلمه ها و جمله ها اما توی یه محیط رسمی وقتی حرف میزنی این کارها رو نمیکنی.
تلفظ هم خیلی زیاد تاثیر داره هرچی قوانین تلفظ رو یادبگیری راحت تر میتونی از پس لسنینگ ها بربیای (البته هیچ وقت نمیتونیم کامل مثل خودشون تلفظ کنیم اما تا حدود خوبی امکانش هست.)
-
س سارا M 0 marked this topic as a question on
-
س سارا M 0 has marked this topic as solved on
-
سارا M 0 سلام
بستگی به سطح و هدف تون داره
اگر من بودم و گرامر کتاب درسی را کار کرده بودم تا کنکور روی افزایش دایره لغات و متن خوانی کار میکردم که برای کنکورم هم مفید باشه
اگر وقت بیشتری بود بعد گرامر بالاتر از سطح کنکور را در اولویت های بعدی میذاشتم -
سارا M 0 سلام
بستگی به سطح و هدف تون داره
اگر من بودم و گرامر کتاب درسی را کار کرده بودم تا کنکور روی افزایش دایره لغات و متن خوانی کار میکردم که برای کنکورم هم مفید باشه
اگر وقت بیشتری بود بعد گرامر بالاتر از سطح کنکور را در اولویت های بعدی میذاشتم