آلا یا بقیه آموزشگاه های کنکور ؟
-
Hossein Rashnoo دانش آموزان آلاءreplied to سینا داده on ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
mohammad m 1 دانش آموزان آلاء المپیادیا دوازدهم یازدهم دهم تجربی ریاضیreplied to سینا داده on ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سینا داده دیقا چون درسخوندن چیز پیچیده ای نیس اینا خیلی پیچیده و مرموز میکنن انگار اونی که این کلاسارو نره باید کنکور ببوسه بذاره کنار ول کنین توروخدا بخونین به خدا اینا بهونس . هرکی این تاپیک زده مطمعنم درس نمیخونه با عذر از ایشون البته ببخشید
-
سینا داده دانش آموزان آلاءreplied to Hossein Rashnoo on ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hossein Rashnoo داداش با کتاب هم میتونی بخونی
شیمی مبتکران
فیزیک شگفت انگیز خیلی سبز فرید شهریاری
بقیه شو دیگه نمیدونم -
Hossein Rashnoo دانش آموزان آلاءreplied to mohammad m 1 on ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammad m 1 من اگه درس نمیخوندم نمونه قبول نمیشدم تیزهوشان هم ذخیره شدم . ۴ نفر تجربی گرفت من نفر ۶ بودم ولی کسی استعفا نداد که من برم جاش
-
سارا M 0 خیرین کوچک دریا دلreplied to mohammad m 1 on ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammad m 1
ایشون تستی درس میدن ، ولی قبل از اینکه برن سراغ تست ها درسنامه رو عالی و مفهومی میگن.
ببینید من هر چه قد برای شما توضیح بدم شما متوجه منظورم نمیشید و خب حقم دارید ، بهتره اول ی نمونه تدریس ایشون رو ببینید بعد خودتون متوجه بشید که چرا اینطوره.
اینکه ی دانش آموز ی تست رو بتونه حل کنه ولی ی سوال تشریحی رو نه کاملا طبیعیه، اینکه از نظر شما عجیب باشه دلیل بر واقعا عجیب بودن نیست!
کنکور هم که تسته همش نه سوال و روش تشریحی!!
اونایی هم که به ظاهر ادعا بلد بودن میکنن خودشون رو بالاخره برای کنکور نشون میدن که آیا ادعاشون راست بوده یا نه.
در ضمن معلمای ریاضی همینن! همه میگن که ما مفهومی درس میدیم و فلان و بهمان و فلان استاد تدریسش جواب نمیده!
در حالی که استاد آریان واقعا مفهومی درس میدن.
شما خودتون شاید تست کنید بهتره.
و البته خیلیا هم نتیجه گرفتن. -
سلام
به نظر من هیچ کدوم لازم نیست برای موفق شدن
اگه یک برنامه منسجم باشه کافیه -
سینا داده دانش آموزان آلاءreplied to علی رضامسکریان on ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علی رضامسکریان این دیگه سم خالص بود
-
mohammad m 1 دانش آموزان آلاء المپیادیا دوازدهم یازدهم دهم تجربی ریاضیreplied to سارا M 0 on ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سارا M 0 من خودم از شاگردای ایشون هستم و سه سال مداوم از تدریسشون استفاده کردم به جز امسال . همین دوستم ارغوان که با کاربری اون اومدم هم امسال داره با اریان پیش میره ولی بهش میگم که به ضررته ارغوان جان حرفم گوش بده
-
mohammad m 1 دانش آموزان آلاء المپیادیا دوازدهم یازدهم دهم تجربی ریاضیreplied to Hossein Rashnoo on ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hossein Rashnoo دلیل نمیشه شاید سهمیه دارین .خیلیا با سهمیه همین تیرهوشان و نمونه قبول میشین . متاسفانه این سهمیه ها یه بی عدالتی خیلی بیرحمانس
-
Hossein Rashnoo دانش آموزان آلاءreplied to mohammad m 1 on ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammad m 1 من حتی ۱ سهمیه هم نداشتم . اصلا به هیچ وج . من اصلا حتی ۱ سهمیه هم نداشتم . ولی به راحتی قبول شدم .
-
سینا داده دانش آموزان آلاءreplied to Hossein Rashnoo on ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hossein Rashnoo حسین برو درست رو بخون
-
Hossein Rashnoo دانش آموزان آلاءreplied to سینا داده on ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سینا داده چشم استاد
-
سینا داده شیره
-
Hossein Rashnoo دانش آموزان آلاءreplied to سینا داده on ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سینا داده راستی الان پشت کنکوری؟ پارسال دوازدهم بودی؟
-
mohammad m 1 دانش آموزان آلاء المپیادیا دوازدهم یازدهم دهم تجربی ریاضیreplied to Hossein Rashnoo on ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hossein Rashnoo اهان بله ببخشید من فقط حدس زدم. عذرخواهی میکنم ازتون . امیدوارم موفق باشین ولی یک توصیه به شما اینکه درگیر منابع نشین خود من باور کن به حای دنبال این استاد و اون استاد گشتن اگه مینشستم همون کتاب تست میخوندم موفقتر بودم از این . و به نظرم تین جو اینکه اکه اون کلاس نرم نمیشه و میمونم رو از بین ببرید مطالب همونه فقط بشینید بخونین . من یادمه استادم بهم میگف قبلانا که نسل ما این کلاسارو نرفت و اینا نبود مگه درس نخوندن مگه دانشمندو و نخبه نشدن!؟ می بینید همه اینا جو سازیه مافیای کنکوره . مواظب باشید گولشونو نخورین . موفق و شاد باشید
-
Hossein Rashnoo دانش آموزان آلاءreplied to mohammad m 1 on ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammad m 1 ممنون از شما . همچنین امیدوارم شما هم موفق و سالم باشید ️
-
به گرد پای آریان هیچ کس نمیرسه
شاهکاریه واسه خودش -
mohammad m 1 دانش آموزان آلاء المپیادیا دوازدهم یازدهم دهم تجربی ریاضیreplied to Hossein Rashnoo on ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hossein Rashnoo ممنونم من رفتم دیگه پام انجمن نمیذارم خاهشا جایی برین که بهتون امید بدن نه این که یه عده بیان همش ناامیدی و بهتون تزریق کنن وا واه احساس میکنم جو اینجا خیلی تنش زا هس و یه جور رقابت ناسالم وجور داره چون بیشتر بچه ها پوز پول و نمیدونم کلاسای بدون کاربرد رو میدن .
-
سلام
به نظر من شما باید با موسسه ای درس بخونی که با اون موسسه حالت خوب باشه ، مثلاً ما آلایی ها معمولاً از درس خوندن با آلا لذت میبریم
چون به اساتید و مجموعه آلا اعتماد داریم ، اساتید هم با تمام توان کار میکنن و بیشتر به فکر دانش آموز هستن تا جیب خودشونو من طبق تجربه میگم که ماز هم این ویژگی ها رو داره و واقعاً قابل اعتماده و خیلی کارش درسته
من درباره کلاساش فقط در مورد زیست میتونم نظر بدم که ثبت نام کردم
کلاس زیستش بی نظیره !!! تمام !!!
چه آموزش ، چه کلاس های حل تست پیشرفته ، نکته و تست و خیلی دوره دیگه که داره
زیستش عالیه
البته شیمیش هم فکر میگنم خیلی خوبهبه طور خلاصه ، من آلا و ماز رو بیشتر از همه قبول دارن و باهاشون خیلی حال میکنم
و واقعاً قابل اعتماد هستن و برای دانش آموز کار میکننهمین
-
mohammad m 1 دانش آموزان آلاء المپیادیا دوازدهم یازدهم دهم تجربی ریاضیreplied to Dr Aryan 0 on ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
41/86