سلام.الان دومین باره دارم اینو مینویسم من جزوات دوره ی ریاضی آقای لکستانی پایه دهم رو اوایل آبان ماه خریداری کردم ولی فقط شامل فصل و اول و قسمتای ابتدایی فصل دوم هستش و ادامه ی جزوه ی فصل دوم و همچنین جزوه ی نکته و تست رو نداره/چند روزه منتظرم ولی باز همونه لطفا پیگیری کنید کل برنامه هام به هم ریخته.لطفاااا پیگیری کنید واقعا احتیاج دارم.
سلام بچهها 🐤
من یه فیلم رایگان از آریان حیدری درباره مثلثات دیدم و توی مبحث معادلات مثلثاتی از ۴ تا استراتژی فقط مورد اولو گفت. میشه لطفا اگه کسی یادشون داره یا فیلمشو داره برام بفرسته 🙇🏻
1686469580573-1155901903.jpg
16864696811181879947554.jpg
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
سلام خدمت دوستان عزیز آلایی و مدیران محترم آلا
یه سوال ، چرا جزوه آقای صدری که توی سایت گذاشتید با جزوه توی فیلم ها فرق میکنه ! جزوه ای که توی فیلم ها هستش جا برای نوشتن و حل مسئله داره ولی جزوه ای که توی سایت قرار دادید خیلی خیلی جا کم داره . میشه این مورد رو درست کنید لطفا. ممنون
توی سایت هم تیکت دادم 😁
sohrab
@administrators
M.an
جزوه کامل ریاضی آقای امینی
-
mohadeseh.m.m در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
sovereign1 سلامشرمنده من متاسفانه اینترنتم خیلی خیلی داغونه نتونستم جزوات رو بفرستم ولی واسه استاد امینی فرد تو تلگرام فرستادم میتونید ازشون بگیرید اگه خوب بودن در اختیار دوستان قرار دهید متشکرم از شما و بقیه دوستان HossEin freedom @administrators Alizadeh.M @dr-sobhan
دستتون درد نکنه
-
sovereign1 سلامشرمنده من متاسفانه اینترنتم خیلی خیلی داغونه نتونستم جزوات رو بفرستم ولی واسه استاد امینی فرد تو تلگرام فرستادم میتونید ازشون بگیرید اگه خوب بودن در اختیار دوستان قرار دهید متشکرم از شما و بقیه دوستان HossEin freedom @administrators Alizadeh.M @dr-sobhan
خواهش میکنم
اشکالی نداره
ممنون
آره حجم فایلها بالاست و آپلودش خیلی زمانبره:) -
-
@dr-sobhan http://uupload.ir/files/s6le_20171005_133630.jpg
این سوال ببخشید.وقتی میگه جواب نداره خب نداره دیگه!چرا جواب داره؟ -
elhame.H در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
@dr-sobhan http://uupload.ir/files/s6le_20171005_133630.jpg
این سوال ببخشید.وقتی میگه جواب نداره خب نداره دیگه!چرا جواب داره؟فکر کنم کلا اشتباهه ! متقاطع بودن یا موازی بودن رو از |A|بدست میاد بعد از اون معادله ای ک اون نوشته میشه نتیجه گرفت ک موازیان یا منطبق !!! فیلما رو نگاه نمیکنید ؟
-
elhame.H در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
@dr-sobhan چرا فیلم ماتریس و دیدم.ولی این جزوه معلممه نمیفهمم این سوالو
کاملا اشتباه گفته معلمت !!!
ببخشید میتونم بپرسم چرا اینقدر شما جلو اید ؟ چون الان همه رو احتمال و آمارن :| -
mohadeseh.m.m کانال دارن اقای امینی؟اگ دارن ادرسو بگید ب منم
-
@dr-sobhan دوباره سلام. من ریاضیم ضعیفه. نمیدونم چجوری بخونمش.اولین باری ک تدریس استاد امینیو دیدم امیدوار شدم واقعن.برا اولین بار یاد گرفتم ریاضیو.یادگیریم تقریبن ب ۶۰ ۷۰% میرسه.. ولی اصن تست ریاضی میبینم حالت تهوع بم دست میده.میریزم بهم. اصن اعتماد ب نفسم صفرمیشه! حتی اگ بتونمم حلش کنم ی چیز ته ذهنم میگه ک اگ ی سوال دگ باشه نمیتونم حل کنم. راهکار بدید لطفننمیتونم خالی بزارم ریاضیو چون خیلی میکشونه پایین رتبمو. اگ میدونید چ مباحثی مناسبه برا یکی مثه من بگید ک بتونم همونارو حداقل کارکنم. لطفن هرچیزی ک میدونید ک میتونه بهم کمک کنه بگید.طولانی شد.ببخشید.
-
Alizadeh.M در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
@dr-sobhan دوباره سلام. من ریاضیم ضعیفه. نمیدونم چجوری بخونمش.اولین باری ک تدریس استاد امینیو دیدم امیدوار شدم واقعن.برا اولین بار یاد گرفتم ریاضیو.یادگیریم تقریبن ب ۶۰ ۷۰% میرسه.. ولی اصن تست ریاضی میبینم حالت تهوع بم دست میده.میریزم بهم. اصن اعتماد ب نفسم صفرمیشه! حتی اگ بتونمم حلش کنم ی چیز ته ذهنم میگه ک اگ ی سوال دگ باشه نمیتونم حل کنم. راهکار بدید لطفننمیتونم خالی بزارم ریاضیو چون خیلی میکشونه پایین رتبمو. اگ میدونید چ مباحثی مناسبه برا یکی مثه من بگید ک بتونم همونارو حداقل کارکنم. لطفن هرچیزی ک میدونید ک میتونه بهم کمک کنه بگید.طولانی شد.ببخشید.
دوست عزیز من کامل براتون توضیح میدم و میگم چیکار کنید.. اصلا و ابدا نگران نباشید ... فقط اگه ممکنه همین سوال رو تو تاپیک زیر بفرستید ک بقیه دوستان هم بتونن استفاده کنن چون این تاپیک برای جزوهست و اونجا این طور مسائل رو برسی میکنیم
http://forum.alaatv.com/topic/4272/صفر-تا-صد-ریاضیه-تجربی/77 -
@dr-sobhan چشم حتمن. ممنونم ازتون
-
این پست پاک شده!
-
Alizadeh.M @ketabsandewich
-
Alizadeh.M کانال تلگرام استاد امینی @ketabsandewich
-
@dr-sobhan بنزین ۲۵ پیوند داره
-
@dr-sobhan بنزین ۲۵ پیوند داره
چرا اینقدر جلو تر از آزمونید شما ؟ -
@dr-sobhan جلوتر نیستم داشتم جزوه واکنش های حفظی رو مینوشتم دیوونگی کردم حالا تست های استوکیومتری رو ننوشتم اعصابم خرابه