منبع
-
gomnam gharib سلام ابجی اوم ببین من جزوه دارم از دبیرم کلاس میرم فیزیک چون
جزوه رو میخونم و تست میزنم کتاب رو اصلا نمیخونم جز برای امتحان حالا شما الان چون از اول نکته برداری نکردی برات طول میشکه برای همین یکم طول میکشه ولی روبه رو بری خیلی وقت نمیبره
ببین کدوم درسنامه رو میخونی مسلط میشی خوب بعد اونو قشنگ بخون بعد برو تست بزن@yasin-sheibak
اتفاقا نکته برداری کردم ازاول
ولی خب دوست ندارم فقط نکته برداریا رو بخونم -
دهم گودرزی جدید تر هست برید ببینید اگه خوب هست پیش برید مهم این هست که با کدوم راحت تر یاد میگیرید
و این خیلی مهم هست که چند منبع نداشته باشید برای درسنامه مخصوصا شیمی رو -
@yasin-sheibak
سلام
خب منم جزوه دارم
ولی واسه درسای تخصصی مخصوصا زیست ک شیمی و فیزیک تو اینکه ازکدوم بخونم میخورم به بن بستgomnam gharib من به شخصه زیست رو کتاب کمک اموزشی درسنامه میخونم تست میزنم
شیمی متن کتاب رو میخونم بعد تست میزنم
فیزیک جزوه دارم
ریاضی هم یکم تشریحی بعدش سمت تست میرم(البته خیلی نمیزنم) -
gomnam gharib سلام ابجی اوم ببین من جزوه دارم از دبیرم کلاس میرم فیزیک چون
جزوه رو میخونم و تست میزنم کتاب رو اصلا نمیخونم جز برای امتحان حالا شما الان چون از اول نکته برداری نکردی برات طول میشکه برای همین یکم طول میکشه ولی روبه رو بری خیلی وقت نمیبره
ببین کدوم درسنامه رو میخونی مسلط میشی خوب بعد اونو قشنگ بخون بعد برو تست بزن@yasin-sheibak داداش شما کتاب میخونی ؟ من کتابام رو همون روز ک میگیرم بای بای . اتیش مخصوصا تخصصی ها .
-
@yasin-sheibak داداش شما کتاب میخونی ؟ من کتابام رو همون روز ک میگیرم بای بای . اتیش مخصوصا تخصصی ها .
مجتبی ازاد
خیلی اشتباه میکنی شما
تمااآم معلما میگن اول کتاب اول کتاب -
@yasin-sheibak داداش شما کتاب میخونی ؟ من کتابام رو همون روز ک میگیرم بای بای . اتیش مخصوصا تخصصی ها .
مجتبی ازاد فقط برای اینکه مدرسه از رو کتاب میپرسن هرچی هست و نیست بعدشم ما حفظیه همه چی
-
@آرمان-میرانی دهمی هستن
@yasin-sheibak میدونم قسمت دهم جدا هست که میشه استفاده کرد
-
@yasin-sheibak
اتفاقا نکته برداری کردم ازاول
ولی خب دوست ندارم فقط نکته برداریا رو بخونمgomnam gharib نه نه ببین تو نکته برداری کردی و تموم شده
ببین کدوم درسنامه کامل تره بخون بعد نکته هایی که از چندتا جزوه و کتاب استخراج کردی رو بخون -
@yasin-sheibak میدونم قسمت دهم جدا هست که میشه استفاده کرد
@آرمان-میرانی عه؟
-
@آرمان-میرانی عه؟
@yasin-sheibak برای سال بعد تغییر رشته میدی یا ن ؟
-
@yasin-sheibak برای سال بعد تغییر رشته میدی یا ن ؟
مجتبی ازاد نه بابا تجربی میمونم
-
من از
دونفرشون طراح سوال قلمچی هستن
دونفر استاد دانشگاه
دونفر مشاور
یک دبیر
پرسیدم راجع به اینکه از کتاب بخونم یا درسنامه
همشون گفتن اوا کتاب
گفتن کنکور از کتابه ولی پیچیده تر
گفتن جوری بخون کتابو که قورتش بدی یعنی فکرکنی این فصل کتاب قراره پاره بشه -
مجتبی ازاد دهم وقت دارن باید اول کتاب رو یاد داشته باشن بعد برن تست بزنن هرچند ما هم همینطور باید باشه اما وقت کمه نمیریم سمتش
-
مجتبی ازاد نه بابا تجربی میمونم
@yasin-sheibak حیف استعدادت . تو کریپتو کارنسی علم می افزودی دانشگاه یک گیم متاورسی میزدی . هی
-
من از
دونفرشون طراح سوال قلمچی هستن
دونفر استاد دانشگاه
دونفر مشاور
یک دبیر
پرسیدم راجع به اینکه از کتاب بخونم یا درسنامه
همشون گفتن اوا کتاب
گفتن کنکور از کتابه ولی پیچیده تر
گفتن جوری بخون کتابو که قورتش بدی یعنی فکرکنی این فصل کتاب قراره پاره بشهgomnam gharib اوهوم
-
@yasin-sheibak حیف استعدادت . تو کریپتو کارنسی علم می افزودی دانشگاه یک گیم متاورسی میزدی . هی
مجتبی ازاد مطمئن باش اونارو هم ول نمیکنم کار دومم اینا هست در اینده
-
مجتبی ازاد
تجربی هم خیلی استعداد میخواد -
مجتبی ازاد دهم وقت دارن باید اول کتاب رو یاد داشته باشن بعد برن تست بزنن هرچند ما هم همینطور باید باشه اما وقت کمه نمیریم سمتش
@آرمان-میرانی اصن کتاب مطلب خاصی نداره ک :|
-
مجتبی ازاد
تجربی هم خیلی استعداد میخوادgomnam gharib امروز 8 ساعت زیست خوندم دارم میمرم از خستگی
-
@آرمان-میرانی اصن کتاب مطلب خاصی نداره ک :|
مجتبی ازاد بستگی به درس اش داره