ساعت مطالعه بسیار کم
-
سلام
بچه ها میشه لطفاً اگر کسی راهنمایی داره بهم بگه من خیلی با ساعت مطالعه مشکل دارم . بشدت پایینه و افتضاح هیچ جوره هم زیاد نمیشه ممنون میشم کمک کنید -
-
سلام
بچه ها میشه لطفاً اگر کسی راهنمایی داره بهم بگه من خیلی با ساعت مطالعه مشکل دارم . بشدت پایینه و افتضاح هیچ جوره هم زیاد نمیشه ممنون میشم کمک کنیدMorad Morady سلام روزبخیر
راستش توضیح ندادی به چه دلیل
مثلا بعضی وقتا سرگرم گوشی میشی یا حوصلت نمیگیره بخونی و بعد نیم ساعت یا یه ساعت خوندن جمع میکنی میزاری کنار؟
به هرحال سعی کن اگه حوصلت نمیگیره، مثلا امروز یه ساعت خوندی
فردا خودت رو مجبور کنی که من باید نیم ساعت بیشتر از دیروز بخونم و هرجور شده پایبند باش بهش
و اینکه یه هدف مشخص کن که به خاطر علاقه به اون هدف ذوق داشته باشی برا خوندن مطالب بیشتر که نتیجه بهتری بگیریاگه گوشی مزاحمه سعی کن نرم افزار هایی که باعث میشه درس نخونی رو پاک کن
مثلا اینستا یا تل و...
بعد یه مدت عادت میکنی
مثلا خودم بدون تل اصلا نمیتونستم دووم بیارم اما الان سه چهار ماهه اصلا بازش هم نکردم
موفق باشی -
Morad Morady سلام روزبخیر
راستش توضیح ندادی به چه دلیل
مثلا بعضی وقتا سرگرم گوشی میشی یا حوصلت نمیگیره بخونی و بعد نیم ساعت یا یه ساعت خوندن جمع میکنی میزاری کنار؟
به هرحال سعی کن اگه حوصلت نمیگیره، مثلا امروز یه ساعت خوندی
فردا خودت رو مجبور کنی که من باید نیم ساعت بیشتر از دیروز بخونم و هرجور شده پایبند باش بهش
و اینکه یه هدف مشخص کن که به خاطر علاقه به اون هدف ذوق داشته باشی برا خوندن مطالب بیشتر که نتیجه بهتری بگیریاگه گوشی مزاحمه سعی کن نرم افزار هایی که باعث میشه درس نخونی رو پاک کن
مثلا اینستا یا تل و...
بعد یه مدت عادت میکنی
مثلا خودم بدون تل اصلا نمیتونستم دووم بیارم اما الان سه چهار ماهه اصلا بازش هم نکردم
موفق باشیعباس زنگارکی
ممنون -
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد