28 روز شکرگزاری
-
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
همونجور که از اسم تاپیک پیداست میخوایم 28 روز شکرگزاری انجام بدیم (براساس کتاب معجزه شکرگزاری)
%(#ff0062)[چی شد که تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم؟]
امروز داشتم درباره ترس ها و مشکلات زندگیم با خواهرم صحبت میکردم که این کتاب رو به من پیشنهاد داد و درباره تاثیرات مثبتی که براش داشته توضیح داد.
(بهش میگم که بیاد و اگه تونست به سوالاتتون درباره این کتاب جواب بده)
بعد نظرات افراد مختلف رو هم خوندم.
بخشی از نظرات:- سلام واقعاخییییییییلی عالیه،زندگی انسان روکاملاعوض میکنه ومعجزات خداروحتماحتماتوزندگیش ادم میبنه وحس ارامش خیلی خوبی به انسان داده میشه ،بی نهایت تاثیرگذاره
- من رو از خودکشی نجات داد.
- تا روز 15 ام تغییر زیادی رو تو زندگیم احساس کردم خیلی عالیههه واقعا متشکرممم
این شد که منم مشتاق شدم که این کار رو انجام بدم و گفتم چه بهتر که شما هم اگه دوست داشتید با ما همراه بشید.....
%(#00ff0d)[توضیحاتی درباره کتاب:]
-
اکثرا افراد بابت نعمت هایی که در زندگی شان دارند هیچ گاه خدا را شکر نمی کنند و از این موضوع اطلاعی ندارند که زمانی که خداوند را بابت نعمت هایش شکر کنند چه معجزه ای در زندگی شان اتفاق می افتد. بخاطر نعمت هایی که در زندگی تان دارید از خداوند سپاسگزار باشید حتی نعمت های کوچک تا نعمتهای بزرگ و بیشتری را جذب کنید.
دراین کتاب تمرینات ساده ای هست و هر روز شما باید یک تمرین را انجام دهید و نتیجه فوق العاده ای را می گیرید زمانی که این تمرینات را انجام می دهید خودتان هم متوجه تغییراتی در زندگی تان می شوید . در این کتاب، راندا برن به شما نشان می دهد که چطور می توانید با شکرگزاری واقعی اعجاز را وارد زندگی خود کنید. -
کتاب: معجزه شکرگزاری
نویسنده: راندا برن
نحوه کار به این صورته که هرشب صوت روز بعد رو اینجا میذارم که گوشش بدید (صبح هم میشه گوش داد) که فردا صبحش اون کار هایی رو که گفته رو انجام بدید و بعد از اینکه انجام دادید در این تاپیک اعلام کنید که انجام دادید
با صدای: فرزان بهنام
و خوش حال میشم اگه در این مدت تاثیری در روند زندگیتون داشت یا داشته نظرتون رو بگید.
موفق باشید
یاعلی
-
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
همونجور که از اسم تاپیک پیداست میخوایم 28 روز شکرگزاری انجام بدیم (براساس کتاب معجزه شکرگزاری)
%(#ff0062)[چی شد که تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم؟]
امروز داشتم درباره ترس ها و مشکلات زندگیم با خواهرم صحبت میکردم که این کتاب رو به من پیشنهاد داد و درباره تاثیرات مثبتی که براش داشته توضیح داد.
(بهش میگم که بیاد و اگه تونست به سوالاتتون درباره این کتاب جواب بده)
بعد نظرات افراد مختلف رو هم خوندم.
بخشی از نظرات:- سلام واقعاخییییییییلی عالیه،زندگی انسان روکاملاعوض میکنه ومعجزات خداروحتماحتماتوزندگیش ادم میبنه وحس ارامش خیلی خوبی به انسان داده میشه ،بی نهایت تاثیرگذاره
- من رو از خودکشی نجات داد.
- تا روز 15 ام تغییر زیادی رو تو زندگیم احساس کردم خیلی عالیههه واقعا متشکرممم
این شد که منم مشتاق شدم که این کار رو انجام بدم و گفتم چه بهتر که شما هم اگه دوست داشتید با ما همراه بشید.....
%(#00ff0d)[توضیحاتی درباره کتاب:]
-
اکثرا افراد بابت نعمت هایی که در زندگی شان دارند هیچ گاه خدا را شکر نمی کنند و از این موضوع اطلاعی ندارند که زمانی که خداوند را بابت نعمت هایش شکر کنند چه معجزه ای در زندگی شان اتفاق می افتد. بخاطر نعمت هایی که در زندگی تان دارید از خداوند سپاسگزار باشید حتی نعمت های کوچک تا نعمتهای بزرگ و بیشتری را جذب کنید.
دراین کتاب تمرینات ساده ای هست و هر روز شما باید یک تمرین را انجام دهید و نتیجه فوق العاده ای را می گیرید زمانی که این تمرینات را انجام می دهید خودتان هم متوجه تغییراتی در زندگی تان می شوید . در این کتاب، راندا برن به شما نشان می دهد که چطور می توانید با شکرگزاری واقعی اعجاز را وارد زندگی خود کنید. -
کتاب: معجزه شکرگزاری
نویسنده: راندا برن
نحوه کار به این صورته که هرشب صوت روز بعد رو اینجا میذارم که گوشش بدید (صبح هم میشه گوش داد) که فردا صبحش اون کار هایی رو که گفته رو انجام بدید و بعد از اینکه انجام دادید در این تاپیک اعلام کنید که انجام دادید
با صدای: فرزان بهنام
و خوش حال میشم اگه در این مدت تاثیری در روند زندگیتون داشت یا داشته نظرتون رو بگید.
موفق باشید
یاعلی
Hhh Hh سلام خیلی عالیه واقعا مشتاق شدم بخونم.
ولی کو وقت؟:|
-
Hhh Hh سلام خیلی عالیه واقعا مشتاق شدم بخونم.
ولی کو وقت؟:|
mahsaaa rezaeee
سلام
وقت زیادی ازت نمیگیره(هرروز ۱۰_۱۵ دقیقه)
البته بغیر از ویس اولی ک طولانیه(چون شامل پیشگفتاره. که اگه وقتت خیلییی کمه میتونی ده دقیقه آخرش رو گوش بدی)
به صورت صوتی هرروز میزارم اینجا(روز اول رو گذاشتم) -
mahsaaa rezaeee
سلام
وقت زیادی ازت نمیگیره(هرروز ۱۰_۱۵ دقیقه)
البته بغیر از ویس اولی ک طولانیه(چون شامل پیشگفتاره. که اگه وقتت خیلییی کمه میتونی ده دقیقه آخرش رو گوش بدی)
به صورت صوتی هرروز میزارم اینجا(روز اول رو گذاشتم)Hhh Hh
حتما سر فرصت
ممنونم -
Hhh Hh
حتما سر فرصت
ممنونمmahsaaa rezaeee
خواهش میکنم -
یادم رفت اضافه کنم
بچه هایی که اعتبار کافی برای پیام دادن ندارن هم میتونن تاپیک رو ببینن و از محتواش استفاده کنن و در صورت نیاز میتونن با لایک کردن واکنششون رو نشون بدن(اگه دوست داشتن)
موفق باشید
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 -
H Hhh Hh این تاپیک را در ارجاع داد
-
-
این صوت چون علاوه بر تمارین روز اول پیشگفتار هم توش گفته شده طولانیه
صوت های روز های بعد کوتاه تر هستن(حدااکثر ۱۰دقیقه)
صوت پیشگفتار + روز اول
مدت: ۳۵:۳۶
-
خیلی خوبه منم سعی میکنم از حالا به بعد استفاده کنم
-
خیلی خوبه منم سعی میکنم از حالا به بعد استفاده کنم
-
Hhh Hh سپاس
-
این صوت چون علاوه بر تمارین روز اول پیشگفتار هم توش گفته شده طولانیه
صوت های روز های بعد کوتاه تر هستن(حدااکثر ۱۰دقیقه)
صوت پیشگفتار + روز اول
مدت: ۳۵:۳۶
-
@f-seif-0
اگه امروز روز اولت بود
پس روز دومت میشه فردا
هر کدوم از تمرین ها در یک روز انجام میشه -
-
سلام منم هستم البته یکم ازتون جلو ترم ولی با شما میام یکم شل گرفتم.
یه پیشنهاد: اون ده تا نعمت های روزانه رو بفرستیم هر روز اینجا خوب میشه به نظرم. -
سلااااام منم هستم