سلام.الان دومین باره دارم اینو مینویسم من جزوات دوره ی ریاضی آقای لکستانی پایه دهم رو اوایل آبان ماه خریداری کردم ولی فقط شامل فصل و اول و قسمتای ابتدایی فصل دوم هستش و ادامه ی جزوه ی فصل دوم و همچنین جزوه ی نکته و تست رو نداره/چند روزه منتظرم ولی باز همونه لطفا پیگیری کنید کل برنامه هام به هم ریخته.لطفاااا پیگیری کنید واقعا احتیاج دارم.
سلام بچهها 🐤
من یه فیلم رایگان از آریان حیدری درباره مثلثات دیدم و توی مبحث معادلات مثلثاتی از ۴ تا استراتژی فقط مورد اولو گفت. میشه لطفا اگه کسی یادشون داره یا فیلمشو داره برام بفرسته 🙇🏻
1686469580573-1155901903.jpg
16864696811181879947554.jpg
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
سلام خدمت دوستان عزیز آلایی و مدیران محترم آلا
یه سوال ، چرا جزوه آقای صدری که توی سایت گذاشتید با جزوه توی فیلم ها فرق میکنه ! جزوه ای که توی فیلم ها هستش جا برای نوشتن و حل مسئله داره ولی جزوه ای که توی سایت قرار دادید خیلی خیلی جا کم داره . میشه این مورد رو درست کنید لطفا. ممنون
توی سایت هم تیکت دادم 😁
sohrab
@administrators
M.an
جزوه کامل ریاضی آقای امینی
-
@dr-sobhan دوباره سلام. من ریاضیم ضعیفه. نمیدونم چجوری بخونمش.اولین باری ک تدریس استاد امینیو دیدم امیدوار شدم واقعن.برا اولین بار یاد گرفتم ریاضیو.یادگیریم تقریبن ب ۶۰ ۷۰% میرسه.. ولی اصن تست ریاضی میبینم حالت تهوع بم دست میده.میریزم بهم. اصن اعتماد ب نفسم صفرمیشه! حتی اگ بتونمم حلش کنم ی چیز ته ذهنم میگه ک اگ ی سوال دگ باشه نمیتونم حل کنم. راهکار بدید لطفننمیتونم خالی بزارم ریاضیو چون خیلی میکشونه پایین رتبمو. اگ میدونید چ مباحثی مناسبه برا یکی مثه من بگید ک بتونم همونارو حداقل کارکنم. لطفن هرچیزی ک میدونید ک میتونه بهم کمک کنه بگید.طولانی شد.ببخشید.
-
Alizadeh.M در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
@dr-sobhan دوباره سلام. من ریاضیم ضعیفه. نمیدونم چجوری بخونمش.اولین باری ک تدریس استاد امینیو دیدم امیدوار شدم واقعن.برا اولین بار یاد گرفتم ریاضیو.یادگیریم تقریبن ب ۶۰ ۷۰% میرسه.. ولی اصن تست ریاضی میبینم حالت تهوع بم دست میده.میریزم بهم. اصن اعتماد ب نفسم صفرمیشه! حتی اگ بتونمم حلش کنم ی چیز ته ذهنم میگه ک اگ ی سوال دگ باشه نمیتونم حل کنم. راهکار بدید لطفننمیتونم خالی بزارم ریاضیو چون خیلی میکشونه پایین رتبمو. اگ میدونید چ مباحثی مناسبه برا یکی مثه من بگید ک بتونم همونارو حداقل کارکنم. لطفن هرچیزی ک میدونید ک میتونه بهم کمک کنه بگید.طولانی شد.ببخشید.
دوست عزیز من کامل براتون توضیح میدم و میگم چیکار کنید.. اصلا و ابدا نگران نباشید ... فقط اگه ممکنه همین سوال رو تو تاپیک زیر بفرستید ک بقیه دوستان هم بتونن استفاده کنن چون این تاپیک برای جزوهست و اونجا این طور مسائل رو برسی میکنیم
http://forum.alaatv.com/topic/4272/صفر-تا-صد-ریاضیه-تجربی/77 -
@dr-sobhan چشم حتمن. ممنونم ازتون
-
این پست پاک شده!
-
Alizadeh.M @ketabsandewich
-
Alizadeh.M کانال تلگرام استاد امینی @ketabsandewich
-
@dr-sobhan بنزین ۲۵ پیوند داره
-
mohadeseh.m.m در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
@dr-sobhan بنزین ۲۵ پیوند داره
چرا اینقدر جلو تر از آزمونید شما ؟ -
@dr-sobhan جلوتر نیستم داشتم جزوه واکنش های حفظی رو مینوشتم دیوونگی کردم حالا تست های استوکیومتری رو ننوشتم اعصابم خرابه
-
@dr-sobhan جلوتر نیستم داشتم جزوه واکنش های حفظی رو مینوشتم دیوونگی کردم حالا تست های استوکیومتری رو ننوشتم اعصابم خرابه
تموم شد جزوه واکنش های حفظیتون ؟
-
@dr-sobhan اره همه رو نوشتم
-
-
@dr-sobhan شلخته نوشتم ها
-
@dr-sobhan من نمیتونم اینجا بفرستم هرکاری هم کردم یاد نگرفتم
-
mohadeseh.m.m
ایراد نداره بهتون میگم چطوریه !شما اول عکسا رو بگیرید بعد بهم بگید بهتون بگم -
@dr-sobhan چطوری بفرستم اگه خوشتون اومد استفاده کنید منم دوست دارم بهتون کمک کنم
-
@dr-sobhan چطوری بفرستم اگه خوشتون اومد استفاده کنید منم دوست دارم بهتون کمک کنم
میتونید و یه سایت دیگه آپ کنید لینک رو بفرستید اینجا !
-
@dr-sobhan سر در نمیارم
-