جزوه کامل ریاضی آقای امینی
-
@dr-sobhan دوباره سلام. من ریاضیم ضعیفه. نمیدونم چجوری بخونمش.اولین باری ک تدریس استاد امینیو دیدم امیدوار شدم واقعن.برا اولین بار یاد گرفتم ریاضیو.یادگیریم تقریبن ب ۶۰ ۷۰% میرسه.. ولی اصن تست ریاضی میبینم حالت تهوع بم دست میده.میریزم بهم. اصن اعتماد ب نفسم صفرمیشه! حتی اگ بتونمم حلش کنم ی چیز ته ذهنم میگه ک اگ ی سوال دگ باشه نمیتونم حل کنم. راهکار بدید لطفن
نمیتونم خالی بزارم ریاضیو چون خیلی میکشونه پایین رتبمو. اگ میدونید چ مباحثی مناسبه برا یکی مثه من بگید ک بتونم همونارو حداقل کارکنم. لطفن هرچیزی ک میدونید ک میتونه بهم کمک کنه بگید.طولانی شد.ببخشید.
-
@mohadeseh-m-m کانال دارن اقای امینی؟اگ دارن ادرسو بگید ب منم
@alizadeh-m @ketabsandewich
-
@dr-sobhan چشم حتمن. ممنونم ازتون
@alizadeh-m کانال تلگرام استاد امینی @ketabsandewich
-
@alizadeh-m در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
@dr-sobhan دوباره سلام. من ریاضیم ضعیفه. نمیدونم چجوری بخونمش.اولین باری ک تدریس استاد امینیو دیدم امیدوار شدم واقعن.برا اولین بار یاد گرفتم ریاضیو.یادگیریم تقریبن ب ۶۰ ۷۰% میرسه.. ولی اصن تست ریاضی میبینم حالت تهوع بم دست میده.میریزم بهم. اصن اعتماد ب نفسم صفرمیشه! حتی اگ بتونمم حلش کنم ی چیز ته ذهنم میگه ک اگ ی سوال دگ باشه نمیتونم حل کنم. راهکار بدید لطفن
نمیتونم خالی بزارم ریاضیو چون خیلی میکشونه پایین رتبمو. اگ میدونید چ مباحثی مناسبه برا یکی مثه من بگید ک بتونم همونارو حداقل کارکنم. لطفن هرچیزی ک میدونید ک میتونه بهم کمک کنه بگید.طولانی شد.ببخشید.
دوست عزیز من کامل براتون توضیح میدم و میگم چیکار کنید.. اصلا و ابدا نگران نباشید ... فقط اگه ممکنه همین سوال رو تو تاپیک زیر بفرستید ک بقیه دوستان هم بتونن استفاده کنن چون این تاپیک برای جزوهست و اونجا این طور مسائل رو برسی میکنیم
http://forum.alaatv.com/topic/4272/صفر-تا-صد-ریاضیه-تجربی/77@dr-sobhan بنزین ۲۵ پیوند داره
-
@dr-sobhan بنزین ۲۵ پیوند داره
@mohadeseh-m-m در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
چرا اینقدر جلو تر از آزمونید شما ؟ -
چرا اینقدر جلو تر از آزمونید شما ؟@dr-sobhan جلوتر نیستم داشتم جزوه واکنش های حفظی رو مینوشتم دیوونگی کردم حالا تست های استوکیومتری رو ننوشتم اعصابم خرابه
-
@dr-sobhan جلوتر نیستم داشتم جزوه واکنش های حفظی رو مینوشتم دیوونگی کردم حالا تست های استوکیومتری رو ننوشتم اعصابم خرابه
@dr-sobhan جلوتر نیستم داشتم جزوه واکنش های حفظی رو مینوشتم دیوونگی کردم حالا تست های استوکیومتری رو ننوشتم اعصابم خرابه
تموم شد جزوه واکنش های حفظیتون ؟
-
تموم شد جزوه واکنش های حفظیتون ؟
@dr-sobhan اره همه رو نوشتم
-
ب منم بدییییید :|
-
@dr-sobhan شلخته نوشتم ها
-
@dr-sobhan من نمیتونم اینجا بفرستم هرکاری هم کردم یاد نگرفتم
-
@dr-sobhan من نمیتونم اینجا بفرستم هرکاری هم کردم یاد نگرفتم
-
@dr-sobhan چطوری بفرستم اگه خوشتون اومد استفاده کنید منم دوست دارم بهتون کمک کنم
-
@dr-sobhan چطوری بفرستم اگه خوشتون اومد استفاده کنید منم دوست دارم بهتون کمک کنم
میتونید و یه سایت دیگه آپ کنید لینک رو بفرستید اینجا !
-
سلام دوستان
ازون جایی که مهر ماه داره میرسه و دیگه درس خوندن جدی برای کنکور هم داره شروع میشه و وقت هم محدود میشه یکی از دقدقه های اصلی اکثر بچهای تجربی درس ریاضی هست (دلیلشم واقعا معلوم نیست :| )
توی همین تاپیک تمام جزوهای تدریس آقای امینی با کیفت بسیییار بالا گذاشته میشه (تا قبل مهر کامل گذاشته میشه)
و نکته مهمتر اینکه در تاپیک زیر
http://forum.alaatv.com/topic/4272/صفر-تا-صد-ریاضیه-تجربی
خیلی نکات مهمی رو قراره تو طول سال باهم مرور کنیم حتما برید توش و تاپیک رو در حال پیگیری بذارید
بعد آزمون های قلم چیهم سوالات چالش برانگیزشو ک برای حتی یک نفر سخت بوده کاملا برسی میکنیم
فیلم عالی (آقای امینی ) + داشتن جزوه (هدر نرفتن وقت ) + برسی آزمون ها = موفقیت بزرگ در این درس
راستی زحمت جزوه رو هم آقای HossEin freedom که خیلی تشکر میکنیم ازش : )
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل -
میتونید و یه سایت دیگه آپ کنید لینک رو بفرستید اینجا !
@dr-sobhan سر در نمیارم
-
@dr-sobhan سر در نمیارم
-
@dr-lila ما همه رو دانلود کردیم حتما خیلی پایینن
-
@dr-lila در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
@dr-sobhan کو جزوه کامل من اینجا فقط حو پیوستگی و امار و مدلسازی پیدا کردم بقیش کو پس
جزوه کامله فقط دوستان زیادی اینجا دیگه زیاد کامنت گذاشتن رفته ته مه ها :| فردا اگه یاد آوری کنید من براتون لینک های مربوطه رو میفرستم
-
@dr-lila برو اخرین پیام